“Apple komt begin 2016 met 4 inch iPhone Mini”


Sinds de introductie van de iPhone 6 is een iPhone niet meer 4 inch groot/klein. Wie toch zo'n kleine iPhone wil moet uitwijken naar een iPhone 5s of een iPhone 5c. Niet echt meer high-end. Apple lijkt binnenkort met een alternatief te komen.

Dat is tenminste de gedachte van Ming-Chi Kuo, analist van KGI Securities. Dat is een bekende naam in de wereld van de iPhone-geruchten. Hij deed in het verleden uitspraken die later uitkwamen. Des te meer reden om goed naar hem te luisteren. Opvallend aan zijn uitspraken is dat de nieuwe 4 inch-iPhone is dat hij in de eerste helft van 2016 uitkomt. Daarmee zal Apple afwijken van z'n normale iPhone-update-cyclus.

Apple iPhone familie
iPhone Plus, iPhone en iPhone Mini?

Geruchten over een nieuwe 4 inch grote iPhone gaan al langer maar toen werd deze nog de iPhone 6c genoemd. Een mogelijke update van de plastic gemaakte iPhone 5c dus. Toch denkt Ming-Chi Kuo dat deze nieuwe iPhone van metaal gemaakt zal zijn. Rijst meteen de vraag hoe deze iPhone gaat heten. Een -c toevoeging lijkt dus van de baan en dan komt eigenlijk 'iPhone Mini' meteen in ons op. Apple werkt al langer met deze serienaam, zo is er bijvoorbeeld een iPad Mini en een Mac Mini. Rond de zomer lekten afbeeldingen uit van een nog onbekende 4 inch grote iPhone. Wat daar precies mee gebeurd is is onduidelijk. Mogelijk gaat het hier om hetzelfde toestel, maar het is ook mogelijk dat dit model is gecancelled.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Swoop
16 GB Space Grey Refurbished
€ 159,00 € 159,00   Bekijk
GSMWEB.nl
64 GB Black Refurbished
€ 184,00 € 184,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel