Apple overweegt 4 inch iPhone in tweede helft van 2015


Apple mag dan eindelijk zijn overgestapt op grotere iPhones toch verlangen sommigen terug naar de kleinere 4 inch grote iPhone. Ja je typt regelmatige verkeerde berichten naar mensen maar je kunt je telefoon tenminste wel met één hand gebruiken.

Let wel dat dit slechts een gerucht is. Eén van de vele want iPhones zijn hot. Al is er voor het idee erachter best wel wat te zeggen. Apple hield jarenlang vol dat mensen hun iPhone in één hand moesten gebruiken. Dat was handig. Mensen hoefden niet zo nodig van die grote telefoons. Die zouden nooit verkopen. Ze hebben geen gelijk gekregen en ook Apple ging dit jaar overstag met de introductie van de 4,7 inch grote iPhone 6 en de zelfs 5,5 inch grote iPhone 6 Plus.

iPhone one hand
Eén-hand-bediening op de iPhone

En nu de iPhone 5c een flop is gebleken wordt mogelijk gekeken naar een nieuw instapmodel. Eentje van een bekende 4 inch groot. Het gerucht is afkomstig uit de hoek van de toeleveranciers van Apple. Een 4 inch iPhone zou handig zijn voor mensen die per se maar één hand willen gebruiken of voor de dames onder ons. Wij sluiten het gerucht niet uit maar voorlopig willen we eerst bewijzen zien voordat we het geloven.

Bron: Feng.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Gold Refurbished
€ 115,00 € 115,00   Bekijk
Remarketed
Grey
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel