Apple iPhone 6 Plus

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Apple iPhone 6 Plus (A1522)
Apple iPhone 6 Plus goud achterkant
Apple iPhone 6 Plus linkerzijkant schuin
Apple iPhone 6 Plus linkerzijkant grijs
Apple iPhone 6 Plus achterkant zilver
Apple iPhone 6 achterkant zilver

16 GB

Plus- en minpunten Apple iPhone 6 Plus

 • Extra grote batterij
 • Uitstekende camera met optische beeldstabilisatie
 • Royaal groot scherm
 • iOS 8 heeft speciale functies voor grotere scherm
 • Formaat is wel wat wennen in het begin

Prijs Apple iPhone 6 Plus los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Azerty
16 GB
€ 539,05 € 539,05   Bekijk

Prijsverloop

Prijsverloop van de Apple iPhone 6 Plus

Reviews over de Apple iPhone 6 Plus

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Apple iPhone 6 Plus

Wie had gedacht dat Apple ooit een iPhone met een scherm van 5,5 inch zou presenteren? Toch is de iPhone 6 Plus precies dat! Het is Apple's eerste phablet en niet zomaar een grotere iPhone 6.

Landscape ondersteuning

De Apple iPhone 6 Plus werd samen met de iPhone 6 aangekondigd en kent daarom veel gelijkenissen. Toch is de iPhone 6 Plus anders en dat merken we niet alleen door z'n uiterlijk. Natuurlijk is het scherm van 5,5 inch een stuk groter en kent de camera ditmaal optische beeldstabilisatie. Het verschil zit hem ook in iOS. Zo zijn sommige apps op de iPhone 6 Plus ook in landscape beschikbaar. Te weten het homescreen, e-mail, de kalender en berichten. Zo maak je optimaal gebruik van het Full HD-scherm op de iPhone 6 Plus.

Groot, groter, grootst

De iPhone 6 Plus heeft niet alleen een groter beeldscherm, er was ook ruimte voor een grotere batterij. Was je bij vorige iPhones vaak aan het einde van de dag op zoek naar een oplader, bij deze 6 Plus haal je met gemak een volle dag. Dankzij de 2.915 mAh grote batterij speel je tot 80 uur aan muziek af kun je 12 uur internetten en bel je een volledige dag via het 3G-netwerk.

Focus Pixels

De camera op de iPhone 6 Plus heeft een aperture van f/2.2 en de pixels zijn 1,5 micron groot. Apple noemt die pixels 'Focus Pixels' en ze zorgen voor verbeterde autofocus. Beelden worden sneller scherp gesteld en dat verhoogt de kans op die perfecte foto. De ingebouwde optische beeldstabilisatie helpt je daar ook een handje bij. Dit is een functie die de reguliere iPhone 6 moet missen. De optische beeldstabilisatie werkt samen met de A8-processor, de gyroscoop en de M8 motion coprocessor om onbedoelde handbewegingen te compenseren en betere low-light foto's te schieten. En schiet je liever video's dan doe je dat in de nieuwe extreme slowmotion-functie van maar liefst 240 beelden per seconde!

Belangrijkste Apple iPhone 6 Plus specificaties

 • Verkrijgbaar in 16, 64 en 128 GB aan opslag
 • Ondersteuning voor snel 4G-internet LTE
 • Dualcore Apple A8-processor op 1,4 GHz bijgestaan door 1 GB RAM-werkgeheugen
 • 5.5 inch groot display voorzien van Gorilla Glass
 • 8 megapixelcamera aan de achterkant + Full HD-video

iOS 8

Apple heeft de iPhone 6 Plus samen met iOS 8 aangekondigd en dat is Apple's grootste iOS-update ooit. iOS 8 kent verbeteringen in de berichten-app en notificaties maar ook nieuwe functies zoals Health waar je al je gezondheidstatistieken bijhoudt, een nieuw toetsenbord genaamd QuickType en Family Sharing waarmee je tot zes familieleden apps, muziek en iBooks kunt delen.

Apple iPhone 6 Plus linkerzijkant schuin

De Apple iPhone 6 Plus in het nieuws

ts Apple Magnets

Apple iPhone 6 heeft last van magneten

Telefoonnieuws ·

Magneten en de Apple iPhone 6 gaan niet zo goed samen zo blijkt. Vooral de camera van de iPhone 6 Plus heeft er last van, met name de optische beeldstabilisatie. Accessoires met magnetische erin zijn de boosdoener.

Sommige gebruikers klaagden over onscherpe foto's van de iPhone 6 Plus. Nu blijkt dat magneten de werking van de optische beeldstabilisatie verstoren. Apple waarschuwt er zelfs op haar website voor. Vooral hoesjes met een magnetische sluiting of magnetische opzetlenzen zouden de oorzaak van onscherpe foto's zijn. Apple's advies; deze niet gebruiken!

iPhone lens
Vooral dit soort accessoires zorgen voor problemen

Maar ook de iPhone 6 heeft zo nu en dan last van magneten. Dit model komt zonder optische beeldstabilisatie maar hier is het vooral de NFC-chip die voor problemen zorgt. Apple raadt al fabrikanten van hoesjes en andere accessoires aan om geen gebruik van metaal of magneten te maken.

 • Tags:
 • apple
 • iphone6
 • iphone6plus
 • magneten
 • storing

ts Youtube Bendgate

Gebogen iPhone 6 Plus haalt YouTube Top 10 van 2014

Opmerkelijk ·

De video waarin de iPhone 6 Plus kinderlijk eenvoudig gebogen wordt heeft de top 10 van YouTube meest bekeken filmpjes van 2014 gehaald. De video staat op nummer 5 samen met andere populaire filmpjes zoals de hond verkleed als spin.

Vlak na het uitkomen van de iPhone 6 Plus doken berichten op dat het apparaat zou verbuigen in je broekzak. Apple reageerde en zei dat het verbuigen van een iPhone 6 Plus zeer zeldzaam was. Er zouden slechts 9 gevallen bekend zijn van mensen die het was overkomen. De site oneofthenine.com geeft inmiddels een heel ander beeld van #bendgate.

De mensen van Unbox Therapy besloten het eens zelf te testen. Ze besloten hun eigen iPhone 6 Plus eens te verbuigen. De eenvoud die daarvoor nodig was schokte het internet. De video werd miljoenen malen bekeken. De teller staat op dit moment op bijna 60 miljoen! Veel mensen kopieerden de actie en kwamen tot hetzelfde resultaat. Enkele idioten renden zelfs naar een Apple Store om iPhones te verbuigen. Benieuwd naar welke video's nog meer de top 10 van meest bekeken YouTube-filmpjes van 2014 hebben gehaald? Klik op de bronlink hieronder.

Bron: Youtube

 • Tags:
 • apple
 • bendgate
 • bentgate
 • iphone6plus
 • youtube

ts First Lady Brooks Kraft

Professionele fotograaf gebruikt iPhone 6 Plus tijdens officiële fotoshoot Witte Huis

Opmerkelijk ·

Mobiele telefoons worden steeds beter in het schieten van foto's. We weten ook dat de opkomst van de cameraphone het begin van het einde heeft ingeluid van de point-and-shoot-camera's. Maar nu zijn zelfs professioneel fotografen om.

Persoonlijk denken we dat we nog een paar jaartjes verwijderd zijn van het moment dat cameratelefoons in de buurt komen van een DSLR, feit is wel dat cameraphones steeds beter worden. Misschien zelfs wel goed genoeg. Professioneel fotograaf Brooks Kraft besloot afgelopen week alleen z'n iPhone 6 Plus mee te nemen naar een fotoshoot in het Witte Huis.

White House christmas holidays by Brooks Kraft

Hij heeft ook wat tips voor wie ook met z'n iPhone goede foto's wil maken. Vermijd zoveel mogelijk de flitser. En ga niet inzoomen, er is geen optische zoom en pixels worden dan alleen maar opgeblazen. Wanneer je dan genoeg licht hebt en de compositie lijkt goed, dan kan ook jij zulke mooie foto's schieten met een iPhone 6! Meer foto's in de bronlink.

Foto: Brooks Kraft.com
Bron: Time.com

 • Tags:
 • dslr
 • fotograaf
 • fotoshoot
 • iphone6plus

ts 128gb iPhone 6plus

Reboot-probleem 128 GB versie iPhone 6 Plus mogelijk hardware-gerelateerd

Telefoonnieuws ·

Sommige gebruikers met een 128 GB uitvoering van de iPhone 6 Plus hebben te maken met spontane reboots. Het toestel loopt dan vast en herstart uit zichzelf. Volgens kenners zou het probleem wel eens in de hardware kunnen liggen.

Apple introduceerde samen met de iPhone 6 Plus en de iPhone 6 de grotere 128 GB geheugenuitvoering. Handig want bij iPhones kun je niet eenvoudig een geheugenkaartje bijplaatsen. Sommige gebruikers hebben echter een vervelend probleem; spontane herstarts.

Hello iPhone 6 Plus
En alweer een reboot voor de iPhone 6 Plus

Kenners merken op dat dit probleem wel eens moeilijk voor Apple op te lossen is. Het probleem zou namelijk mogelijk in de hardware zitten. Apple maakt namelijk voor de 128 GB uitvoering van de iPhone 6 Plus gebruik van het goedkopere TLC (Triple Level Cell) NAND-geheugen. Dit in tegenstelling tot MLC (Multi-Level Cell) wat we in veel andere Apple-producten aantreffen. Groot nadeel van TLC is dat het veel foutgevoeliger is. Apple zou intussen al begonnen zijn met het vervangen van iPhone 6 Plus-exemplaren van klagende gebruikers. Het is voor het bedrijf niet te hopen dat het een grootschalige en kostbare terugroepactie moet houden, al heeft Apple daarvoor genoeg cash in kas.

Bron: Businesskorea.co.kr

 • Tags:
 • apple
 • iphone6plus
 • tlc

ts iPhone Models

Apple schroeft productie iPhone 6 Plus op

Telefoonnieuws ·

Apple lijkt te zijn overvallen door de hoge vraag naar de iPhone 6 Plus. Alhoewel de kleinere iPhone 6 over het algemeen flink meer verkoopt is de vraag naar de 6 Plus toch groter dan vooraf werd ingeschat. En daarom wordt de productie opgeschroefd.

Apple lijkt de vraag vanuit de markt naar grotere iPhones flink te hebben onderschat. Ze hielden lange tijd vast aan 3,5 en daarna 4 inch, maar mensen willen groter. De iPhone 6 Plus is 5,5 inch groot en daarmee is een ware phablet. En in sommige markten verkoopt de 6 Plus zelfs beter dan de reguliere iPhone 6. Dit tegen de verwachting in want de eerste iPhone 6 Plus-leveringen bedroegen slechts enkele procentpunten van het totaal aantal iPhone-leveringen. De daadwerkelijke vraag lijkt te liggen op 20 tot 30%.

Apple iPhone 6 and 6 Plus
Apple heeft zich verslikt in de vraag naar de iPhone 6 Plus

En daarom gaat Apple de productie van de 4,7 inch grote iPhone verleggen naar de grotere 5,5 inch iPhone 6 Plus. Dit allemaal in de hoop om de levertijden van de 6 Plus naar beneden te krijgen. Het is nog onduidelijk of dit consequenties heeft voor levertijden van de iPhone 6, al vermoeden we dat de grootste piek inmiddels wel achter de rug is. Apple gaf vlak na het uitkomen van beide iPhones al toe dat de initiele verkopen hoger hadden kunnen zijn als er meer voorraden waren geweest. Het is nog onbekend wat voor gevolgen dit heeft voor de winst van Apple. De iPhone 6 Plus gaat voor 100 euro meer over de toonbank dan de iPhone 6.

Bron: Digitimes.com

 • Tags:
 • apple
 • iphone6
 • iphone6plus

ts Bendgate

Kinderen verbuigen iPhones in Apple Store

Opmerkelijk ·

Er lijkt een nieuwe rage in de maak waarbij mensen in de Apple Store exemplaren van de iPhone 6 Plus proberen te buigen. En met succes. We hopen voor Apple, en de mensheid, dat niet meer mensen dit gaan proberen.

Om een iPhone 6 Plus te buigen is flink wat kracht nodig. Er zal ongetwijfeld een zwak punt zijn maar feit is wel dat hij niet zomaar verbuigt. Enkele kinderen leek het desondanks een goed idee om een real life test uit te voeren in de lokale Apple Store. We kunnen dit natuurlijk niet aanraden want nagenoeg iedere dunne telefoon zal met de juiste hoeveelheid kracht verbuigen. Kwalijk is ook dat ze meerdere modellen lijken te vernielen.

Apple zelf heeft te kennen gegeven dat slechts een handjevol mensen geklaagd had over gebogen iPhones en die komen in de meeste gevallen gewoon in aanmerking voor gratis vervanging. Het is verder vooral noodzaak om gezond verstand te gebruiken en een telefoon niet bijvoorbeeld in een kontzak te bewaren. Mocht je iPhone desondanks toch verbuigen dan kun je altijd contact opnemen met Apple. Voor wat betreft de jongens; Apple en de politie hebben dankzij hun beeldmateriaal het nodige bewijs kunnen verzamelen dus dat laat zich raden.

 • Tags:
 • applestore
 • bendgate
 • bentgate
 • iphone6plus
 • vandalisme

ts Apple Bend

Apple reageert op “bendgate”

Telefoonnieuws ·

Tot op heden dachten we dat de PR-afdeling van Apple hetzelfde was als het Monster van Loch Ness; mensen hebben er wel eens van gehoord maar ze hebben het nog nooit gezien. Tot op heden dan want Apple PR reageert eindelijk en wel op "bendgate".

Normaliter reageert Apple PR niet op geruchten uit de markt. Ze nemen de telefoon niet op en mailtjes worden simpelweg niet beantwoord. Een officiële reactie is vrij zeldzaam al hebben ze deze week wel een hele kluif aan het negatieve Apple-nieuws. Eerst werd iOS 8.0.1 teruggetrokken na meldingen van niet meer werkende iPhones en nu voelt Apple zich genoodzaakt te reageren op wat bekend is geworden als "bendgate". Vooral de iPhone 6 Plus zou na een dag dragen in een broekzak (nee niet de achterzak!) spontaan gebogen zijn.

Apple zegt dat tot op heden slechts 9 klanten geklaagd hebben over gebogen iPhones en dat ze er zelf alles aan hebben gedaan om buigen te voorkomen. Zo zouden de frames zijn versterkt met staal en titanium. Volgens Apple zijn berichten over gebogen iPhones dan ook "zeer zeldzaam". Gebruikers met gebogen iPhones zouden in sommige gevallen in aanmerking komen voor gratis vervanging. Aan welke voorwaarden er voldaan moet zijn is onduidelijk.

Ongebruikelijk kijkje in de keuken

Om te laten zien hoe uitvoerig ze de iPhones getest hebben heeft Apple enkele nieuwsmedia toegang gegeven tot haar testfaciliteit. Volgens Apple zijn er 15.000 testen mee uitgevoerd en kwamen er geen klachten naar voren. Hoe het dan mogelijk is dat er toch 9 klachten binnenkwamen is onduidelijk maar Apple wijst op 10 miljoen verkochte iPhones en dat 9 klachten dan extreem weinig zijn. We zullen moeten afwachten of daar in de loop van de komende weken nog meer bij komen.

Via: Recode.net

 • Tags:
 • apple
 • bendgate
 • bentgate
 • iphone6
 • iphone6plus

ts Ifixit iPhone 6plus

iFixit schroeft iPhone 6 Plus open, vindt naast mega batterij geen verrassingen

Telefoonnieuws ·

Terwijl jij gewoon op bed lag heeft iFixit urenlang in de rij gestaan om een iPhone 6 Plus te bemachtigen. Niet alleen hebben ze een exemplaar binnen, ze hebben hem ook alvast open gemaakt. En wij kunnen daar nu van meegenieten.

Het is inmiddels een traditie. Apple kondigt een nieuwe iPhone aan, meldt niet alle specs, iFixit schroeft hem open en tadaa, ook de ontbrekende puzzelstukjes worden duidelijk. En ook dit keer is het de vraag wat voor verrassingen ze binnenin zullen aantreffen.

iFixit iPhone 6 Plus battery

Maar om een lang en spannend verhaal kort te houden; die vonden ze nagenoeg niet. Behalve dan de 2.915 mAh grote batterij. Die is daarmee bijna twee keer zo groot als in de iPhone 5s. Dat verklaart waarom die zo snel op ging. Grote verandering is hoe de Touch ID-sensor is bevestigd. Volgens de knutselaars van iFixit is dat bij de iPhone 6 Plus beduidend beter geregeld waardoor de kans op beschadiging tijdens het openen van het apparaat flink is afgenomen. Al met al krijgt de iPhone 6 Plus een repareerscore van 7 wat hoger is dan de 6 die de iPhone 5s destijds nog kreeg.

Reguliere iPhone 6

iFixit heeft inmiddels ook de reguliere iPhone 6 opengemaakt. Die heeft op moment van schrijven nog geen 'Repairability Score', maar lijkt verder redelijk in lijn te zijn met de iPhone 6 Plus.

Bron: iFixit.com

 • Tags:
 • ifixit
 • iphone6plus
 • repairabilityscore
 • teardown

Beknopte specificaties van de Apple iPhone 6 Plus

Afmetingen 158,1 x 77,8 x 7,1 mm
Gewicht 172 gram
Artikelcode A1522
EAN codes 8884620412564, 8884620400516, 8884620397588, 8884620394518, 8720165060115, 8719743775190, 8719481708351, 8719481708306, 8719481708245, 8719244276356, 8719244276349, 8719244276332, 8719244276325, 8719244276318, 8719244276301, 8719244276295, 8719244276288, 8719244276271, 8719244275175, 8719244275168, 8719244275151, 8719244275144, 8719244275137, 8719244275120, 8719244275113, 8719244275106, 8719244275090, 8719244273997, 8719244273980, 8719244273973, 8719244273966, 8719244273959, 8719244273942, 8719244273935, 8719244273928, 8719244273911, 8719244270927, 8719244270583, 8719244270323, 8719244270316, 8719244270309, 8719244270293, 8719244270286, 8719244270279, 8712421521096, 8712421521089, 8712421521065, 8712421521034, 8712421521010, 8712421521003, 8712421520839, 8712421520822, 8712421520815, 8592978030735, 8592978030469, 8592978026677, 8438473916412, 8438473914012, 6013738824859, 6013738817899, 6013734435431, 6013727952952, 6013726778775, 6013723235240, 6013720867802, 6013716881867, 6013714175111, 6013713558526, 6013713544512, 6013711931970, 6013711868825, 6013710598556, 6013708839807, 6013708483475, 6013707776745, 6013706932951, 6013704882876, 6013703658656, 6013703369385, 6013703235215, 6013702961948, 6013702957941, 6013701579557, 6013701191193, 6013700174128, 4718755051579, 4558545236966, 0888462062404, 0888462041843, 0888462041645, 0888462041553, 0888462041546, 0888462041348, 0888462041263, 0888462041256, 0888462041249, 0888462041041, 0888462040969, 0888462040921, 0888462040785, 0888462040747, 0888462040549, 0888462040440, 0888462040327, 0888462040143, 0888462040051, 0888462039949, 0888462039840, 0888462039758, 0888462039741, 0888462039543, 0888462039451, 0888462039444, 0888462039420, 0888462039246, 0888462039147, 0888462039123, 0885909971312, 0881314577385, 0881314577330, 0785307465164, 0785307463290, 0785307458609, 0759776467646, 0759776381706, 0737989989391, 0737989986567, 0000000081900 Toon nog 114 anderen, 8719244276318, 8719244276301, 8719244276295, 8719244276288, 8719244276271, 8719244275175, 8719244275168, 8719244275151, 8719244275144, 8719244275137, 8719244275120, 8719244275113, 8719244275106, 8719244275090, 8719244273997, 8719244273980, 8719244273973, 8719244273966, 8719244273959, 8719244273942, 8719244273935, 8719244273928, 8719244273911, 8719244270927, 8719244270583, 8719244270323, 8719244270316, 8719244270309, 8719244270293, 8719244270286, 8719244270279, 8712421521096, 8712421521089, 8712421521065, 8712421521034, 8712421521010, 8712421521003, 8712421520839, 8712421520822, 8712421520815, 8592978030735, 8592978030469, 8592978026677, 8438473916412, 8438473914012, 6013738824859, 6013738817899, 6013734435431, 6013727952952, 6013726778775, 6013723235240, 6013720867802, 6013716881867, 6013714175111, 6013713558526, 6013713544512, 6013711931970, 6013711868825, 6013710598556, 6013708839807, 6013708483475, 6013707776745, 6013706932951, 6013704882876, 6013703658656, 6013703369385, 6013703235215, 6013702961948, 6013702957941, 6013701579557, 6013701191193, 6013700174128, 4718755051579, 4558545236966, 0888462062404, 0888462041843, 0888462041645, 0888462041553, 0888462041546, 0888462041348, 0888462041263, 0888462041256, 0888462041249, 0888462041041, 0888462040969, 0888462040921, 0888462040785, 0888462040747, 0888462040549, 0888462040440, 0888462040327, 0888462040143, 0888462040051, 0888462039949, 0888462039840, 0888462039758, 0888462039741, 0888462039543, 0888462039451, 0888462039444, 0888462039420, 0888462039246, 0888462039147, 0888462039123, 0885909971312, 0881314577385, 0881314577330, 0785307465164, 0785307463290, 0785307458609, 0759776467646, 0759776381706, 0737989989391, 0737989986567, 0000000081900
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
iOS 10.1
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.5 inch, TFT
Hardware
Camera 8 MP
Processor 1.4 GHz, Apple A8, dual core
Selfiecamera 1.2 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 2915 mAh

Alle Apple iPhone 6 Plus specificaties


Video over de Apple iPhone 6 Plus

Hoe makkelijk buig je een iPhone 6 Plus eigenlijk? Nou, zo makkelijk


Alternatieven van de Apple iPhone 6 Plus

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Apple iPhone 6 Plus (A1522)
Samsung Galaxy S10e (G970)
Fairphone 3
Cat S62 Pro
Honor 10
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
iOS10.1
Kleurenbeeldscherm5.5 inch, TFT5.8 inch, Flat Dynamic AMOLED Full HD+, schermgat5.65 inch, IPS5.7 inch, IPS5.84 inch, FullVision IPS FHD+, inkeping (notch)
Camera8 MP12 MP, 16 MP, dubbele camera-sensor12 MP12 MP16 MP, 24 MP, dubbele camera-sensor
Processor1.4 GHz, Apple A8, dual core1.7 GHz, 2.4 GHz, 2.8 GHz, octa core1.8 GHz, Qualcomm Snapdragon 632, octa core2.0 GHz, Qualcomm Snapdragon 660, octa core1.8 GHz, 2.36 GHz, HiSilicon Kirin 970, octa core
Selfiecamera1.2 MP10 MP8 MP8 MP24 MP
4G (LTE)
Intern geheugen128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij2915 mAh3100 mAh3000 mAh, verwisselbaar4000 mAh3400 mAh

Volledige vergelijking Apple iPhone 6 Plus en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Apple 6 Plus