Dit jaar nieuwe iPhone in 3 verschillende formaten


Apple wil dit jaar een iPhone met een 5,5 inch scherm, een 4,7 inch scherm en een 4,0 inch scherm uitbrengen. Een nieuw 4 inch model volgt niet noodzakelijkerwijs de iPhone 5s op maar mogelijk zelfs de iPhone 5c.

Zelf smeekten we al jaren om grotere iPhones en onze gebeden werden eindelijk gehoord met de introductie van de iPhone 6 en de nog veel grotere iPhone 6 Plus. Toch zijn er mensen voor wie 4 inch meer dan groot genoeg is en die zien geen geschikte opvolger voor de iPhone 5s. Nu gaat die er misschien ook wel helemaal niet komen want de nieuwe 4 inch grote iPhone volgt juist mogelijk de van plastic gemaakte iPhone 5c op. Opvallend want het gerucht ging juist dat dat model geen opvolger zou krijgen.

iPhone size
Binnenkort weer een iPhone van 4 inch groot? Oftewel 10,2 cm?

Dat idee is misschien toch weer teruggekeerd om mensen toch in de gelegenheid te stellen om bij 4 inch te blijven. Bovendien zoekt Apple een meer speelser model bedoeld voor de jeugd of voor de dames. Qua specificaties zal het nieuwe 4 inch model vermoedelijk toch beter presteren dan de huidige iPhone 5s. Er zit tegen die tijd namelijk een hele generatie tussen. Geruchten over een 4,7 inch grote iPhone 6s en een 5,5 inch grotere iPhone 6s Plus zijn er ook. Beide modellen zouden namelijk zijn uitgerust met een Touch ID-sensor, NFC en Gorilla Glass. Net als de huidige iPhone 6 en 6 Plus dus. We zullen de verschillen elders moeten zoeken.

Bron: DigiTimes.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Gold Refurbished
€ 115,00 € 115,00   Bekijk
Remarketed
Grey
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Azerty
64 GB Grey Refurbished
€ 604,40 € 604,40   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel