Officiele renders HTC One E9+ lijken binnen


De renders van het toestel dat we voorheen als de One E9 aanduiden lijken binnen. Of het toestel nu daadwerkelijk One E9+ gaat heten is onduidelijk. Feit is wel dat het om een grote smartphone gaat en bovendien denkt de bron het zeker te weten.

En daarom noemen we hem vanaf nu braaf de HTC One E9+. We hebben het echter nog steeds om een 5,5 inch grote Android-smartphone met een 20 megapixel camera aan de achterzijde. Die camera krijgt een vrij grote ring mee, mogelijk zegt dat iets over de dikte van de rest van het toestel. Een dun model dus.

HTC One E9+ render
De HTC One E9+ in 3 uitvoeringen

We hadden al eerder beelden binnen van hetzelfde toestel, toen nog in een specifiek kleurenschema; wit met rosé goud. Vandaag zien we dat er nog twee uitvoeringen zijn; grijs/goud en zwart. Dat is wellicht goed nieuws voor wie niet zo fan is van opzichtig goud. Al met al lijkt het geen onaardig toestel te zijn al is het wel grotendeels van plastic gemaakt. Alleen de rand lijkt van metaal te zijn. Onduidelijk is nog welke bedoelingen HTC heeft met het toestel. Mogelijk blijft het alleen bedoeld voor de Aziatische markt.

Bron: @upleaks


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel