Dit zou de HTC One E9 zijn


Nadat HTC vorig jaar ook met een plastic uitvoering van de One M8 kwam ligt het in de lijn der verwachtingen dat datzelfde gebeurt met de onlangs aangekondigde One M9. Deze HTC One E9 laat zich nu vastleggen op de gevoelige plaat.

Van de voorkant herkennen we er nog wel een HTC One M9 in maar de achterkant lijkt een nieuw ontwerp mee te krijgen. Gekozen is voor een groot uitgevallen ring rondom de cameramodule. Deze zit ook redelijk hoog tegen de rand aan. Daaronder is de flitser geplaatst. Naast deze plaatsjes hebben we ook specificaties van de vermeende opvolger van de One E8.

HTC One E9

Zo zou de HTC One E9 zijn uitgerust met een 5,5 inch groot Quad HD-scherm. Daarmee vrezen we wel een beetje de toekomstige verkoopprijs. Een plastic uitvoering van het vlaggenschip moet namelijk wel voordeliger en eenvoudiger zijn, zou je zeggen tenminste. Verder aanwezig een 20 megapixel camera, 13 megapixel selfiecamera, 4G en een 2.800 mAh dikke batterij. De processor zou geleverd worden door MediaTek en betreft een octa-core en 64-bits exemplaar. De hier getoonde uitvoering lijkt roze maar het zou volgens de bron gaan om wit goud. Laat je daar dus niet door afleiden.

HTC One E9 aangekondigd

HTC kondigde de E8 een aantal maanden later dan de M8 aan, in juni van 2014 om precies te zijn. Met dat in het achterhoofd hebben we nog even te gaan. Echter volgens enkele geruchten zou het toestel al vorige maand uitkomen, iets wat mogelijk is doorgeschoven naar maart. We kunnen dus ook zomaar een spoedige release verwachten. We wachten af.

Bron: Tenaa


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel