Volgende Apple iPhone komt mogelijk in het roze


Een nieuwe iPhone ligt nog vele maanden van ons vandaan maar er duiken nu al geruchten op over het nieuwste Apple-model. De iPhone 6s zou mogelijk worden uitgerust met een Force Touch-scherm, vergelijkbaar als in de Watch en hij komt in een nieuwe kleur.

De huidige iPhone is beschikbaar in drie kleuren; Silver, Space Grey en Gold. Voor wie wat anders wil kan terecht bij de iPhone 5c waarvan de plastic achterkant in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Alleen één nadeel; de iPhone 5c is uitgefaseerd en wordt niet opgevolgd. Jammer voor wie een roze iPhone wil. Maar straks niet meer want mogelijk komt de iPhone 6s in het roze uit.

Apple iPhone screen layers
Hier komt mogelijk een laag tussen

Opvallend is dat het gerucht afkomstig is van The Wall Street Journal, een doorgaans goedingelicht medium als het gaat om Apple-geruchten. Een ander gerucht over de volgende generatie iPhone is dat het scherm wordt uitgerust met Force Touch. Ook de Apple Watch en de nieuwe MacBook zijn hiermee uitgerust. Het stelt het apparaat in staat om een aanraking en harde(re) druk te herkennen. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden. Een optiemenu bijvoorbeeld bij hard indrukken. Iets wat wel bij het oude blijft zijn de schermformaten. Apple houdt naar alle waarschijnlijkheid vast aan de 4,7 en 5,5 inch van respectievelijk de iPhone en iPhone Plus. Wat er over blijft van al deze geruchten zal eind dit jaar blijken wanneer de volgende generatie iPhones worden verwacht.

Bron: WSJ


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel