Nieuwe renders tonen voorzijde onaangekondigde LG G4


Nadat we gisteren al de mogelijke achterkant van de LG G4 te zien kregen dankzij opgedoken renders, zien we vandaag z'n vooraanzicht. En met deze afbeelding krijgen we helemaal de indruk dat ook de G4 over een lichte kromming beschikt.

LG denkt een hit te hebben met kromme telefoons. Zo was daar eerst de G Flex, later opgevolgd door de G Flex 2. Inmiddels wordt zelfs het middensegment van LG uitgerust met licht kromme beeldschermen. Dat lijkt niet anders voor de opvolger van de G3. Ook krijgen we nu een afbeelding te zien van de zijkant.

LG G4 front and side
De LG G4, ditmaal van de voor- en zijkant

Daar valt goed op dat de cameramodule iets uitsteekt. Mogelijk is dat om ruimte te maken voor een hogere resolutie camera. De LG G3 heeft al geen onaardige 13 megapixel camera, mogelijk dat dat omhoog naar 16 megapixel. Daarmee komt het vlaggenschip van LG meer in lijn met andere vlaggenschepen van de concurrentie. Zoals al eerder werd gesuggereerd krijgt de G4 mogelijk een groter beeldscherm, misschien zelfs wel tot 5,7 inch. Qua processor gaat het gerucht dat er gekozen is voor een Snapdragon 810. Dat is dezelfde SoC als in de LG G Flex 2 waarmee straks nog maar weinig verschil overblijft. LG heeft de introductie van de G4 gepland rondom april dus mogelijk wordt er snel meer duidelijk.

Bron: NoWhereElse.fr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel