LG G Flex


LG G Flex (D955)
LG G Flex schuin
LG G Flex linkerzijkant
LG G Flex achterkant schuin
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarZilverZwart
Schermformaat
6,0 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten LG G Flex

  • Eén van de eerste gebogen telefoons
  • Kan dankzij plastic scherm ook iets verder gebogen worden
  • Zelf-helende achterkant repareert zelf lichte schade

Minpunten LG G Flex

  • 6 inch grote scherm kent relatief lage HD-resolutie

Prijsvergelijker LG G Flex
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
KPN € 49,00 € 0,00 24 mnd onbeperkt 1000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG G Flex met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG G Flex in het kort

Wie de LG G Flex van voren bekijkt ziet misschien niet snel wat er bijzonder aan is. Dat gebeurt pas wanneer je het toestel van de zijkant bekijkt. De G Flex is namelijk één van de weinige smartphones met een gebogen uiterlijk.

Krom beeldscherm

Fabrikanten maken al heel lang gebogen beeldschermen, we zagen ze alleen nog niet terug in mobiele telefoons. LG pakt de koe bij de horens en brengt ons de LG G Flex (D955). De voorkant is vrijgelaten van bedieningsknoppen. Die vinden we net als veel andere LG-telefoons aan de achterkant. Daar zitten ze volgens LG op een meer natuurlijker plaats. Bovendien zorgt dat ervoor dat de voorkant bijna volledig uit het kromme 6 inch grote POLED-scherm kan bestaan. De techniek die LG daarmee gebruikt is Plastic OLED en het komt uit LG's eigen fabriek.

Belangrijkste LG G Flex specificaties

  • Razendsnel mobiel 4G-internet
  • 6.0 inch Curved P-OLED display met stevig Gorilla Glass
  • 32GB aan opslaggeheugen
  • 13-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video
  • Quadcore-processor (Snapdragon 800) op 2,3 GHz met 2 GB RAM-werkgeheugen

Slimme achterkant

Maar er zijn zijn meer zaken om je over te verbazen dan alleen z'n banaan-achtige uiterlijk. Zo heeft LG de achterkant van het toestel uitgerust met een zelf-helende coating. Kleine krasjes van bijvoorbeeld je sleutels verdwijnen hiermee binnen minuten als sneeuw voor de zon. Dit werkt het beste op kamertemperatuur. Hierdoor blijft de G Flex langer als nieuw. Niet alleen het scherm en de behuizing moesten krom zijn, LG moest ook de batterij krom maken. Ze gebruikten hiervoor een relatief groot exemplaar van 3.500 mAh. Die kun je overigens zelf vervangen door het verwijderen van de achterkant.

LG G Flex schuin

Niet alleen krom

De LG G Flex is niet alleen maar een kromme telefoon, hij beschikt ook over enkele krachtige eigenschappen. Zo is er een krachtige Snapdragon 800-processor op 2,26 GHz en geen onaardige 13 megapixel camera. Die eerste zorgt dat apps soepel draaien en de G Flex zich niet zomaar verslikt in meerdere apps of games. Terwijl je met die tweede juist allerlei foto's en video's kunt schieten. En die komen juist weer goed tot z'n recht op het gebogen breedbeeldscherm. En zo is de cirkel weer rond.

LG G Flex prijzen

De G Flex is verkrijgbaar bij diverse providers maar is ook als los exemplaar te koop. Wij vonden al vanaf €749 een webshop voor je. Zoals gezegd is het tevens een mogelijkheid om het toestel in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Een gratis exemplaar heb je dan al voor 49 euro per maand. Dat is overigens wel in combinatie met een 2-jarig abonnement. Ga je liever voor een kortere looptijd kijk dan op deze abonnementspagina, selecteer vervolgens links bovenaan in het zoekfilter voor de optie 1 jaar. In datzelfde zoekscherm kun je ook zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er aangeven hoeveel je wilt bijleggen voor een toestel. De G Flex is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: zilver (Titanium Silver) en zwart (Black). Er is alleen een variant met 32 GB aan opslaggeheugen verkrijgbaar.


Video’s over de LG G Flex

De LG G Flex 2 beschikt over een 5,5 inch Curved P-OLED display met Full HD-resolutie. Dat ziet er ongeveer zo uit

Eind januari gaat de LG G Flex 2 in Korea in de verkoop. Hier nog geen tekenen van pre-orders

De LG G Flex beschikt als een van de eerste over een "zelf-helende" achterzijde. Benieuwd hoe dat eruit ziet?


Concurrenten van de LG G Flex

Vergelijk de LG G Flex met deze producten


Praat mee over de LG G Flex