Robuuste Samsung Galaxy S6 Active krijgt groter scherm


De water- en stofbestendige uitvoering van de Galaxy S6, de S6 Active, krijgt een groter beeldscherm mee volgens nieuwe geruchten. Normaliter gebruikte Samsung nagenoeg dezelfde eigenschappen maar dit jaar lijkt anders te worden.

Want in plaats van een 5,1 inch Quad HD-scherm te komen krijgt de Galaxy S6 Active mogelijk een groter 5,5 inch scherm mee. De hoge resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels blijft wel gehandhaafd. Dat blijkt althans uit een importverslag van de Indiaanse autoriteiten. Zij gaan vaker slordig om met nog niet officiële telefoons waardoor veel vooraf uitlekt.

Samsung SM-G890A

Van de SM-G890A, zoals de Galaxy S6 Active ook wel heet, is verder nog weinig bekend. Samsung heeft vanaf de Galaxy S4 altijd een waterdichte Active-variant uitgebracht van haar vlaggenschip. Zelfs toen dat vlaggenschip zelf over een waterdichte behuizing beschikte, zoals destijds bij de Galaxy S5 het geval was. De huidige Galaxy S6 is dat niet en dus ligt het wel in de verwachting dat er op een later moment een S6 Active wordt aangekondigd die daarmee de Galaxy S5 Active mag opvolgen.

Via: Mobifo.nl


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5 Active

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5 Active


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel