“Samsung werkt aan waterdichte Galaxy S6 Active”

· 1 reactie


Nu het meet recente Galaxy S-vlaggenschip, de Galaxy S6, niet meer waterdicht is is het zoeken naar alternatieven. Vooral als dit een waardevolle eigenschap voor je is. Samsung denkt mee en werkt aan een waterdichte Galaxy S6 Active.

Samsung bracht vaker een Active-uitvoering uit van haar vlaggenschip. Zelfs van de Galaxy S5 werd vreemd genoeg een waterdichte S5 Active aangekondigd ondanks dat de S5 van zichzelf al water- en stofbestendig is. Nu de onlangs aangekondigde Galaxy S6 dat niet is is het wachten op de S6 Active. De eerste aanwijzigingen voor dat toestel duiken nu op.

Samsung Galaxy S5 Active

Zo zou er voor de Amerikaanse provider AT&T momenteel een Galaxy S6 Active in ontwikkeling zijn. Deze zou op termijn ook naar Europa en Nederland kunnen komen. Het toestel met typenummer SM-G890A krijgt net als de S6 een hoge resolutie beeldscherm met een Quad HD-resolutie. Daarmee lijkt ook de S6 Active een high-end model te worden. Omdat de S5 Active in mei 2014 werd aangekondigd ligt het in de verwachting dat ook de S6 Active rond die periode wordt aangekondigd.

Bron: @upleaks


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5 Active

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5 Active


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel