Render toont bekende achterkant LG G4


Er is een render opgedoken waarop de achterkant van de nog aan te kondigen LG G4 te zien zou zijn. Het lijkt op een door geëvolueerde LG G Flex 2 met natuurlijk de knoppen op de achterkant en ditmaal met mogelijk een grotere camerasensor.

LG liet eerder al doorschemeren de G4 te maken van een mix van plastic en metaal. De hier getoonde achterkant doet ons denken aan de zelfhelende achterkant van de G Flex 2. Die is echter van plastic en we denken eigenlijk dat ook de achterkant van de G4 van hetzelfde materiaal is. Alleen zal hij waarschijnlijk voorzien zijn van een metalen coating.

LG G4 rear
Is dit de LG G4?

LG lijkt ook weer aan de knoppen gesleuteld te hebben. Staken de knoppen op de G2 nog flink uit, bij de G3 leek sprake van individuele volumeknoppen met een even grote ronde homeknop. Voor de LG G4 lijkt LG weer terug te gaan naar het oorspronkelijke ontwerp met een soort wipwap-knop inclusief smallere en iets uitpuilende homeknop. Dat wil zeggen; als dit inderdaad een afbeelding is van de LG G4. Dat is nog allerminst zeker. Verder valt de lichte bolling op. LG past al langer deze rondingen toe, waaronder bij de gebogen G Flex 2 en onlangs nog bij de Magna en Spirit.

Afmetingen LG G4

Tot slot vermeldt de bron ook nog afmetingen van het toestel; 148,9 x 76,5 x 9,9 millimeter. Dat is langer, breder en dikker dan de huidige LG G3. En die was met een 5,5 inch Quad HD-scherm al geen kleine jongen. LG gaat dus mogelijk voor nog groter.

Bron: @OnLeaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel