Huawei Watch krijgt mogelijk afschrikwekkend prijskaartje

· 8 reacties


Hij wordt nu al "de mooiste Android Wear-horloge van dit moment" genoemd. Netjes vooral als je bedenkt dat niemand hem nog kan kopen. En veel zullen hem niet kopen, of niet kunnen kopen, vanwege z'n verwachte hoge verkoopprijs.

Natuurlijk heeft de Huawei Watch een rond touchscreen en in plaats van enkele andere Android Wear-horloges is de rand niet erg dik. Daar staat dan weer tegenover dat die andere horloges ook stukken goedkoper zijn dan de Huawei Watch. Het horloge krijgt namelijk volgens een bron een adviesprijs van 1000 dollar, of een dikke 900 euro. Daar koop je straks een vrij uitgebreide Apple Watch voor.

Huawei Watch Black
De Huawei Watch

Natuurlijk kost een metalen horloge met een schermglas van saffier het nodige aan materiaalkosten maar dat lijkt de stevige prijs nog niet helemaal te verantwoorden. Huawei kondigde de Watch tijdens het afgelopen MWC aan in Barcelona. Daar ontving het meteen grote aandacht vanwege z'n stijlvolle uiterlijk. Ronde smartwatches zijn niets nieuws maar die van Huawei was wel erg verfijnd. Helaas lijkt dat dus niet op te gaan voor z'n prijs, al wachten we de uiteindelijke winkelprijs natuurlijk graag af.

Bron: BGR


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel