Gerucht: Apple iPad Pro komt nu pas in september


Ergens is het wel wat ironisch om het te hebben over een toekomstig en hypothetisch product waarvan de hypothetische aankondigingsdatum toch op een ander, later hypothetisch tijdstip aangekondigd wordt. Desalniettemin, heb nog even geduld.

De iPad Pro moet de grootste iPad worden die Apple gaat voeren. Het aanraakgevoelig apparaat krijgt een vermoedelijk beeldscherm mee van 12,9 inch en zou al diverse malen zijn uitgesteld. Al bestaat natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid dat Apple het allemaal zo bedoeld heeft. We zullen het nooit weten. Feit lijkt wel dat de grotere iPad nog even op zich laat wachten.

iPad Pro, Air and mini
De iPad Pro, Air en mini

Het uitstel zou vermoedelijk te maken hebben met problemen met de levering van grote beeldschermen. Intussen zou Apple nadenken over nieuwe functies voor de grote iPad. Mogelijk zelfs andere componenten. Zo zou de Apple iPad Pro wellicht een USB 3 aansluiting krijgen in plaats van een Lightning-kabel. Intussen gaan er ook geruchten over een 12 inch MacBook Air met Retina-scherm. Apple heeft 9 maart een event aangekondigd dat naar alle waarschijnlijkheid in het teken staat van de nieuwe Apple Watch. Ondenkbaar is het niet dat Apple daar de 12 inch MacBook Air Retina aankondigt maar voor de hand ligt het niet.

Foto: Martin Hajek
Bron: Bloomberg.com


Prijsvergelijker Apple iPad Air 2

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPad Air 2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel