LG G4 krijgt nóg uitgebreidere broer


We weten niet beter of het vlaggenschip van LG is de G-serie met als laatste toevoeging de G3. Het toestel kende als één van de eerste over een Quad HD-scherm en de camera kende een innovatief lasersysteem. Toch ziet LG ruimte voor verbetering.

En dan hebben we het niet over de G4. Die gaat er over enkele maanden ook komen maar er komt daarboven een nog uitgebreider model. Hoe en wat is vooralsnog onduidelijk maar dat het model er komt is wel bevestigd door een LG topman. De LG G4 zal in de tussentijd worden uitgebracht en daar valt ook het nodige van te verwachten.

LG G Flex 2
Er komt naast de G Flex 2 en de G4 een nóg uitgebreider vlaggenschip

Denk dan aan een mix van metaal en andere materialen. Ook krijgt de opvolger van de G3 een nieuwe gebruikersinterface mee. LG UX 4.0 moet nog gebruiksvriendelijker worden en krijgt een opfrisbeurt. Voor wat betreft het nog uitgebreidere model vallen er wel wat voorspellingen te doen. LG maakt net als Samsung veel eigen componenten. Denk dan aan beeldschermen en sinds kort ook processors. Het is niet uit te sluiten dat LG een futuristisch model met high-end componenten gaat samenstellen bedoelt als speeltuin. LG experimenteert er intussen al vrolijk op los onder andere met de G Flex 2. We zijn dus benieuwd met wat ze allemaal komen.

Bron: Korea Times


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel