“Grotere iPad Air Plus wordt 12,2 inch groot”


We hebben het hier al een tijdje over het gerucht dat Apple met een grotere iPad bezig is. Deze 'iPad Pro' of 'iPad Air Plus' wordt volgens een nieuw gerucht maar liefst 12,2 inch groot. Naast deze afmeting hebben we ook de bouwtekeningen binnen.

Eerder nog ging het hardnekkige gerucht dat de grotere iPad een scherm had van 12,9 inch groot. Dat is fors maar het scheelt maar weinig met de nu genoemde 12,2 inch. Mocht Apple deze grotere iPad willen uitbrengen dan komt het erg dicht in de buurt van de huidige MacBook Air-laptops.

iPad Air Plus
Schetsen van de 'iPad Air Plus'

Ook mogen we afstappen van de naam 'iPad Pro'. Volgens de berichten heeft Apple gekozen voor 'iPad Air Plus'. En dat past binnen de huidige strategie van de tevens grotere iPhone 6 Plus. Het tevens opgedoken schema bevestigt trouwens een eerder gerucht over stereo luidsprekers aan de uiteinden. Nieuw is het gerucht dat de iPad Air Plus een nieuwe A9-processor meekrijgt. Omdat Apple daar nog niet mee klaar is hoeven we de iPad Air Plus ook niet voor het tweede kwartaal van 2015 te verwachten.

Bron: Macotakara.jp


Prijsvergelijker Apple iPad Air 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
16 GB Silver Refurbished
€ 116,99 € 120,98   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPad Air 2


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel