Opvolger LG G Flex wordt tijdens CES 2015 verwacht


De kromme LG G Flex krijgt mogelijk begin 2015 al een opvolger. De G Flex 2 blijft even krom dankzij een gebogen Plastic OLED-scherm. De nieuwe Flex 2 wordt hij wel een tikkeltje kleiner. Ook weer van de partij is de zelfhelende achterkant.

LG wist ons redelijk te verbazen met de LG G Flex. Een kromme telefoon van een stevige 6 inch groot. Helaas viel de HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels wat tegen. Nu zijn er nog weinig praktische toepassingen te verzinnen voor een kromme telefoon maar het is goed om te zien dat fabrikanten experimenteren met nieuwe vormgevingen. Dat houdt de concurrentie scherp.

LG G Flex
Gebogen en zelfhelend; de G Flex van LG

Mogelijk zien we de volgende Flex dus al tijdens de CES-beurs in januari. Verwacht dus een kleinere telefoon met dezelfde kromming en dezelfde zelfhelende achterkant. Kleine krasjes vervagen hiermee vanzelf. Het gerucht dat de opvolger van de G Flex kleiner uit zal vallen ging al langer. Nieuw is nu de mogelijke aankondiging tijdens de CES in Las Vegas. Onlangs legde LG ook al enkele nieuwe namen vast waaronder 'G Flex Frame'.

Bron: Android Authority


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel