Kromme LG G Flex komt naar Nederland


Voor iedereen die niet 'square' wil zijn; LG gaat de gebogen G Flex officieel in Nederland uitbrengen. Niet alleen is het toestel krom, hij herstelt krassen automatisch. Er hangt aan dit alles wel een stevig prijskaartje.

De adviesprijs van de G Flex is namelijk niet minder dan 749 euro. Eind februari moet het toestel in de winkel verkrijgbaar zijn. En nu we het slechte nieuws direct al hebben gebracht kunnen we kijken naar de unieke eigenschappen van de G Flex.

LG G Flex

Zo is de achterkant voorzien van een zelfhelende coating. Krassen verdwijnen hierdoor na verloop vanzelf. Daarnaast is het één van de eerste smartphones met een gebogen 6 inch groot beeldscherm. Niet alleen is het scherm krom, je kunt hem ook buigen. Volgens LG is de G Flex daarom een voorbode van de toekomst.

De LG G Flex werd eerst uitgebracht in Korea en is nu voor 20 andere markten aangekondigd, waaronder dus Nederland. Los van het unieke gebogen profiel beschikt het toestel over stevige specs zoals een snelle Snapdragon 800-processor op 2,26 GHz, een 13 megapixel camera en een flinke 3.500 mAh grote batterij.


Prijsvergelijker LG G Flex

Toon alle aanbiedingen van de LG G Flex


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel