LG maakt kromme G Flex bekend met zelfherstellende achterkant


LG heeft vanochtend de G Flex aangekondigd. Door de verticale kromming lijkt de G Flex wat op een banaan. Het is de eerste LG-telefoon met een flexibel display en de eerste telefoon met een zelfgenezend vermogen.

De geruchten over een kromme LG-telefoon bleken dus te kloppen. Het is voor het eerst dat LG een flexibel display toepast in een telefoon. De G Flex beschikt over een royaal 6 inch Plastic OLED-display met een ietwat teleurstellende 720p resolutie. Een voordeel van het kromme display is dat het volume van de speaker volgens LG tot maar liefst 3 dB harder is. Bovendien zorgt de kromming voor een IMAX-achtige ervaring in landscape.

LG G Flex
De 'kromme' LG G Flex

Grootste verrassing van de LG G Flex is z'n zelfhelende achterzijde. Krassen door dagelijks gebruik worden door door de elastische coating vanzelf gerepareerd waardoor de G Flex langer een nieuw moet ogen. Op de achterkant vinden we tevens de bedieningsknoppen, net zoals LG bij de G2 heeft gedaan. De G Flex zal vanaf november eerst in Zuid-Korea uitgebracht worden, uitbreiding naar andere markten wordt later aangekondigd.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel