Nog onaangekondigde Google Nexus 5 vanaf woensdag verkrijgbaar


Hij is nog niet officieel aangekondigd, maar hij zal toch al komende woensdag 30 oktober leverbaar zijn; de Nexus 5 van Google. Dat is eerder dan de verwachte lanceringsdatum van 1 november.

Zo laat het Groningse Belsimpel.nl weten. Zij krijgen op 30 oktober, aanstaande woensdag dus, de zwarte en witte varianten van de Nexus 5 binnen. Het gaat niet om import maar om Nederlandse modellen. Het toestel krijgt een losse toestelprijs mee van 459 euro maar is in combinatie met een abonnement veelal gratis.

Google Nexus 5 Belsimpel.nl

Het gebeurt wel vaker dat nog niet officiele telefoon worden opgenomen op een webshop, maar toch is dit bericht vrij opmerkelijk. Er is namelijk een duidelijke leveringsdatum. Het gerucht ging dat de Nexus 5 pas op z'n vroegst 1 november aangekondigd zou worden. Ook opmerkelijk is dat de Nexus 5 nu lijkt te zijn bevestigd door een Nederlandse webwinkel. Google moet nog van zich laten horen. De Nexus 5 lijkt de eerste Android-telefoon te worden met Google's nieuwste Android-versie; 4.4 KitKat. Details over dit nieuwe besturingssysteem ontbreken nog.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel