Foto’s LG Nexus 5 duiken op bij FCC


Een webblog heeft foto's ontdekt van de LG Nexus 5 bij de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC). Eerder dook al een glimp op van het toestel in een Google filmpje en beide lijken wel wat op elkaar.

Vermoedelijk heeft LG, Google of de FCC een foutje gemaakt met het geheimhouden van het toestel. Al wil het wel vaker voorkomen dat onaangekondigde toestellen via de FCC uitlekken. Wat opvalt aan de foto is de grote cameramodule. Wellicht dat de Nexus 5 voorzien is van dezelfde Clear Pixel-cameratechniek die we in de Moto X aantreffen.

LG Nexus 5

Over de overige eigenschappen kan gerust naar de LG G2 gekeken worden, vermoedelijk is de Nexus 5 daar op gebaseerd, net als de huidige Nexus 4 op de Optimus G gebaseerd is. Denk dus aan een Full HD display met dunne randen en een Qualcomm Snapdragon 800-processor. Uit de FCC-documenten blijkt verder dat LTE ook aanwezig is. Het is tevens te verwachten dat Google de Nexus 5 voorziet van Android 4.4 KitKat. Informatie over die Android-release is schaars, behalve dan de opvallende naam.

Via: PhoneScoop.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel