LG legt nieuwe namen vast waaronder G Flex Frame, G Frame en F Frame


Bij een mooie telefoon hoort een mooie naam. Des te vervelender is het als die al in gebruik is bij iemand anders. En daarom leggen bedrijven vaak ver van te voren namen vast.

En dat dergelijk nieuws geen onzin-nieuws is bewijst een bericht van ons op 14 augustus. Toen berichtte we namelijk dat Samsung de naam 'Galaxy Note Edge' had vastgelegd. En wat gebeurde er op 3 september? Toen kondigde Samsung redelijk verrassend de Note Edge aan. En daarom letten we goed op vooraf vastgelegde namen.

USPTO G Flex Frame
Wat oh wat zou dit zijn?

Welke producten de G Flex Frame, G Frame en F Frame zullen zijn is pure speculatie. De eerste lijkt een logische opvolger van de G Flex uit oktober 2013. Een buigbaar toestel met een lichte kromming en zelfgenezende achterkant. De term 'frame' zou kunnen verwijzen naar een nieuw soort behuizing, mogelijk van metaal al lijkt dat het flexibele karakter van de buigbare G Flex wel in de weg te zitten. We zullen daarvoor een officiële lancering moeten afwachten. De LG G Flex werd eind oktober vorig jaar aangekondigd dus mogelijk moeten we nog heel even geduld hebben.

Bron: MyLGphones.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel