Volgende HTC One krijgt grotere UltraPixel-camera en geluid van Bose


Er gaan geruchten rond over de opvolger van de HTC One (M8). Het nieuwe One-vlaggenschip krijgt flink wat wijzigingen mee waaronder een groter scherm, hogere resolutie, dikkere batterij en meer megapixels.

Onduidelijk is nog of het om de opvolger gaat van de One (M8) of dat dit de 'M9 Prime' is. De verschillen met de huidige One zijn namelijk best wel groot. Wat te denken van een 5,5 inch beeldscherm met Quad HD-resolutie? Dat is een groot verschil met de huidige 5 inch van de One M8.

HTC One M8 rear hands on
Een opvolger voor de One (M8) ligt binnen handbereik

Ook flink meer zijn het aantal pixels in de UltraPixel-camera van deze nieuwe One. 16 megapixel mét optische beeldstabilisatie. Hiermee vervalt direct het argument dat de camera op de HTC One weinig megapixels heeft. Qua processor zou HTC schikken met een Qualcomm Snapdragon 805 met 3 GB aan RAM met daarachter een stevige 3.500 mAh batterij. Een nieuwe partner die het geluid moet verzorgen lijkt ook al gevonden; Bose. Als HTC vasthoudt aan z'n huidige releaseschema dan mogen we de volgende One in maart 2015 verwachten.

Bron: Mydrivers.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel