Geruchten spreken over 2 camera's voor iPhone 6s en drukgevoelig scherm


Apple gebruikt de -s generatie iPhone's doorgaans voor een flinke verbetering van haar camera. Ditmaal moeten we het misschien wel zoeken in 2 camera's. Daarnaast is er een gerucht over een eigenschap die we ook bij de Apple Watch zien.

Nu is het natuurlijk nog veel te vroeg om het te hebben op definitieve eigenschappen van de iPhone 6s. Toch is het aardig om te horen wat er allemaal in de markt beweert wordt over het toestel dat de iPhone 6 moet opvolgen. Interessant is dat de bron beweert dat de twee camera's op de nieuwe iPhone optisch kunnen inzoomen. Hoe en wat precies moet nog maar blijken. Momenteel worden de twee camera's op telefoons zoals de One (M8) en Honor 6 Plus gebruikt voor het later kunnen veranderen van de focus.

Apple iPhone camera

Het andere gerucht gaat over het beeldscherm. Net als bij de Apple Watch zou deze drukgevoelig zijn. Hiermee kan bijvoorbeeld het verschil tussen een zachte aanraking en een drukbeweging worden onderscheiden. Apps zouden dat kunnen gebruiken om een andere handeling te verrichten. Iets wat de Apple Watch straks ook gaat doen. Mocht Apple hier tevreden over zijn dan is het niet ondenkbaar dat we de techniek ook in de iPhone zullen aantreffen. Ook het gerucht over de twee camera's van de iPhone 6s is niet nieuw. Een soortgelijk bericht dook in november 2014 op.

Bron: UDN


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel