HTC overweegt opvolger One Max met 20 megapixel camera uit te rusten


HTC lijkt bezig te zijn met een opvolger van de in 2013 uitgebrachte One Max. In 2014 werd er geen One-phablet aangekondigd maar dat zou dit jaar wel eens kunnen veranderen. En deze Hima Ace Plus zou wel eens met een 20 Mpixel camera worden uitgerust.

HTC lijkt voor dit jaar de standaard te leggen op 20 megapixel camera's. Nadat eerder al het gerucht opdook dat de opvolger van de One (M8) een 20 megapixel exemplaar kreeg krijgt nu ook het nieuwe phablet-vlaggenschip een dergelijke cameraresolutie. Opvallend want HTC legde tot voor kort nog de nadruk op de eigen UltraPixel-camera's die effectief maar over weinig megapixels beschikken. Dat wil niet zeggen dat HTC afscheid neemt van de UltraPixel, mogelijk verhuist deze naar de voorkant.

HTC phone woman
Niet de Hima Ace Plus, wel een HTC

Over deze HTC Hima Ace Plus gaat verder het gerucht dat deze voorzien is van een octa-core Snapdragon 810-processor op 2,3 GHz met maar liefst 3 GB aan RAM, een 3.000 mAh batterij en een vingerafdrukscanner. Net als op de One Max dus. Het scherm van dit nog naamloze toestel meet 5,5 inch. Niet zo groot dus als de HTC One Max maar nog steeds fors. De bron denkt verder dat HTC dit nieuwe model pas eind dit jaar gaat aankondigen.

Bron: 4gnews.pt


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel