HTC One Max

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC One Max
HTC One Max achterkant

Reviews over de HTC One Max

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De HTC One Max in het nieuws

ts HTC Chou And Usa

HTC belooft met “iets groots” te komen, mogelijk de One M9 Max

Geruchten ·

HTC heeft een verrassing in petto, een gróte verrassing! Wat het is is natuurlijk nog even onduidelijk maar mogelijk heeft het een opvolger klaar voor de gedateerde One Max. En het is goed mogelijk dat deze samen met de One M9 op 1 maart komt.

Er gaan al langer geruchten over een opvolger van de One Max uit oktober 2013. Het 5,9 inch grote toestel met de vingerafdrukscanner op de achterkant is eigenlijk allang aan vervanging toe. Onduidelijk is echter over welke specificaties diens opvolger beschikt. Er gaan nogal wilde geruchten rond variërend van een 5,1 inch scherm tot 5,5 inch. Niet zo groot als z'n voorganger dus. Onduidelijk is ook nog in welke serie dit nieuwe toestel zal zitten. Eerder nog leek de One-serie de aangewezen plaats, maar onlangs doken ook geruchten op over een Desire-model.

HTC tweets

En misschien niet geheel toevallig dook er gisteren nog een benchmark op van een HTC-toestel met eigenschappen die we voorheen toeschreven aan deze grotere nieuwe One. Een Quad HD-scherm, 13 megapixel selfiecamera en een krachtige MediaTek-processor. Probleem alleen is dat het schermdiagonaal op 5,1 inch uitkomt. Niet echt veel groter dan de vermoedelijke 5 inch van de nieuwe One M9. Met andere woorden; er is nog veel onduidelijk. Hopelijk schept HTC hier wat duidelijkheid in als het 1 maart de wereld bijpraat over nieuwe telefoons.

Bron: @HTCUSA

 • Tags:
 • a55
 • himaace
 • htc
 • m9max
 • m9plus
 • onem9max
 • onem9plus

ts HTC Desire Ph One

Grote HTC Hima Ace lijkt te worden vervangen door nieuw opgedoken HTC A55

Geruchten ·

De plaatjes die onlangs opdoken van de grotere HTC Hima Ace kunnen mogelijk nu al de prullenbak in. Volgens kenner @upleaks is het toestel ingeruild voor de HTC A55 die mogelijk in de Desire-lijn zal vallen.

Grote zorgen over lagere specs hoef je niet te hebben, ook de A55 is duidelijk een high-end telefoon. Volgens specificaties die door @upleaks werden gepubliceerd beschikt het toestel over een 5,5 inch groot Quad HD-scherm, een 64-bits processor van MediaTek met 3 GB aan RAM, 20 megapixel camera en BoomSound stereo-speakers. Onduidelijk is nog welke resolutie de selfiecamera krijgt. Mogelijk wordt dit een 4 megapixel UltraPixel-camera maar een 13 megapixel exemplaar wordt ook niet uitgesloten.

HTC Desire phone
De HTC A55 wordt een Desire-telefoon

Van de 'Hima Ace' werd nog gezegd dat dit de opvolger werd van de One Max. Mogelijk zou deze als One M9 Max of M9 Plus in de markt gezet worden. Dit nieuwe gerucht ontkracht dat dus. De A55 valt straks waarschijnlijk in de Desire-serie. Of ook de genoemde vingerafdrukscanner dan zal ontbreken valt nog te bezien.

Vroege lancering?

De bron vermeldt verder dat de A55 in februari zal worden aangekondigd. Dat is opvallend want HTC lanceert naar alle waarschijnlijkheid pas begin maart haar opvolger van de One M8. HTC verspreidt wel vaker valse informatie om de media op een dwaalspoor te brengen. Het is dus nog even afwachten of deze nieuwe geruchten waar blijken te zijn. Wees dus gewaarschuwd tot die tijd.

Bron: @upleaks, Upleaks.info

 • Tags:
 • a55
 • desire
 • hima
 • himaace
 • htc
 • onem9max
 • onem9plus

ts HTC Logo Cam Upclose

HTC overweegt opvolger One Max met 20 megapixel camera uit te rusten

Geruchten ·

HTC lijkt bezig te zijn met een opvolger van de in 2013 uitgebrachte One Max. In 2014 werd er geen One-phablet aangekondigd maar dat zou dit jaar wel eens kunnen veranderen. En deze Hima Ace Plus zou wel eens met een 20 Mpixel camera worden uitgerust.

HTC lijkt voor dit jaar de standaard te leggen op 20 megapixel camera's. Nadat eerder al het gerucht opdook dat de opvolger van de One (M8) een 20 megapixel exemplaar kreeg krijgt nu ook het nieuwe phablet-vlaggenschip een dergelijke cameraresolutie. Opvallend want HTC legde tot voor kort nog de nadruk op de eigen UltraPixel-camera's die effectief maar over weinig megapixels beschikken. Dat wil niet zeggen dat HTC afscheid neemt van de UltraPixel, mogelijk verhuist deze naar de voorkant.

HTC phone woman
Niet de Hima Ace Plus, wel een HTC

Over deze HTC Hima Ace Plus gaat verder het gerucht dat deze voorzien is van een octa-core Snapdragon 810-processor op 2,3 GHz met maar liefst 3 GB aan RAM, een 3.000 mAh batterij en een vingerafdrukscanner. Net als op de One Max dus. Het scherm van dit nog naamloze toestel meet 5,5 inch. Niet zo groot dus als de HTC One Max maar nog steeds fors. De bron denkt verder dat HTC dit nieuwe model pas eind dit jaar gaat aankondigen.

Bron: 4gnews.pt

 • Tags:
 • himaaceplus
 • htc
 • onemax2
 • phablet

ts HTC One Max zwart

Hong Kong krijgt zwarte HTC One Max

Telefoonnieuws ·

HTC heeft op haar site voor Hong Kong de One Max toegevoegd in het zwart. De One en de One mini gingen hem echter al voor maar nu lijkt dus ook de One Max is deze kleur uit te komen. Eerder lekte het toestel al in het rood uit.

Hong Kong krijgt zwarte HTC One Max

Het is nog niet 100% bekend of HTC plannen heeft om de kleur ook buiten Hong Kong uit te brengen. Dat ligt wel voor de hand maar met HTC weet je het echter maar nooit. Momenteel is de One Max uitsluitend in het zilver verkrijgbaar. De One en One mini zijn naast al deze genoemde kleuren ook in het blauw verkrijgbaar. Dan weet je alvast waar je je op kunt verheugen als weer een nieuwe kleur van de HTC One Max uitlekt.

Via: Unwired View

 • Tags:
 • black
 • htc
 • onemax

ts HTC rood

Ook rode HTC One Max op komst

Geruchten ·

HTC lijkt de kleur rood helemaal ontdekt te hebben. Nadat eerder al de One en One mini in deze nieuwe kleur werden uitgedost is het nu de beurt aan onder meer de One Max. Officieel is hij nog niet maar lang kan dat niet meer duren.

Een afbeelding van zowel een rode One Max als rode Desire 601, Butterfly en Desire Q doken op in een folder van FarEasTone, een Taiwanese operator.

HTC One Max red
De HTC One Max in het rood

HTC heeft onlangs al de One en One mini naast de bekende zilverkleur en zwart ook in het rood en blauw uitgebracht. Dat nu de One Max aan de beurt is lijkt logisch. Overigens doste het bedrijf de One ook in een speciale goudkleur aan.

Via: Htcsoku.info

 • Tags:
 • htc
 • onemax
 • rood

ts HTC One Max uitsnede

HTC kondigt 5,9 inch grote One Max aan met vingerafdrukscanner

Telefoonnieuws ·

Vingerafdrukscanners raken op de valreep van 2013 weer helemaal in. HTC kondigt vandaag de One Max aan met een exemplaar op de achterkant.

De One Max is feitelijk een HTC One maar dan groter. Het toestel beschikt over een Full HD beeldscherm, draait HTC Sense 5.5, beschikt over een Snapdragon 600 processor op 1,7 GHz, schiet foto's met een UltraPixel-camere en heeft BoomSound, BlinkFeed en Zoe. Het grootste verschil, naast het formaat, is de vingerafdrukscanner op de achterzijde. Hiermee kun je het toestel snel ont- en vergrendelen en zijn er applicaties mee te openen. Ook nieuw is de microSD-geheugenkaartslot. Hiermee kun je de al aanwezige 16 GB eenvoudig zelf uitbreiden.

HTC One Max

HTC hoopt de One Max in de kleur Glacial Silver vanaf de tweede helft van november te kunnen leveren. De adviesprijs bedraagt een stevige 749 euro. Dat is bijna 100 euro meer dan z'n concurrent van Samsung, de Galaxy Note 3. HTC heeft een speciale accessoire ontwikkeld die naast de nodige beschierming ook 1150 mAh aan extra batterij levert. Hoeveel deze Power Flip Case moet kosten is niet bekend gemaakt.

 • Tags:
 • htc
 • onemax

Beknopte specificaties van de HTC One Max

Afmetingen 164,5 x 82,5 x 10,29 mm
Gewicht 217 gram
Codenaam HTC T6
EAN codes 4718487639724, 4718487639717, 4718487639700, 1258569874009
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 4.3
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.9 inch, TFT
Hardware
Camera 4 MP
Processor 1.7 GHz, Qualcomm Snapdragon 600, quad core
Selfiecamera 2.1 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 16 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 3300 mAh

Alle HTC One Max specificaties


Alternatieven van de HTC One Max

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
HTC One Max
Samsung Galaxy S10 (G973)
Samsung Galaxy A50 (A505)
Samsung Galaxy S21 (G991)
Samsung Galaxy S10+ (G975)
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
Android4.39.0 (Pie)9.0 (Pie)119.0 (Pie)
Kleurenbeeldscherm5.9 inch, TFT6.1 inch, Curved Dynamic AMOLED Quad HD+, schermgat6.4 inch, Infinity U Full HD+6.2 inch, Infinity-O Display, schermgat6.4 inch, Curved Dynamic AMOLED Quad HD+, schermgat
Camera4 MP12 MP, 12 MP, 16 MP25 MP, 5 MP, 8 MP12 MP, 12 MP, 64 MP12 MP, 12 MP, 16 MP
Processor1.7 GHz, Qualcomm Snapdragon 600, quad core1.7 GHz, 2.4 GHz, 2.8 GHz, octa core1.7 GHz, 2.3 GHz, Samsung Exynos 9610, octa core2.4 GHz, 2.8 GHz, 2.9 GHz, Samsung Exynos 2100, octa core1.7 GHz, 2.4 GHz, 2.8 GHz, octa core
Selfiecamera2.1 MP10 MP25 MP10 MP10 MP, 8 MP
4G (LTE)
Intern geheugen16 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))1 TB (Opslaggeheugen), 128 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM)), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Batterij3300 mAh3400 mAh4000 mAh4000 mAh4100 mAh

Volledige vergelijking HTC One Max en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de HTC Max