Sony plaatst en verwijdert plaatje van onbekende telefoon


De Chinese afdeling van Sony heeft een plaatje geplaatst op haar social network Weibo en haalde die vrij snel daarna weer weg. Wat is daar aan de hand? Gelukkig hebben we het plaatje nog dus laat het speculeren beginnen!

Praat Sony hier haar mond voorbij? Kijken we hier naar een volgende generatie Xperia-telefoon? Of gaat het om een domme fout van een overijverige maar slecht geïnformeerde medewerker? Feit is in ieder geval dat het toestel niet lijkt op eerdere Xperia-telefoons zoals de Xperia Z3. En tegelijkertijd ligt het ook niet voor de hand dat dit de Z4 is.

Sony China Weibo

Mocht dit echter een toekomstige Xperia-telefoon zijn dan herintroduceert Sony de fysieke homeknop. Ook lijkt Sony een meer metalen unibody te willen toepassen. Nu mixt Sony nog vooral glas met metaal voor haar high-end modellen. De speakers lijken zowel aan de boven- als onderkant te zitten. Verder valt de dikte van het toestel op, of eerder gezegd het gebrek daaraan. Overigens werd het plaatje vergezeld door een cryptische Chinese zin waar je verder weinig extra informatie kunt afleiden. We gaan het echter voor je in de gaten houden.

Via: Iapps.im


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel