HTC kondigt plastic uitvoering van One aan; de One E8

· 2 reacties


Je hebt natuurlijk ook tegenstanders van aluminium. Het zou koud zijn en het heeft nogal de nijging om te krassen. Bovendien hangt er een stevig prijskaartje aan. Gelukkig brengt HTC daarom het vlaggenschip de One ook in het plastic uit.

HTC kondigde de One (E8) voorlopig alleen voor China aan en wel in een Dual SIM-uitvoering. Geheel in lijn met de geruchten doet de One E8 het in plaats van een UltraPixel-camera met een 13 megapixel exemplaar. Ook ontbreekt een Duo Camera zodat je niet met diepte kunt schieten.

HTC One E8

Gelijk is het 5 inch grote scherm, de BoomSound-luidsprekers en de rappe Snapdragon 801-processor. Zelfs de DotView-case die samen met de One (M8) werd aangekondigd is compatible met de E8. Iets wat wel ontbreekt is de infrarood-zender zodat je deze HTC One E8 niet als afstandsbediening kunt gebruiken. HTC zal eerst wel de nodige aanpassingen moeten doen om de One E8 naar Europa te brengen. Het model werkt alleen met bepaalde Chinese telecomnetwerken.

Update: HTC heeft de internationale One E8 inmiddels ook aangekondigd! Het model komt in vier kleuren uit; Polar White, Electric Crimson, Maldives Blue en Misty Gray. Van de E8 komt een Dual SIM-uitvoering maar die wordt slechts in een beperkt aantal landen aangeboden.


Prijsvergelijker HTC One E8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One E8


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel