Persafbeelding van plastic gemaakte HTC M8 Ace binnen


We hebben het hier al een tijdje over een van plastic gemaakte One met de naam M8 Ace. Eerst waren er geruchten, toen een blurry plaatje en toen een render van de achterkant. Ditmaal pakken we het echter groter aan met de mogelijke persrender.

Deze geeft ook goed beeld van de voorzijde. En wat zien we? De gelijkenis met de One M8 is groot. Dat is waarschijnlijk geen toeval, deze M8 Ace moet het goedkopere broertje van de One (M8) worden. De kosten worden met name door de behuizing gedrukt. In plaats van metaal is de Ace van plastic gemaakt. Mogelijk is het scherm ook iets kleiner; 4,7 inch wordt momenteel veel genoemd.

HTC One M8 Ace

Dat is nog steeds groot en bovendien zitten er zowel boven als onder het scherm de voor HTC bekende BoomSound-luidsprekers. Achterop zien we weliswaar twee uitsparingen waardoor de suggestie gewekt wordt dat ook de Ace over een Duo Camera beschikt. Maar helaas, waarschijnlijk is het bovenste gat voor de flitser bedoeld. De camera zou een resolutie meekrijgen van 13 megapixel. Een mogelijke datum waarop HTC de M8 Ace aankondigt is er ook al; 3 juni.

Bron: iFanr.com


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel