Nieuwe plaatjes HTC One E9 van plastic komen online


HTC bereidt een plastic uitvoering voor van de One M9. Dit toestel krijgt de naam One E9 en beelden daarvan verschenen eerder al online. Ditmaal hebben we nieuwe, verse beelden van het grote toestel binnen.

De HTC One E-serie is niet nieuw. De One E8 was feitelijk de eenvoudiger en van plastic gemaakte tegenhanger van de One M8. Het toestel is ook hier in Nederland te koop, zij het beperkt en via een importkanaal. Des te meer reden om ook uit te kijken naar deze HTC One E9. Net als bij eerder uitgelekte plaatjes gaat het om een witte uitvoering met rose gouden elementen.

HTC One E9

De HTC One E9 krijg ook wel typenummer A55 mee en die kwamen we eerder tegen. Volgens eerdere geruchten krijgt dit toestel een 5,5 inch groot scherm mee mogelijk met een Quad HD-resolutie. Er wordt verder gebruik gemaakt van een MediaTek-processor met 3 GB aan werkgeheugen. De cameraresolutie zou op 20 megapixel uitkomen. Een datum waarop de One E9 wordt aangekondigd is er nog niet. De E8 werd in juni aangekondigd, mogelijk volgt de E9 dus rond die datum.

Bron: @upleaks


Prijsvergelijker HTC One E8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One E8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel