Grote HTC Hima Ace lijkt te worden vervangen door nieuw opgedoken HTC A55


De plaatjes die onlangs opdoken van de grotere HTC Hima Ace kunnen mogelijk nu al de prullenbak in. Volgens kenner @upleaks is het toestel ingeruild voor de HTC A55 die mogelijk in de Desire-lijn zal vallen.

Grote zorgen over lagere specs hoef je niet te hebben, ook de A55 is duidelijk een high-end telefoon. Volgens specificaties die door @upleaks werden gepubliceerd beschikt het toestel over een 5,5 inch groot Quad HD-scherm, een 64-bits processor van MediaTek met 3 GB aan RAM, 20 megapixel camera en BoomSound stereo-speakers. Onduidelijk is nog welke resolutie de selfiecamera krijgt. Mogelijk wordt dit een 4 megapixel UltraPixel-camera maar een 13 megapixel exemplaar wordt ook niet uitgesloten.

HTC Desire phone
De HTC A55 wordt een Desire-telefoon

Van de 'Hima Ace' werd nog gezegd dat dit de opvolger werd van de One Max. Mogelijk zou deze als One M9 Max of M9 Plus in de markt gezet worden. Dit nieuwe gerucht ontkracht dat dus. De A55 valt straks waarschijnlijk in de Desire-serie. Of ook de genoemde vingerafdrukscanner dan zal ontbreken valt nog te bezien.

Vroege lancering?

De bron vermeldt verder dat de A55 in februari zal worden aangekondigd. Dat is opvallend want HTC lanceert naar alle waarschijnlijkheid pas begin maart haar opvolger van de One M8. HTC verspreidt wel vaker valse informatie om de media op een dwaalspoor te brengen. Het is dus nog even afwachten of deze nieuwe geruchten waar blijken te zijn. Wees dus gewaarschuwd tot die tijd.

Bron: @upleaks, Upleaks.info


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel