Renders vermeende HTC One (M9) verschijnen online

· 2 reacties


We hebben mogelijk de allereerste échte beelden van de One M9 van HTC binnen. Bij eerdere afbeeldingen zou het nog gaan om een nepbehuizing die grotendeels op de bestaande One M8 gebaseerd is, ditmaal zou het wel kloppen.

De afbeelding zou links de One M9 tonen, de beoogd opvolger van de One M8 en rechts de One M9 Plus (of 'M9 Max'). Dat zou de grotere uitvoering van de One worden die gezien mag worden als opvolger van de One Max. Het lijkt er in eerste instantie op dat de BoomSound-speakers verdwenen zijn maar niets is minder waar. Deze zitten nu in een smalle band vlak boven en onder het scherm. Iets soortgelijks zagen we ook bij de HTC Desire Eye.

HTC One M9 render
HTC One M9 en One M9 Plus

Verder zien we verschillen met de bestaande One M8 in de centraal geplaatste selfiecamera en de minder grote band onder het scherm. Bij de grotere One M9 Plus is die nog wel een beetje aanwezig en daar zien we zelfs wat lijkt op een fysieke homeknop. Volgens het gerucht zou het echter gaan om een vingerafdrukscanner. Bij de One Max zit die nog redelijk onhandig aan de achterzijde. De plaatjes werden gelekt door gepensioneerd Twitter-lekker @evleaks die het blijkbaar niet kon laten. Hij lekte ook de renders van voorgaande HTC-vlaggenschepen.

Aankondiging aanstaande

HTC heeft voor zondag 1 maart een persevent gepland waar het in ieder geval deze One M9 gaat aankondigen. Ook daar ook de grotere One wordt gepresenteerd moet nog maar blijken, mogelijk volgt een aankondiging later in het jaar. Als de geruchten kloppen dan maakt de HTC One M9 gebruik van een Snapdragon 810-processor van Qualcomm en ligt er achterin een 20 megapixel camera. Mogelijk schiet deze vanwege de 16:9-verhouding plaatjes in maximaal 16 megapixel. HTC grijpt het Mobile World Congress in Barcelona aan om de wereldwijde pers kennis te laten maken met het toestel. Uiteraard doen we daar verslag van.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel