Foto’s nieuwe Motorola Moto E komen naar buiten


Nu de Moto X en G een update hebben gekregen is het de beurt aan de budgetvriendelijke Moto E. Beelden van z'n opvolger bereiken nu het internet met ogenschijnlijk weinig grote verschillen.

Weg is de kenmerkende aluminium gekleurde streep onderaan het toestel. De oorspronkelijke Moto E had dat nog wel, evenals aan de bovenkant waardoor het soms verwarrend was welke kant boven was. De bron die ons vandaag van deze foto voorziet meldt er niet bij welke specificaties het toestel heeft. We moeten het dus doen met wat we eerder al hoorden.

Motorola Moto E 2015
Mogelijk de nieuwe Moto E (2015)

Zo wordt verwacht dat de new Moto E een iets groter beeldscherm heeft van 4,5 inch. De huidige Motorola Moto E heeft nog een 4,3 inch groot scherm. Aan de overige specificaties zal Motorola/Lenovo niet veel gesleuteld hebben, zo is de verwachting. Verwacht dus geen 4G of een flink betere processor dan de huidige Snapdragon 200. Dat zou ook tot een hogere prijs leiden en dat heeft de Moto E nu juist niet nodig.

Budgetbewust

Motorola kondigde de Moto E in mei van 2014 aan die qua prijs net onder de Moto G geplaatst is. Het moet een smartphone zijn die voor iedereen betaalbaar is. En met een verkoopprijs van 85,97 euro op moment van schrijven lijkt dat te zijn gelukt. Overigens, juist doordat de Motorola Moto E in mei uitkwam valt een snelle aankondiging niet snel te verwachten.

Bron: Androidpolice.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel