Ook opvolger Motorola Moto E krijgt geen 4G, wel groter scherm


Motorola lijkt bezig te zijn met de laatste puntjes op de i van een nieuwe smartphone. Hoogstwaarschijnlijk de nieuwe Moto E. En dankzij opgedoken documenten bij het Amerikaanse FCC weten we gelijk enkele specificaties van het nieuwe instappertje.

Laten we beginnen bij 3 specificaties die gelijk zijn gebleven. Te weten quadband, WiFi b/g/n en Bluetooth 4.0. Geen verrassingen aldaar. Interessanter is het nieuwe scherm op de nieuwe Moto E, die gaat vermoedelijk omhoog van 4,3 op de oude Moto E naar 4,5 inch. Wat echter nog steeds ontbreekt is de mogelijkheid van 4G. Je kunt dus nog steeds niet snel mobiel internetten.

FCC new Moto E 2015

Net als bij de Xperia Z3 Compact zitten de FCC-voorschriften op een uittrekbaar label binnenin het toestel. Hiermee lijkt ook te zijn bevestigd dat de batterij niet verwisselbaar is. Net als de huidige Moto E dus. Nu is het altijd nog mogelijk dat de FCC-documenten eigenlijk over een ander Motorola-toestel gaan dus neem bovenstaande met een korreltje zout totdat Motorola het toestel daadwerkelijk aankondigt.

Via: PhoneArena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel