Nieuwe Motorola Moto E krijgt iets groter scherm en mogelijk 4G


De specificaties van de nieuwe Motorola Moto E lijken te zijn gepubliceerd. Als de geruchten kloppen krijgt de nieuwe Moto E een iets groter scherm van 4,5 inch groot en mogelijk zelfs 4G-ondersteuning.

De Moto E kun je omschrijven als een enorme instaptelefoon. Je betaalt los voor een exemplaar ongeveer 100 euro en daar krijg je verrassend genoeg best veel voor. Toch krijg je volgend jaar mogelijk nog meer voor dat geld want Motorola denkt aan een leuke upgrade van de bestaande E.

Motorola Moto E
De huidige Moto E

Wat te denken van een 4,5 inch scherm met qHD-resolutie? Dat is een kleine maar aardige verbetering van de huidige 4,3 inch. De camera blijft op 5 megapixel steken en een flitser ontbreekt nog steeds. Welke processor Motorola gaat toepassen blijft onduidelijk maar mochten ze voor de Snapdragon 400 gaan om de 4G-ondersteuning mogelijk te maken dan betekent dat ook een leuke verbetering ten opzichte van de huidige Snapdragon 200. Mocht Motorola de huidige prijzen van de Moto E blijven handhaven dan is de nieuwe Moto E één van de voordeligste 4G-telefoons van het moment.

Bron: Techmaniacs.gr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel