Dunne Samsung Galaxy A7 laat zich zien


De nieuwe Galaxy A-serie van Samsung mag dan al wel zijn gevuld met de Galaxy A3 en A5 maar hij is niet compleet zonder deze dunne A7. Sterker nog, als de Galaxy A7 eenmaal is aangekondigd is het de dunste Samsung-smartphone ooit.

Want de 5,5 inch grote Galaxy A7 is slechts 6,3 millimeter dun. Tot nu toe waren de Galaxy A5 en de Alpha met 6,7 millimeter de dunste. Doorgaans geldt; hoe groter de telefoon hoe dunner hij kan zijn. En omdat de Galaxy A7 de grootste is van het stel is dat niet verwonderlijk.

Samsung Galaxy A7

Binnenin treffen we vermoedelijk een quadcore Snapdragon 615 aan op 1,5 GHz, 2 GB aan werkgeheugen en twee camera's van 13 en 5 megapixel. Vermoedelijk is net als bij de Galaxy A5 en A3 de behuizing grotendeels van metaal. Waarschijnlijk kan ook de batterij van de A7 niet zelf vervangen worden. Tussen het uitlekken van soortgelijke plaatjes van de Galaxy A3 en z'n officiële onthulling zaten precies vier weken. Met een beetje geluk kunnen we de Galaxy A7 dus nog voor het einde van het jaar welkom heten.

Bron: Tenaa


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel