Samsung Galaxy Alpha

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Samsung Galaxy Alpha (G850F)
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit schuin onderkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit schuin bovenkant 2
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit schuin bovenkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit schuin
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit voorkant schuin linkerzijkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit voorkant schuin rechterzijkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit voorkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit linkerzijkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit achterkant
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit rechterzijkant

Reviews over de Samsung Galaxy Alpha

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Samsung Galaxy Alpha

De Samsung Galaxy Alpha is onderdeel van een geheel nieuwe serie Samsung-telefoons. En wat voor één! Uitgerust met een metalen frame, flinterdun en met een afwerking waar een Zwitserse horlogemaker jaloers op zou zijn.

Vernieuwd design

Samsung bewijst met de Galaxy Alpha dat het niet alleen maar telefoons van plastic kan maken. Het toestel is gegoten in een strak aluminium frame van slechts 6,7 millimeter dik. Het is één van de dunste Galaxy-telefoons van Samsung. Dat wil gelukkig niet zeggen dat Samsung zich heeft ingehouden met specificaties.

High-end specs

Een interessante feature van de Galaxy Alpha vind je in de homeknop. Daarachter zit een vingerafdrukscanner verborgen. Met een veeg van je vinger krijg je toegang tot de Samsung Galaxy Alpha. Zo beveilig je het toestel; dat bespaart tijdrovende wachtwoorden invoeren. Bovendien kun je dankzij je vingerafdruk ook toegang krijgen tot webpagina's en kun je er zelfs betalingen mee doen.
Noemenswaardig is ook de razendsnelle HDR-camera. De autofocus van de Alpha is zo rap dat je in vrijwel iedere situatie een scherpe foto kunt schieten. De Galaxy Alpha denkt verder aan je gezondheid. Met de ingebouwde hartslagmeter op de achterzijde houd je je conditie in de gaten en krijg je een beter beeld van je training en algemene gezondheid. De aanwezige S Health-app brengt die informatie overzichtelijk in beeld

Typische Galaxy-smartphone

De Samsung Galaxy Alpha is duidelijk een Galaxy-telefoon. We zien veel van de andere Galaxy's terug in de Alpha. Zo heb je daar de Ultra-Power Saving Mode waarmee je in noodgevallen toch nog urenlang van je Alpha kunt genieten. De modus schakelt diverse functies uit zodat je toch nog bereikbaar bent voor het geval dat nodig is. Een andere typische Galaxy-eigenschap is de Private Mode. Hier sla je al je bestanden en foto's in op waarvan je niet wilt dat anderen die kunnen bekijken. De toegang wordt met je vingerafdruk bewaakt zodat een zeer veilige locatie ontstaat waar alleen jij bij kunt.

Belangrijkste Samsung Galaxy Alpha specificaties

 • 32 GB opslaggeheugen
 • 4.7 inch HD Super AMOLED display + Gorilla Glass
 • Snel mobiel 4G-internet
 • 12-megapixelcamera aan de achterkant met 4K video-opname
 • Octacore-processor (Samsung Exynos 5 Octa) op 1,8 GHz bijgestaan door 2 GB werkgeheugen
Een minpunt is dat je geen SD-kaarten in het toestel kan stoppen, maar gelukkig heeft de Alpha van zichzelf een stevige 32 GB opslagruimte aan boord.
Samsung Galaxy Alpha sm g850f dazzling wit schuin onderkant

De Samsung Galaxy Alpha in het nieuws

ts Samsung Alpha

“Samsung Galaxy Alpha krijgt geen opvolger, gaat op in de A-serie”

Geruchten ·

Een gerucht dat afkomstig is uit Korea meldt dat Samsung geen opvolger in gedachten heeft voor de metalen Galaxy Alpha. Toch betekent dat niet het einde van metalen Galaxy-telefoons; het toestel zal verder leven in de nieuwe A-serie.

Samsung brak met het verleden met de introductie van de Galaxy Alpha. Voorheen waren Galaxy-telefoons van plastic gemaakt maar sinds het marktaandeel van Samsung onder druk staat wordt nu uitgeweken naar premium telefoons van aluminium. En de Galaxy A-serie met telefoons zoals de Galaxy A5 en A3 zijn daar de eerste resultaten van. De Alpha is dus niet voor niets geweest.

Samsung Galaxy Alpha
De Samsung Galaxy Alpha gaat op in de A-serie

Ergens is het wel jammer dat het toestel geen directe opvolger krijgt. Niet alleen introduceerde Samsung met de Galaxy Alpha voor het eerst een metalen Galaxy-ontwerp, ook was het toestel uitzonderlijk dun. Het laatste vlaggenschip de Galaxy S5 meet nog 8,1 millimeter dik. De Alpha komt evenals de Galaxy A5 uit op slechts 6,7 millimeter. Ook van het volgende Galaxy S-vlaggenschip wordt verwacht dat deze extreem dun is.

Bron: Etnews.com

 • Tags:
 • aserie
 • galaxyalpha
 • samsung

ts Samsung Galaxy Alpha Limited Edition

Samsung Galaxy Alpha krijgt gelimiteerde lederen uitvoering

Telefoonnieuws ·

Samsung gaat in Frankrijk op zeer beperkte schaal een luxe uitvoering van de Galaxy Alpha uitbrengen. Hiervoor werkt het samen met ontwerpers Free Lance en Jean-Baptiste Rautureau. Van de vier verschillende uitvoeringen worden er slechts 100 gemaakt.

Er zijn twee speciaal voor mannen in de kleuren donkergrijs en bruin. En er zijn twee speciaal voor de dames in groenblauw en burgandy-rood. Free Lance heeft de laatste twee gemaakt en de uitvoeringen voor de mannen zijn afkomstig van Jean-Baptiste Rautureau. Samsung maakt van ieder model slechts 100 exemplaren waarmee deze Galaxy Alpha uitvoeringen gegarandeerd exclusief blijven.

Samsung Galaxy Alpha limited editions

De Samsung Galaxy Alpha is aangekondigd is de kleuren Sleek Silver, Dazzling White, Charcoal Black, Frosted Gold en Scuba Blue waarvan ook alle vijf inmiddels verkrijgbaar zijn. Meestal presenteert Samsung na verloop van tijd nieuwe kleuruitvoeringen om de afnemende verkoopaantallen te stuwen. Voor de nog relatief nieuwe Alpha is dat niet nodig. Al was het maar omdat het de eerste Galaxy van Samsung is met een metalen behuizing.

 • Tags:
 • freelance
 • galaxyalpha
 • jeanbaptisterautureau
 • samsung

ts Corning Samsung

Samsung Galaxy Alpha gebruikt als eerste Gorilla Glass 4

Telefoonnieuws ·

Nadat Corning Gorilla Glass 4 had aangekondigd is ook duidelijk welke telefoon dit extra hard glas als eerste krijgt; het is de Galaxy Alpha van Samsung. Dat is niet zonder reden gebeurd; de slanke Alpha heeft baat bij het extra dunne Gorilla Glass 4.

Corning kondigde het vernieuwde Gorilla Glass 4 vorige maand aan en het zou tot 2 maal steviger zijn dan z'n voorganger. Corning heeft vooral onderzocht hoe schermen breken als ze op harde ondergronden vallen. Het nieuwe Gorilla Glass 4 moet tot 80% van dit soort vallen overleven. En het eerste toestel waar we dat op mogen testen is de Galaxy Alpha van Samsung.

Samsung Galaxy Alpha hands on
De Galaxy Alpha is de eerste met Gorilla Glass 4

De Alpha is de eerste van een hele nieuwe lijn smartphones bij Samsung die gebruik maakt van een aluminium frame. De Galaxy Alpha moet hierdoor niet alleen steviger zijn, hij oogt ook meteen een stuk mooier. En de Samsung Galaxy Alpha is met 6,7 millimeter ook een stuk dunner dan we gewend zijn van Samsung. Dat Samsung de Alpha zo dun heeft kunnen krijgen komt mede door het slechts 0,4 millimeter 'dikke' Gorilla Glass 4. We vinden Gorilla Glass trouwens terug bij maar liefst 40 fabrikanten wereldwijd en het is inmiddels in meer dan 1.395 verschillende producten verwerkt.

 • Tags:
 • alpha
 • corning
 • galaxyalpha
 • gorillglass4
 • samsung

ts Galaxy A5 Hitechmailru

Mid-range Samsung Galaxy A5 krijgt mogelijk stevig prijskaartje

Geruchten ·

De metalen Galaxy A5 van Samsung moet nog worden aangekondigd. Er is al veel over bekend en het toestel duikt nu zelfs op in een reclamefolder van een Kazachstaanse aanbieder. Inclusief verkoopprijs. En die is stevig, erg stevig!

Want breng maar alvast 99.990 Kazachse tenge mee, omgerekend ruim 435 euro. Dat is een stevige prijs voor een mid-range telefoon met 5 inch Super AMOLED-scherm, dualcore Snapdragon 400 op 1,2 GHz en een 13 megapixel camera. Indien deze prijzen kloppen dan verschilt de Galaxy A5 vrij weinig met de Galaxy Note 3 van vorig jaar.

Samsung Galaxy A5

Nu krijgt in dezelfde folder de Galaxy K Zoom ook dezelfde prijs mee en die kost hier slechts 339 euro, het kan dus nog alle kanten op. Echter, als we naar de Galaxy Alpha kijken dan heeft die ook een relatief hoge prijs. Die is qua specificaties ook niet overdreven en krijgt toch een verkoopprijs mee van 535 euro. Het is dus niet ondenkbaar dat Samsung een geheel nieuwe categorie metalen telefoons wil neerzetten die stevig geprijsd zijn. Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy A5 nog dit jaar wordt aangekondigd dus we zullen het spoedig zeker weten.

Bron: Hi-tech.mail.ru

 • Tags:
 • galaxya5
 • samsung

ts Samsung Galaxy A5 Androidmexico

Onaangekondigde Samsung Galaxy A3 en A5 laten zich in het echt zien

Geruchten ·

Bereid je alvast voor op veel metalen Samsung telefoons. De Galaxy Alpha en Note 4 zijn slechts de eerste in een lange reeks. Binnenkort worden daar vermoedelijk deze Galaxy A3 en A5 aan toegevoegd en ze laten zich hier goed zien.

Drie telefoons, de Galaxy A5, de Galaxy Alpha en de Galaxy A3. Ze verschillen in grootte van 5 naar 4,5 inch. Wat ze gemeen hebben in een aluminium frame. En alleen dat al maakt een groot verschil want zo op het eerste gezicht zien de toestellen er erg aantrekkelijk uit.

Samsung Galaxy A5, Alpha and A3
Samsung Galaxy A5, Alpha en A3

De Galaxy A3 en A5 zijn in tegenstelling tot de Alpha duidelijk mid-range modellen met een Snapdragon 400 of 410-processor. Denk qua camera aan een 13 megapixel voor de A5 en een 8 megapixel voor de A3. Al met al niet gek maar geen nieuw vlaggenschip. De hier niet weergegeven Galaxy A7 lijkt ook onderdeel te zijn van de nieuwe Galaxy A-familie en zou volgens de berichten over een 5,5 inch scherm beschikken.

Bron: @AndroidMX

 • Tags:
 • galaxya3
 • galaxya5
 • samsung

ts Samsung A3 Teena

Kleinere Samsung Galaxy A3 drijft boven

Geruchten ·

Samsung breidt een hele serie van de metalen Alpha voor waarvan de Galaxy A3 er slechts één is. Het 4,5 inch grote toestel laat nu voor het eerst z'n gezicht zien en bovendien krijgen we z'n volledige lijst met eigenschappen cadeau.

De foto is uitgelekt dankzij de Chinese organisatie die belast is met het goedkeuren van producten voor de Chinese markt. De Galaxy A3 beschikt over een 4,5 inch AMOLED-scherm met een qHD-resolutie van 960 bij 540 pixels. Daarmee is hij een fractie kleiner dan de bestaande Galaxy Alpha.

Samsung Galaxy A3
De Galaxy A3

Dat gegeven trekt Samsung tot in het extreme door want de dikte van het toestel wijkt met 6,9 millimeter slechts 0,2 millimeter af van de Alpha. Qua camera is gekozen voor een 8 megapixel exemplaar met aan de voorzijde een nette 5 megapixel selfie-camera. Natuurlijk draait ook de A3 versie 4.4.4 van Android, oftewel KitKat. Om het geheel af te maken ligt er binnenin een Snapdragon 410 processor met 1 GB aan RAM. Dat laatste lijkt wel wat weinig maar we moeten zien wat daar in de praktijk van te merken is.

Galaxy A5 en A7

Niet lang geleden lekte de Galaxy A5 al veelvuldig uit. Dit toestel krijgt een 5 inch scherm met HD-resolutie. Naast de A5 werkt Samsung ook aan de Galaxy A7 dat een nog groter beeldscherm meekrijgt. Denk aan een exemplaar van 5,5 inch. Hiermee lijkt Samsung metalen Galaxy's voor iedere broekzak, groot tot klein, in petto te hebben. Wanneer alle modellen uitkomen is nog onbekend. Als de hoeveelheid informatie die momenteel uitlekt een voorbode is dan zouden we zeggen snel.

Bron: Tenaa

 • Tags:
 • galaxya3
 • samsung

ts Samsung Sm A500 Sammobile

Metalen mid-range Galaxy A5 van Samsung laat zich zien

Geruchten ·

Samsung gaat steeds meer metaal gebruiken in het ontwerp van haar Galaxy-telefoons. De Galaxy Alpha was misschien de eerste maar is zeker niet de laatste. De meest recente Galaxy met een metalen frame; de Galaxy A5. En wij hebben de foto's.

Het is ergens goed te lezen dat Samsung metaal begint te omarmen. Het oogt beter en voelt duurzamer aan. Het is ook goed om te lezen dat niet alleen dure Galaxy's zoals de Galaxy Alpha en Galaxy Note 4 ermee worden uitgerust, maar ook de eenvoudiger modellen. Deze SM-A500 bijvoorbeeld die mogelijk als Galaxy A5 door het leven zal gaan.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5 rear

Volgens de bron krijgt het toestel een 5 inch Super AMOLED-scherm mee met een HD-resolutie, een Snapdragon 400-processor en een 13 megapixel camera. Er wordt ook gesproken over dezelfde versie van TouchWiz waarmee de Note 4 is uitgerust. We houden de persinbox scherp voor je in de gaten mocht Samsung de Galaxy A5 officieel aankondigen. Tot die tijd moeten we het met deze foto's doen.

Bron: Sammobile.com

 • Tags:
 • a500
 • galaxya5
 • samsung

ts Galaxy Alpha Vodafone

Metalen Samsung Galaxy Alpha nu verkrijgbaar bij Vodafone

Telefoonnieuws ·

Vodafone heeft exclusief de Samsung Galaxy Alpha weten te bemachtigen. Andere webshops melden nog zeker twee weken nodig te hebben om het toestel op voorraad te hebben, waarna het inmiddels oktober is.

Vodafone heeft hiermee de eerste metalen Galaxy als eerste leverbaar. De Alpha is een stijlvolle telefoon met een metalen frame. Dit moet een ontwerpaspect worden voor toekomstige Galaxy's. Ook de Note 4 heeft een dergelijke metalen rand. Het is Samsung gelukt om de Galaxy Alpha slechts 6,7 millimeter te maken.

Samsung Galaxy Alpha
De elegante Samsung Galaxy Alpha

Dat zie je natuurlijk ergens terug en bij de Alpha is dat in de omvang van de batterij. Deze is met 1.860 mAh relatief klein voor het 4,7 inch grote HD-scherm. Samsung denkt dat op te lossen door het toepassen van 's werelds eerste op 20nm gebaseerde Exynos-processor. Deze is zuiniger waardoor je minder snel naar de lader hoeft te hollen. Vodafone heeft zoals gezegde de Samsung Galaxy Alpha op voorraad en kan deze direct leveren. Je hebt al een Alpha vanaf 44 euro per maand in combinatie met een Vodafone Red Essential met 300 belminuten en 1 GB aan data. Je krijgt er dan meteen een half jaar aan Netflix bij. Voor alle overige aanbiedingen bezoek je de speciale Galaxy Alpha-prijzenpagina.

 • Tags:
 • galaxyalpha
 • samsung
 • vodafone

ts Samsung Ceiling Logo

Specificaties metalen Samsung A500 worden duidelijk

Geruchten ·

Samsung lijkt het licht te hebben gezien. Na de metalen Galaxy Alpha en de Note 4 komen er nog veel meer metalen toestellen aan. Voorlopig is alleen het frame van metaal maar dat is een mooi begin. De SM-A500 lijkt de volgende te worden.

Specificaties van dit toestel dook onlangs op bij SamMobile. Zij denken dat de Samsung SM-A500 een 5 inch groot Android-toestel gaat worden. Het scherm heeft een HD-resolutie en is van het type Super AMOLED. De camera zou 8 megapixel tellen met een 5 megapixel exemplaar aan de voorzijde. Verder verwachten ze een 2.330 mAh tellende batterij met een Snapdragon 400-processor.

Samsung Galaxy Alpha
Deze Alpha was de eerste aangekondigde metalen Galaxy

Samenvattend; we hebben het niet over een high-end Galaxy. Eerder een mid-ranger. Er worden dan ook geen vingerafdrukscanner en hartslagmeter verwacht. Opvallend is verder dat de batterijcover vermoedelijk niet verwijderd kan worden. Samsung staat er op dit moment om bekend dat je zelf batterijen kunt vervangen. Dat zal bij de A500 dus niet kunnen. Wanneer we de Samsung A500 kunnen verwachten is nog onbekend.

Bron: Sammobile.com

 • Tags:
 • a500
 • metaal
 • samsung

ts Samsung Exynos 5430 Soc

Samsung past voor het eerst 20nm Exynos 5430 octa-processor toe

Telecomnieuws ·

Samsung heeft naast de Galaxy Alpha ook een nieuwe processor aangekondigd; de Exynos 5430. Een octacore-processor die gebaseerd is op een 20nm HKMG-proces. Het is voor het eerst dat Samsung dit proces toepast.

We waren nog erg verbaast dat de Galaxy Alpha met een dergelijke kleine batterij werd aangekondigd. 1.860 mAh in tegenstelling tot bijvoorbeeld de 2.800 mAh in de Galaxy S5. Samsung claimt dat de Exynos 5430 tot 25% minder energie verbruikt dan een vergelijkbare processor op 28nm.

Samsung Exynos SoC
Snelle jongen hoor

De Exynos 5430 Octa is uitgerust met vier Cortex-A15 cores die op 1,8 GHz draaien en vier zuinige Cortex-A7 cores op 1,3 GH. Ondanks dat de Galaxy Alpha is uitgerust met een 720p HD-scherm kan de processor overweg met schermresolutie van 2.560 bij 1.440 pixels en zelfs 2.560 bij 1.600 pixels. Hierdoor is het niet uitgesloten dat ook de nog aan te kondigden Galaxy Note 4 ermee is uitgerust.

 • Tags:
 • 20nm
 • exynos5430
 • octacore
 • samsung

ts Galaxy Alpha wit

Samsung kondigt metalen Galaxy Alpha aan

Telefoonnieuws ·

Samsung heeft zonder speciaal event de Galaxy Alpha aangekondigd met een metalen frame. Het is de eerste keer dat Samsung een Galaxy-telefoon uitbrengt die niet helemaal van plastic is. Hiermee slaat Samsung direct een nieuwe designinrichting in.

De Galaxy Alpha is met z'n 6,7 millimeter een uitzonderlijk dunne telefoon. Hierdoor heeft Samsung wel wat consessies moeten doen. Zo beschikt het 4,7 inch scherm over een resolutie niet groter dan HD, ontbreekt een geheugenkaartslot en komt de batterijcapaciteit uit op 1.860 mAh. Dat is vrijwel 1.000 mAh minder dan de Galaxy S5 en zelfs kleiner dan de 4,5 inch grote Galaxy S5 mini.

Samsung Galaxy Alpha colors
De Galaxy Alpha in verschillende kleuren

Toch is deze Alpha de toekomst en gaan we dit design nog vaker zien. Denk dan bijvoorbeeld aan de nog aan te kondigden Galaxy Note 4. Samsung denkt met de Galaxy Alpha een balans te hebben gevonden in design en functionaliteit. Het metalen frame moet robuustheid uitstralen en de achterkant moet dankzij zachte materialen en een licht reliëf lekker in de hand voelen. Er is een vingerafdrukscanner aanwezig, alsmede een 12 megapixel camera met een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Daarnaast ontbreken zaken als de Ultra-Power Saving Mode, S Health en Private Mode niet.

September in de winkel

Samsung wil de Galaxy Alpha vanaf september in de winkels hebben in de uitvoeringen Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue. Verwacht de eerste prijzen zo rond de 599 euro.

 • Tags:
 • g850f
 • galaxyalpha
 • samsung

Beknopte specificaties van de Samsung Galaxy Alpha

Afmetingen 132,4 x 65,5 x 6,7 mm
Gewicht 114 gram
Artikelcode SM-G850F
EAN codes 8806086443678, 8806086438032, 8806086387095, 8806086386760, 8806086386739, 8806086386661, 8806086386531, 8806086385879, 8806086385688, 8806086385602, 8806086383394, 8806086382847, 8806086382618, 8806086382069, 8806086381659, 8806086381420, 8806086381260, 8806086380997, 8806086380645, 8806086353915, 8806086353816, 8712421520242, 0000000085052, 0000000085021 Toon nog 10 anderen, 8806086382069, 8806086381659, 8806086381420, 8806086381260, 8806086380997, 8806086380645, 8806086353915, 8806086353816, 8712421520242, 0000000085052, 0000000085021
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 4.4 (KitKat)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.7 inch, HD Super AMOLED
Hardware
Camera 12 MP
Processor 1.8 GHz, Samsung Exynos 5 Octa, octa core
Selfiecamera 2.1 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 32 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 1860 mAh, verwisselbaar

Alle Samsung Galaxy Alpha specificaties


Alternatieven van de Samsung Galaxy Alpha

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Galaxy Alpha (G850F)
Apple iPhone SE (2020) (A2275)
Apple iPhone 8 (A1863)
Apple iPhone 6 (A1549)
Apple iPhone SE (2022) (A2595)
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
Android4.4 (KitKat)
Kleurenbeeldscherm4.7 inch, HD Super AMOLED4.7 inch, IPS4.7 inch, IPS4.7 inch, TFT4.7 inch, IPS
Camera12 MP12 MP12 MP8 MP12 MP
Processor1.8 GHz, Samsung Exynos 5 Octa, octa coreApple A13 BionicApple A11 Bionic, quad core1.4 GHz, Apple A8, dual coreApple A15 Bionic
Selfiecamera2.1 MP7 MP7 MP1.2 MP7 MP
4G (LTE)
Intern geheugen32 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen)256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen)
Geheugenkaart-slot
Batterij1860 mAh, verwisselbaar1821 mAh1821 mAh1810 mAh2018 mAh

Volledige vergelijking Samsung Galaxy Alpha en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung Alpha