Chinese webwinkel maakt melding van specificaties OnePlus Two


Een Chinese webwinkel heeft alvast de nog uit te komen OnePlus Two opgenomen. Bovendien maken ze melding van z'n toekomstige eigenschappen. Nu is het nog te vroeg om daaraan conclusies te verbinden maar interessant is het wel.

Want de OnePlus One noemt zich misschien wel terecht een "Flagship killer". Uitstekende specificaties, specificaties voor een high-end flagship, voor een betaalbare prijs. Niet vreemd dus dat we met veel plezier uitkijken naar wat OnePlus voor moois in 2015 komt. Misschien is het wel deze 5,5 inch grote Android-telefoon met Snapdragon 805-processor en 16 + 5 megapixel camera?

OnePlus One
De OnePlus One uit 2014

Dat is namelijk waar een Chinese webwinkel mee aankomt. Natuurlijk kan hij het uit de spreekwoordelijke dikke duim gezogen hebben, maar op zich klinkt het aannemelijk. De huidige OnePlus One maakt namelijk gebruik van een 5,5 inch Full HD-scherm met Snapdragon 801 en een 13 megapixel camera met 5 megapixel selfiecam. Hiermee is de OnePlus Two, of hoe het beestje ook gaat heten, een bescheiden update. Mocht OnePlus kiezen voor een Quad HD-display in plaats van de huidige Full HD dan is het al een grotere update. Overigens groeit de batterij van 3.100 naar 3.300 mAh waar we altijd blij van worden. Overigens wordt de OnePlus Two niet voor het derde kwartaal van volgend jaar verwacht.

Bron: Coolicool.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel