OnePlus One 2 mogelijk nog beter te personaliseren


The Times Of India is op geruchten gestuit van de OnePlus One 2. Het bedrijf imponeerde met de high-end OnePlus One en z'n toch lage prijskaartje. Voor volgens jaar staat een toestel op de planning die nog makkelijker te personaliseren is.

Te denken valt dan aan verwisselbare achterkantjes in diverse materialen. Voor de OnePlus One was alleen de Bamboo StyleSwap cover beschikbaar, voor de One 2 moeten nog meer varianten uitkomen. Eerder sprak het bedrijf al over dergelijke StyleSwap-achterkantjes in kevlar, hout en spijkerstof. Qua prijs wordt gemikt op een bedrag onder de 500 dollar. De duurste OnePlus die je momenteel kunt krijgen is de 64 GB Sandstone Black-uitvoering van 349 dollar. De prijzen gaan dus mogelijk omhoog.

OnePlus One
De huidige OnePlus One krijgt mogelijk een opvolger

Om hardware-gebied zou het Chinese bedrijf nog een verrassing in petto hebben. Onduidelijk is nog wat dit is, maar dat is een beetje het idee van een verrassing. Het is voor de toekomstige klanten van OnePlus te hopen dat het bedrijf niet meer zo'n omslachtige manier verzint om een exemplaar te kopen. Bij de eerste One moest je een uitnodiging hebben om een exemplaar te mogen kopen. Door deze exclusiviteit zal OnePlus ongetwijfeld veel aandacht hebben ontvangen, ze hebben erdoor wel minder van verkocht.

Bron: Times Of IndiaPraat mee over dit artikel