Honor 6 Plus mogelijk op 16 december aangekondigd


Huawei, pardon, Honor kondigt mogelijk de verbeterde Honor 6 Plus al op 16 december aan. Nu vinden we de naam 6 Plus wat ongelukkig gekozen omdat er nog een ander toestel is met die naam en daar houdt de gelijkenis helaas ook niet op.

Onlangs nog hebben we de Honor 6 aan een uitgebreide review onderworpen. En om eerlijk te zijn; het viel ons niet tegen. En juist daarom kijken we best wel uit naar de Honor 6 Plus. Alleen die naam brengt associaties op met een andere telefoon. Eentje die ook een 5,5 inch scherm heeft. Eerder nog gingen we er vanuit dat de '6 Plus' nog Honor 6X zou gaan heten. Een in onze beleving meer originele naam.

Huawei Honor 6 Plus
Eerder uitgelekte plaatjes van de Honor 6 Plus

De Honor 6 Plus/6X kreeg onlangs al goedkeuring van het Chinese TENAA en nu klinkt de datum 16 december in het geruchtencircuit. Dan gaat Huawei mogelijk deze Honor 6 Plus officieel aankondigen. Los van het 5,5 inch Full HD-scherm krijgt het toestel een 1,8 GHz octacore Kirin-processor mee met 3 GB RAM en twee camera's aan de achterzijde. Of je hiermee 3D-beelden kunt schieten of dat Huawei er een andere toepassing voor verzonnen heeft moet nog blijken.

Bron: My Drivers


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel