Huawei gaat met apart telefoonmerk Europa veroveren


Huawei gaat met een nieuw merk de onderkant van de Europese markt bedienen. Honor moet voordelige telefoons voorbrengen en worden los van de telefoons van Huawei verkocht. Momenteel kan dat ook alleen via het internet.

Huawei heeft relatief veel last van het eveneens Chinese Xiaomi. Onlangs nog veroverde Xiaomi de derde plek als wereldwijde smartphonemarkt, een plek die tot voor kort door Huawei werd ingenomen. Tijd dus voor actie en daar komt Honor om de hoek kijken. Dat is trouwens geen onbekende naam. Huawei gebruikte de naam 'Honor' al ruime tijd als (serie)naam voor enkele toestellen.

Honor 6 by Huawei
De Honor 6 van de makers van Huawei

Honor wil de prijs van haar toestellen laag houden door alleen via het internet zichtbaar te zijn. Hierdoor zal de prijs ook lager uitvallen dan de modellen van Huawei. Een eerste model is er ook al; de Honor 6. Die is elders al verkrijgbaar maar komt binnenkort ook naar Nederland toe. De Honor 6 beschikt over een 5 inch beeldscherm met octacore-processor en 13 megapixel camera. Net als de Huawei-telefoons draait de Honor 6 Android met daarbovenop de EmotionUI-schil.


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel