Honor ook met high-end vlaggenschip bezig; de Honor 6X


Honor, de dochter van Huawei, wil naast de Honor 6 ook een meer high-end toestel uitbrengen. Eentje met een metalen frame en twee camera's aan de achterzijde. Ook moet de Honor 6X een groter scherm huisvesten.

Plaatjes van de Honor 6X lekten vroegtijdig uit via de Chinese organisatie die moet testen of producten veilig genoeg zijn om op de markt te worden toegelaten. Ze doen dat zo goed dat we vaak onaangekondigd telefoons van ze doorgestuurd krijgen. Vandaag is het dus de beurt aan de Honor 6X, een broertje van de Honor 6.

Honor 6X

De Honor 6X moet een groter 5,5 inch scherm meekrijgen met een octacore processor op 1,8 GHz. Er zouden bovendien twee camera's aan de achterzijde zitten. Of hiermee 3D-foto's geschoten kunnen worden of dat Huawei er iets anders voor verzonnen heeft is nog onduidelijk. HTC past ook twee camera's toe aan de achterzijde met de One (M8). Honor presenteerde zichzelf nog niet lang geleden als nieuwe Europese prijsvechter. In principe zijn de toestellen afkomstig van Huawei, maar ze worden aangeboden en verkocht als Honor.

Via: mydrivers.com


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   Refurbished € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel