Apple Watch kost tussen de 500 en 5.000 dollar


Toen Apple de Apple Watch kondigde het tevens vele uitvoeringen daarvan aan. Van roestvrij staal tot aan goud. En het noemde ook alleen maar 'vanaf'-prijzen. Een nieuwe bron denkt te weten waar die bedragen echt op gaat uitkomen. En die vallen niet mee.

De bron is geen onbekende. Eerder nog wisten ze ons vooraf de afmetingen van de iPhone 6 en 6 Plus te vertellen. Ditmaal gaat het dus om de prijzen van de Apple Watch. Apple zei in de keynote nog dat prijzen begonnen vanaf 350 dollar. Dit kunnen we rustig één-op-één vertalen in euro's. Iets wat Apple ook met andere producten doet.

Apple Watch Edition
Begin maar alvast met sparen

Vermoedelijk doelen ze hiermee op de aluminium uitvoering van de Apple Watch; de Sport Collection met z'n plastic bandje. De uitvoering van roestvrij staal komt ergens uit op 500 dollar, aldus de bron. Daarmee is hij bijna even duur als een vorige generatie iPhone. De allerduurste uitvoeringen vinden we in de Edition collectie. Hier bevinden zich de gouden uitvoeringen. Prijzen daarvan schommelen tussen de 4 en 5 duizend dollar. Waarom iemand zoveel geld zou willen neerleggen voor techniek dat met het verstrijken van de jaren sterk verouderd ontgaat ons volledig. Mogelijk treffen we de Apple Watch rond valentijnsdag 2015 in de winkels.

Bron: iGen.fr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel