Render zou deel van Sony Xperia Z4 laten zien


Het begint weer tijd om naar de CES-beurs begin januari in Las Vegas te kijken. Sony zou daar mogelijk de Xperia Z4 en Z4 Ultra aankondigen. Informatie daarover begint steeds concreter te worden. Met ditmaal een render van het toestel.

Het gerucht dat Sony de opvolger van de Xperia Z3 tijdens de CES wil aankondigen gaat al langer. Er druppelt ook steeds meer informatie over het toestel binnen. Een schermpaneel hier, een camerasensor daar. Samen met de vandaag uitgelekte render krijgen we nog meer specificaties binnen.

Sony Xperia Z4 render

Ditmaal wordt beweerd dat de Sony Xperia Z4 een Triluminos-scherm meekrijgt van 5,4 inch en met een Quad HD-resolutie. Eerder nog werd stuk volgehouden dat het om een 5,5 inch exemplaar ging. De camera blijft op 20,7 megapixel steken maar is dankzij nieuwe lenzen toch lichtgevoeliger geworden. Qua processor wordt geschikt met een Snapdragon 805 dus niet de 64-bits 810. Die zou ook niet voor januari klaar zijn. Qua RAM-geheugen blijft Sony vasthouden aan 4 GB. Dat lijkt nu wat onnodig nu niet voor een 64-bits processor gekozen is. De front-facing camera wordt geüpdatet naar 4,8 megapixel en de batterij zou uitkomen op 3.420 mAh.

Xperia Z4 Ultra

Zoals gezegd krijgen we naast deze Z4 ook een opvolger van de immense Xperia Z Ultra in de vorm van de Z4 Ultra. Het was alweer een tijdje geleden dat deze phablet werd aangekondigd. Sony zou kiezen voor een iets kleiner beeldscherm van 5,9 inch, een 16 megapixel camera en een uiterst slanke taille van 5,7 millimeter. Het zijn stuk voor stuk aannemelijke specificaties die misschien wat realistischer klinken dan sommige vorige. We zullen afwachten waar Sony mee komt.

Bron: Phone Arena


Prijsvergelijker Sony Xperia Z3

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z3


Prijsvergelijker Sony Xperia Z Ultra

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia Z Ultra


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel