Zelfs eenvoudige nog uit te brengen Samsung Galaxy J1 krijgt 64-bits processor

· 1 reactie


Samsung lijkt een nieuw verkooppraatje te hebben bedacht; rust iedere telefoon, zelfs de eenvoudige, uit met een 64-bits processor. Blijkbaar weet dat mensen te overtuigen om voor een Samsung-telefoon te gaan. Mogelijk voor deze nieuwe Galaxy J1.

De naam Galaxy J1 ging al langer rond in de wandelgangen en nu duiken ook voor het eerst afbeeldingen op van Samsung's nieuwste instapper. De J1 erft duidelijke trekjes van andere Samsung-smartphones en is met 4,3 inch zelfs 'aandoenlijk' klein te noemen. De Galaxy J1 beschikt net als veel van dit soort kleine Android-smartphones over slechts een 5 megapixel camera aan de achterkant maar de J1 krijgt wel een relatief grote selfiecamera.

Samsung Galaxy J1Samsung Galaxy J1 Ultra Power Saving Mode

Die komt namelijk uit op 2 megapixel. Verder is er 1 GB aan werkgeheugen, 4 GB aan opslaggeheugen, Android 4.4 KitKat is het besturingssysteem en de batterij is met 1.850 mAh helemaal niet onaardig. Maar misschien wel de meest opvallende eigenschap is dus de 64-bits processor. Het gaat om een quad-core exemplaar van Marvell die op 1,2 GHz geklokt is. De bron denkt verder te weten dat er zowel 4G als niet-4G uitvoeringen van uit komen, en hetzelfde kan gezegd worden over Dual SIM. Mogelijk brengt Samsung de Galaxy J1 mee naar het Mobile World Congress in Barcelona.

Bron: Sammobile.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel