Foto toont vroeg prototype Samsung Galaxy S6

· 2 reacties


Er is een foto opgedoken waarop een prototype te zien zou zijn van de Galaxy S6. We zien daarop zowel de voor- als de achterkant van Samsung's nieuwe vlaggenschip. En toch komt de S6 er niet zo uit te zien, het zou namelijk gaan om een vroeg prototype.

Het is altijd leuk om een kijkje in de keuken te nemen. We wisten al dat Samsung voor de Galaxy S6 totaal opnieuw wou beginnen. Het verbaast ons dan ook niets dat het hieronder getoonde toestel weinig directe gelijkenissen vertoond met bestaande Samsung-telefoons. Natuurlijk wel details zoals de langwerpige homeknop en de afgeronde hoeken maar we zien ook veel nieuwe elementen.

Samsung Galaxy S6 prototype
Vroeg prototype van de Galaxy S6

Zo lijkt de achterkant op de uitpuilende camera na nagenoeg plat. Ook de flitser en hartslagmeter zijn verplaatst en zitten nu precies rechts van de camera. Interessant is verder dat deze indeling overeen lijkt te komen met een eerder opgedoken hoesje voor de S6. En toch zijn de plaatjes nu alweer achterhaald en welk hierom; het zou gaan om een oud prototype. Een insider meldt aan SamMobile, een doorgaans goed ingelichte bron, dat het uiteindelijke ontwerp niet lijkt op de hier getoonde plaatjes.

Specificaties Galaxy S6

Wat we inmiddels wel weten over de Galaxy S6 is dat het toestel beschikt over een Quad HD-display, een eigen Exynos 7420-processor (64-bits en octa-core), 20 megapixel camera en een 5 megapixel selfiecamera. In de homeknop zou wederom een vingerafdrukscanner verwerkt zitten maar het vegen van een vinger zou niet meer nodig zijn om deze te kunnen lezen. Verder zou de behuizing zou voornamelijk bestaan uit metaal en glas. Als het goed is kondigt Samsung de opvolger van de Galaxy S5 aan tijdens het MWC begin maart.

Bron: Phonearena.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel