Opgedoken ontwerp HTC One M9 is afleidingsmanoeuvre van HTC

· 1 reactie


Volgens HTC Source zouden de afbeeldingen die onlangs opdoken van de nieuwe HTC One M9 niet die van de M9 zijn. Op de afbeeldingen zien we een toestel die sterk lijkt op de huidige One M8. HTC zou de One M9 namelijk testen in de behuizing van de M8.

Dit alles zou het bedrijf doen om het uiteindelijke ontwerp van de One M9 geheim te houden tot zijn onthulling op 1 maart. Op de uitgelekte afbeeldingen van de opvolger van de One M8 zien we vrij weinig uiterlijke wijzigingen. Een iets andere BoomSound-speaker, de verhuizing van de powerknop naar de zijkant en het los trekken van beide volumeknoppen. HTC zou dezelfde strategie trouwens hebben toegepast bij de allereerste HTC One. Daarvan doken vroegtijdig ook afbeeldingen van op die niet overeenkwamen met het uiteindelijke ontwerp.

HTC Desire 826
Qua voorkant zou de One M9 meer lijken op deze Desire 826

Qua uiterlijk zou de HTC One M9 meer gaan lijken op de tijdens de CES aangekondigde Desire 826. Daarbij zit de selfiecamera precies in het midden achter een relatief grote ronde opening. Alle sensoren zitten daar links van. De BoomSound-speakers zitten precies onder en boven het scherm, mogelijk vergelijkbaar met de Desire Eye. In onze Desire Eye review merkten we al op dat deze indeling een ideale plek is voor stof.

Verkrijgbaarheid HTC One M9

HTC houdt op 1 maart een speciaal event waarop naar alle waarschijnlijkheid deze HTC One M9 'Hima' aangekondigd zal worden. In het verleden duurde het nog wel even voordat het toestel dan in de winkel kwam. De fabricage van bepaalde componenten, met name de UltraPixel in het begin, zorgden voor uitstel. HTC heeft hiervan geleerd en dat doet vermoeden dat het niet lang gaat duren voordat de nieuwe One M9 in de winkels zal liggen. Mogelijk al dezelfde week of de directe weken daarop.

Bron: HTC Source.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel