Betere foto’s HTC One M9 online gezet


Er zijn nieuwe foto's van de nog uit te brengen HTC One M9 gepubliceerd. Hieruit blijkt een reorganisatie van knoppen te hebben plaatsgevonden. Ook blijkt HTC toch voor de M9-naam te gaan nadat eerder gedacht werd dat het hier om een codenaam ging.

We krijgen met deze nieuwe foto's een blik op de zijkant. Hieruit blijkt dat de volumetoets is opgesplitst in twee aparte knoppen. Dit gerucht ging al maar lijkt nu te worden bevestigd. Ook nieuw is de powerknop daaronder. Bij de M8 zit die nog bovenop. Voor een telefoon van deze afmetingen een redelijk onhandige plek, zo blijkt ook HTC nu te vinden.

HTC One M9 frontHTC One M9 side volume rocker

De volumeknoppen en powertoets zitten trouwens redelijk ver naar beneden. Een dergelijke indeling zien we bij phablets wel vaker omdat ze anders te ver van de hand verwijderd zitten die doorgaans het toestel van onderen ondersteunt. HTC paste dit echter ook bij de One M8 toe om ruimte te laten voor de geheugenkaartslot. Ook noemenswaardig is de zwarte balk onder het toestel. Aan de bovenzijde is deze nog metaalkleurig. Of dit bewust is of omdat er nog beschermfolie op zit is onduidelijk.

Toch M9

Tot voor kort ging men er nog vanuit dat HTC met een nieuwe naam zou komen voor het toestel dat we consequent de One M9 hebben genoemd. Welke precies was nog onduidelijk. Echter, het begint er steeds meer op te lijken dat HTC het toch bij One (M9) houdt. Mogelijk omdat we het er nu al zoveel over hebben gehad, mogelijk omdat ze met niets beters konden komen. Het klinkt in ieder geval wel logisch om een opvolger van de One (M8) neer te zetten. Overigens gebruikte HTC intern de projectnaam 'Hima' voor het toestel.

Bron: Phandroid.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel