Foto’s tonen mogelijk voor het eerst HTC One (M9) ‘Hima’


HTC heeft ze lang achter kunnen houden maar nu lijken dan toch de eerste foto's van de nieuwe HTC One binnen. Belangrijkste conclusie; weinig veranderingen aan het ontwerp en een grotere uitsparing voor de camera.

De bron begint trouwens zijn bericht voorzichtig; hij is er niet 100% zeker van dat dit de nieuwe HTC One is. De bron is echter wel zeer betrouwbaar gebleken in het verleden. Feit is dat de hier getoonde telefoon zeer veel gelijkenissen vertoond met de huidige One (M8). Aan de voorkant weinig verschillen, zelfs aan de indeling niet. Alles lijkt wel wat compacter. Toch zit de extra band onder het scherm met daarop het HTC-logo er nog steeds.

HTC One (M9) frontHTC One (M9) rear

Achterop zien we meer verschillen. Zo lijkt de vierkante uitsparing voor de camera stukken groter als de ronde van de M8. Dit voedt de geruchten dat HTC inderdaad een grotere 20,7 megapixel camerasensor heeft gebruikt. Nog een vraagteken is of HTC wederom een tweede Duo Camera gebruikt. De foto is wat ongelukkig afgeknipt om daar uitsluitsel over te geven.

Specs HTC One M9 'Hima'

De vermoedelijke specificaties van de One M9 'Hima' zijn een Qualcomm Snapdragon 810-processor, 3 GB aan werkgeheugen, een 5 inch Full HD-beeldscherm, en een UltraPixel-camera aan de voorzijde. Over de naam is men het nog niet eens. Ondanks dat we hem consequent 'M9' noemen lijkt één ding zeker; HTC noemt de opvolger van de One (M8) geen M9. En Hima is slechts z'n codenaam. Mogelijk schikt HTC voor de generieke 'nieuwe One'. Altijd een lastige naam zodra de 'nieuwe One' eenmaal opgevolgd zal worden door de 'nog nieuwere One'. We wachten het af. 1 maart kondigt HTC naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe One aan.

Bron: No Where Else


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel