HTC One

8,2 / 10 op basis van 4 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
HTC One (801n)
HTC One zilver schuin

Reviews over de HTC One

8,2
4 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Metaal versus plastic; wie wint?”

·

 • Uiterlijk
 • Geluidskwaliteit
 • Beeldscherm
 • Browser
 • Eigenaardigheden Sense 5
 • Camerakwaliteit bij daglicht

HTC One review: metaal versus plastic; wie wint? Na een paar magere jaren van teruglopende verkopen had HTC had het één en ander goed te maken. Om dat te bewerkstelligen zetten ze sinds begin dit jaar zwaar in op hun nieuwe vlaggenschip; de HTC One. Nadat het toestel halverwege februari werd aangekondigd liep de definitieve verkrijgbaarheid vertraging op door een tekort aan onderdelen voor de camera en er speelde ook nog een geschil met Nokia over gebruikte technologie in de microfoon.


·

Dit is een zeer fijn toestel om mee te werken. Het is makkelijk in gebruik, veel mogelijkheden. Er zit genoeg snelheid in en het geluid en beeld is geweldig. Scherp en door de speakers aan de voorkant heel prettig te beluisteren en duidelijk.

0 0

·

Zeer tevreden gebruiker van de HTC one. Voorheen ben ik in het bezit geweest van een Google Nexus S, daarvan was voor mij het grote voordeel dat er unbranded Android op zat. Na een tijdje met HTC Sense te hebben gewerkt nu overgeschakelt op stock android, omdat ik de extra functionaliteiten zoals blinkfeed en dergelijke toch niet gebruik.

Telefoon is vlot en accucapaciteit voldoende voor een dag intensief gebruik.

0 0

Alle HTC One reviews


Beschrijving van de HTC One

Met de HTC One probeert HTC het tij te keren. Deze van metaal gefabriceerde One zal het moeten opnemen tegen vlaggenschepen van concurrenten.

Aluminium multimediatelefoon

De HTC One heeft niet alleen een mooie behuizing van aluminium gekregen, hij heeft ook een set indrukwekkende specificaties. Natuurlijk is daar een 4,7 inch beeldscherm met Full HD-resolutie. Hiermee is de HTC One een telefoon met één van de hoogste pixeldichtheid van het moment. Beelden zijn kraakhelder en enorm scherp. Zowel boven als onder het scherm bevindt zich een luidspreker wat HTC zelf BoomSound noemt. Dit stereo-geluid komt dus rechtstreeks op je af en kan veel harder dan vergelijkbare telefoons. Bovendien vervormt het niet wanneer je het een tikkeltje hoger zet. Bovendien is daar Beats Audio-software dat muziek optimaliseert voor zowel de BoomSound-speakers als een ingeplugde koptelefoon.

UltraPixel-camera

HTC heeft de One voorzien van een ingenieus nieuw type camera genaamd UltraPixel. In plaats van onnodig veel kleine pixels maakt HTC gebruik van minder en tegelijk extra grote pixels. Deze vangen tot maar liefst 300% meer licht op waardoor je ook in donkere omstandigheden nog prima foto's kunt schieten. De HTC One blinkt hier dan ook in uit. Wat ook helpt is de ingebouwde optische beeldstabilisatie.

HTC Zoe en BlinkFeed

De HTC One draait onder het Android besturingssysteem met daar bovenop HTC Sense. Dit is HTC's eigen schil dat er net even wat gelikter uitziet dan standaard Android en bovendien over enkele extra apps beschikt. Eén daarvan is HTC Zoe. HTC snapt dat het lastig is om één enkele perfecte foto te maken. Daarom neemt in de Zoe-modus het toestel 20 verschillende foto's en een video van 3 seconden. Hiermee komt je fotoalbum echt tot leven. Een ander voordeel van de Sense UI is de aanwezigheid van BlinkFeed. Dit bevindt zich in het homescreen en combineert informatie uit je sociale netwerk en diverse nieuwsbronnen. Hierdoor krijg je in één overzicht een update van alles wat voor jouw belangrijk is. Bovendien ziet het er visueel aantrekkelijk uit.

HTC One zilver schuin

Belangrijkste HTC One specificaties

 • 4.7 inch display + Gorilla Glass
 • Quadcore processor (Snapdragon 600) op 1,7 GHz, 2 GB werkgeheugen
 • 4 megapixel hoofdcamera + Full HD-video
 • Onderweg snel mobiel internetten via 4G (LTE)
 • Keuze uit 32 of 64 GB aan opslagruimte

De HTC One in het nieuws

ts Firmwareupdatefriday

Firmware Update Friday - Week 24

Telefoonnieuws ·

Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de HTC One (M7) en de Huawei Ascend P6.

HTC One (M7) - Sense 6

HTC is eindelijk begonnen met het uitrollen van de nieuwste versie van Sense naar het oude vlaggenschip de One. Deze versie van Sense kennen we al van de nieuwe(re) One M8.

Sense 6.0 brengt onder andere verbeteringen aan het systeem en kent tevens de nieuwe extreme energiebesparingsmodus. Er zijn ook nieuwe kleurthema's en de Galerij-app heeft een nieuw uiterlijk. Ook de nieuwe versies van BlinkFeed en Sense TV zijn aanwezig en hebben de apps zoals e-mail, sms, agenda en bellen een aantal verbeteringen meekregen. Updaten kan via het toestel zelf.

Huawei Ascend P6 - Android 4.4 KitKat

Ook een leuke update voor de Huawei Ascend P6. Het voormalige vlaggenschip verruilt Android 4.2 Jelly Bean voor 4.4 KitKat en slaat daarbij een hele versie over. Niet alleen krijg je al het lekkers van KitKat, maar ook de Emotion UI-schil krijgt een update. Deze gaat van versie 1.6 naar 2.3 waarmee de camera de beschikking krijgt over filters en watermerken. Ook zijn er diverse optimalisaties uitgevoerd. Meer dan genoeg reden dus om de update uit te voeren. Ga hiervoor naar Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdate en klik op 'online-update'.

 • Tags:
 • ascendp6
 • firmware update friday
 • onem7

ts HTC M8 zilver Evleaks

The All New HTC One (M8) nu ook in andere kleuren uitgelekt

Geruchten ·

We noemen de opvolger van de HTC One voorlopig nog maar even The All New One. Dit toestel dook gisteren al even in de kleur goud op, ditmaal is het de beurt aan de grijze en zilverkleurige uitvoering.

De afbeelding zijn, hoe kan het ook anders, afkomstig van @evleaks. Hij heeft de plaatjes geplaatst bij een reply aan hoofd PR van HTC Jeff Gordon die eerder nog een gerucht van @evleaks leek te ontkrachten door te reageren met "LOL". Een betere #burn kunnen wij ons niet voorstellen.

HTC M8 grey
Grijs
HTC M8 silver
Zilver

Wij kunnen ons geen betere datum voorstellen dan 25 maart dat HTC de opvolger van de One aankondigt. Dan houdt het bedrijf namelijk een persconferentie. Hopelijk hebben ze nog een verrassing voor ons in petto want het uiterlijk is hiermee volledig uitgelekt.

Bron: @evleaks

 • Tags:
 • grijs
 • htc
 • m8
 • oneplus
 • onetwo
 • theallnewone
 • zilver

ts HTC The All New One

Opvolger HTC One in hoge resolutie gespot, discussie over de naam

Geruchten ·

Een beschermhoesje-fabrikant heeft mogelijk de hoogste resolutie foto van de opvolger van de One tot nu toe gelekt. Eerder al leek HTC de bedieningsknoppen te verhuizen naar het scherm, en nu vragen we ons af of dat wel zo handig is.

We zien namelijk nog steeds een balk onder het beeldscherm met middenin het logo. Bij de One stonden daarnaast de bedieningsknoppen. Bij diens opvolger staan ze daarboven in het beeldscherm. Zodoende gaat er wel wat scherm verloren. Bovendien lijkt het toestel nu onnodig langer want waarvoor is die ruimte met het logo immers voor?

HTC One Plus M8

Inmiddels is het speculeren over de naam ook volop losgebarsten. Mogelijke kandidaten zijn de 'One+', de 'One Two' of 'One 2' en inmiddels kunnen we daar ook 'The All New One' aan toevoegen. Bovendien zal hij in het grijs, goud en zwart aangekondigd worden. Overigens reageerde Jeff Gordon, hoofd PR HTC, op dat laatste gerucht over de naam met het veelzeggende statement: LOL. We weten het vermoedelijk 25 maart zeker. Voor die datum heeft HTC een persconferentie gepland.

Bron: @evleaks, (2)

 • Tags:
 • htc
 • m8
 • one2
 • oneplus
 • onetwo
 • theallnewone

ts HTC Beats Sound

HTC broedt op muziektelefoon voor eerste helft 2014

Geruchten ·

Volgens een nieuw gerucht mogen we in de eerste helft van 2014 een muziektelefoon van HTC verwachten. HTC richtte zich voorheen vaker op muziek maar sinds de breuk van Beats is het er niet meer echt van gekomen.

HTC broedt op muziektelefoon voor eerste helft 2014

Bovendien richt HTC zich de laatste tijd voornamelijk op de camera-kwaliteiten van haar toestellen, met name met de UltraPixel-camera in de One, One Max en de One mini. Toch lijken ze bij HTC de echte audiofiel ook niet te zijn vergeten. Wat een nieuwe HTC-telefoon tot een ware muziektelefoon moet maken is onduidelijk. De samenwerking met Beats Audio is beëindigd en het lijkt er ook niet op dat die weer in beeld zijn voor een nieuw product. Al hoeft een samenwerking met een koptelefoonfabrikant natuurlijk niet het recept te zijn voor een goede musicphone. Bovendien heeft HTC met de BoomSound-techniek ook genoeg ervaring in huis om zelf iets te maken.

Bron: @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • musicphone

ts HTC M8 bovenkant HTC family Ru

Werkende HTC M8 in volle glorie gefotografeerd

Geruchten ·

Er is een foto opgedoken van een werkende M8 die qua kwaliteit stukken beter is dan vorige foto's. Bovendien, en dat is misschien nog wel belangrijker, deze foto laat de voorkant van het apparaat zien.

Direct valt op dat de sensoren bovenaan het toestel verhuist zijn. Deze zitten bij de One nog links van de speaker, bij de M8 zitten ze rechts gezellig bij de front-facing camera. De nieuwe locatie lijkt wel ten koste te gaan van de grootte van de speakergrill, maar we betwijfelen dat de M8 daardoor minder hard geluid kan maken.

HTC M8 front
Kiekeboe!

Elementen van deze afbeelding stroken met eerdere berichtgeving. Zo zijn de bedieningsknoppen verdwenen en worden nu op het beeldscherm weergegeven. En ook de bovenkant met de locatie van de sensoren en kleinere gril komen overeen met renders die ook zijn opgedoken.

HTC M8 render front

Over bovenstaande render hebben wij zelf zo onze bedenkingen. Het screenshot lijkt afkomstig van een eerder lek. Alle geblurde delen komen overeen. Dit zou dus goed een goede PhotoShop kunnen zijn. We zullen het ergens in maart waarschijnlijk zeker weten. Dan wordt de aankondiging van de opvolger van de One verwacht.

Bron: @HTCFamily_RU

 • Tags:
 • htc
 • m8

ts HTC M8 achterkant Nowhereelse

Achterkant HTC M8 laat zich wederom fotograferen

Geruchten ·

Er is wederom een foto opgedoken waarop de achterkant van de HTC M8 te zien zou zijn. Alhoewel hij niet exact overeenkomt met eerdere foto's blijft de indeling wel gelijk; twee camera's en een dual LED-flitser.

Nog steeds zien we twee camera's op wat de opvolger van de HTC One moet worden. Nieuw is dat de flitsmodule uit één geheel bestaat en over twee kleuren lijkt te beschikken. Mogelijk is dit gelijk aan Apple's True Tone-flitser op de iPhone 5s dat met een tweekleurige flits natuurgetrouwere kleuren moet opleveren.

HTC One+ or One Two with Dual Camera

Wat HTC echter voor bedoelingen heeft met twee camera's blijft nu nog onduidelijk. De modules zitten relatief ver uit elkaar en lijken in een andere hoek te staan waardoor het ons onwaarschijnlijk lijkt dat deze voor Lytro-achtige handelingen ingezet gaat worden. Met een Lytro-camera kun je later alsnog scherpstellen. Afwachten dus.

Via: Nowhereelse.fr

 • Tags:
 • dualcamera
 • htc
 • m8
 • oneplus

ts HTC PhOnes

HTC wil meer goedkopere telefoons maken

Geruchten ·

HTC ziet al langer de omzet dalen als gevolg van dalende telefoon-verkopen. Om hier wat tegen te doen wil het bedrijf in 2014 goedkopere telefoons op de markt brengen met concurrerende prijzen.

HTC wil meer goedkopere telefoons maken

Volgens HTC heeft het bedrijf zich vorig jaar teveel gefocused op flagship modellen zoals de One en One Max. Toestellen waar verder niets mis mee was, maar ze verkochten niet zo goed als gehoopt. Om toch de nodige verkopen te realiseren wil het bedrijf voor 2014 met nieuwe mid-range modellen komen. Verwacht dus binnenkort een reeks nieuwe Desire-toestellen. De markt voor spotgoedkope low-end modellen laat het bedrijf links liggen.

Bron: Reuters.com

 • Tags:
 • desire
 • htc
 • midrange

ts HTC Sense6 Evleaks

Zo ziet het startscherm van de HTC M8 met Sense 6.0 eruit

Geruchten ·

Of de opvolger van de HTC One nou Two, One 2, One+ of One Two gaat heten; wij weten het niet. Hoe het startscherm van het toestel met codenaam M8 eruit gaat zien weten we wel. Bovendien krijgen we een kijkje in Sense 6.0.

Het is uiteraard professioneel lekker @evleaks die ons van kiekjes voorziet. Hij wist eerder al te melden dat de opvolger van de One niet over aanraakgevoelige knoppen beschikt maar over on-screen exemplaren. Dit screenshot lijkt dat te bevestigen.

HTC M8 startscreen

Naast een eenvoudig screenshot van het startscherm krijgen we ook een kijkje in het nieuwe Sense 6.0. Allereerst valt op, dat net als vele andere gebruikersinterfaces het geheel erg 'plat' is. De notificatiebalk is doorzichtig en krijgt nog maar één kleur mee. De icoontjes lijken grotendeels ongemoeid gelaten. Mogelijk moeten we nog tot maart geduld hebben voordat Sense 6.0 samen met de M8 aangekondigd wordt.

Bron: @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • m8
 • sense6

ts M8 achterkant HTC family

Mogelijk achterkant HTC M8 gefotografeerd

Geruchten ·

Er is een foto opgedoken waarop mogelijk de achterkant van de HTC M8 te zien is. De M8 moet de opvolger worden van de HTC One en op de foto lijkt een tweede camera zichtbaar.

Eerder nog werd gedacht dat de opvolger van de HTC One een vingerafdrukscanner zou bevatten. Hetzelfde deed HTC met de One Max, waar hij op de achterzijde geplaatst was. Op eerdere afbeeldingen was al een tweede module zichtbaar op de M8, toen werd nog uitgegaan van een mogelijke vingerafdrukscanner. Ditmaal lijkt het tweede rondje meer op een tweede camera. Geruchten over twee camera's gingen al langer.

HTC M8 rear
Achterzijde HTC M8

Waar HTC de tweede camera exact voor wil gebruiken is onbekend. Het is mogelijk dat deze speciaal voor weinig licht situaties bedoelt is, maar het is ook mogelijk dat HTC er diepte mee wil vaststellen. Zodoende zou het mogelijk zijn om later na het schieten van de foto nog ergens op te focussen. Nokia biedt een soortgelijke oplossing via de app Refocus. Een ander verschil is de aanwezigheid van twee flitsers. De originele HTC One moet het nog met een enkel lampje doen. Wanneer HTC de M8, of One+, gaat aankondigen is onbekend. Gesproken wordt over eind maart.

Bron: @HTCFamily_RU

 • Tags:
 • camera
 • htc
 • m8
 • oneplus

ts HTC Buttons

HTC M8 eind maart in NYC aangekondigd, krijgt on-screen knoppen

Geruchten ·

We hebben weer wat verse informatie voor je over de HTC M8, de beoogde opvolger van de One. Het toestel zou eind maart door HTC worden aangekondigd in New York. Daarnaast zijn de on-screen knoppen alvast te bewonderen.

Eerder ging al het gerucht dat de opvolger van de HTC One over on-screen knoppen zou beschikken. Voorheen koos HTC altijd voor knoppen op het toestel zelf. In Android is het heel goed mogelijk om knoppen achterwege te laten en alles via het scherm te doen. Sony doet dat al langer met bijvoorbeeld de Xperia Z1.

HTC M8 on-screen buttons

Dan is het nog de vraag hoe lang we moeten wachten op de One+, zoals het toestel vermoedelijk gaat heten. HTC koos voor de One ook een event in New York. Toen werd gelijktijdig in London ook pers uitgenodigd. Overigens gebeurde dat in de tweede helft van februari. Het duurde vervolgens vrij lang voordat het toestel uitkwam. Dat gegeven wordt vaak gezien als reden waarom de HTC One het niet erg goed deed. Mogelijk heeft HTC van haar fouten geleerd en daarom de aankondiging alvast wat naar achteren heeft geschoven.

Bron: HTCsource.com en @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • m8
 • onscreen

ts HTC Wallpaper M8

“Opvolger HTC One heeft on-screen-knoppen”

Geruchten ·

De opvolger van de HTC One, vermoedelijk de One+ of One Two, zal het eerste HTC-toestel zijn zonder knoppen onder het beeldscherm. In plaats daarvan worden de knoppen op het beeldscherm zelf weergegeven.

Dat beweert althans lekker @evleaks in een nieuwe tweet. Naast dit nieuwtje plaatste de bekende blogger ook enkele wallpapers van de M8. De afmetingen van beide plaatjes zijn 2160 × 1920 pixels wat nauwelijks hoger is dan de resolutie op de huidige One. Het is daarom niet ondenkbaar dat de opvolger van de HTC One 'gewoon' over een 1080p resolutie scherm beschikt.

HTC One in use
De huidige One heeft nog knoppen onder het scherm

HTC paste in het verleden nagenoeg altijd fysieke knoppen toe, veelal vlak onder het beeldscherm. Dat HTC nu over lijkt te gaan op on-screen exemplaren moet niet voor veel problemen zorgen. HTC gebruikte de laatste jaren namelijk altijd aanraakgevoelige knoppen. Het belevingsgevoel zal er dus niet op achteruitgaan. De HTC One+, zoals de opvolger van de One in de wandelgangen heet, beschikt daarnaast mogelijk over twee camera en wordt rond het MWC volgende maand verwacht.

Bron: @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • m8
 • oneplus
 • onscreen

ts HTC One goud voorkant achterkant

HTC One in het goud komt naar Nederland

Telefoonnieuws ·

Nederland is weer uit de recessie en een oud premier zei ooit; na het zuur komt het zoet. Dus tijd om hem breed te laten hangen en patserig met spullen te showen. HTC helpt je graag daarbij met deze goudkleurige One.

HTC One in het goud komt naar Nederland

Z'n bestaan is al langer bekend maar het was onduidelijk of ook wij Nederlanders hem zouden krijgen. Dat lijkt nu dus te gebeuren. De goudkleurige kleur is de nieuwste kleur in de reeds bestaande kleuren 'Stunning Silver', 'Beautiful Black', 'Glamour Red' en 'Vivid Blue'. Hoofd HTC Benelux verwoord het als volgt

“Door ons vlaggenschip in een nieuwe kleur aan te bieden heeft de consument nog meer vrijheid een toestel te kiezen dat past bij hetgeen men wil uitstralen. De goudkleurige finish geeft bovendien nog meer exclusiviteit aan de aluminium unibody van de HTC One.”

Wie een goudkleurige One overweegt moet daarvoor los 539 euro voor neerleggen. In combinatie met een abonnement krijg je een HTC One al gratis vanaf 32 euro per maand.

 • Tags:
 • goud
 • htc
 • one

20142ts HTC Glasses

Opvolger HTC One krijgt mogelijk twee cameralenzen

Geruchten ·

Er druppelen zo langzamerhand steeds meer details binnen over de opvolger van de HTC One; de M8. Eén opvallende eigenschap zou de aanwezigheid van twee cameralenzen zijn, één voor weinig en één voor veel licht.

HTC probeerde met de komst van de One te mikken op de camera-eigenschappen. De speciale UltraPixel-camera waarmee de One is uitgerust doet het weliswaar goed in situaties met weinig licht, overall scoort de camera middelmatig. Door de M8 uit te rusten met twee aparte lenzen, één voor low light en één voor high light, zou dit probleem opgelost kunnen worden. Eerder werd al gezegd dat de M8 een geüpdatet UltraPixel-camera zou meekrijgen.

UltraPixel
UltraPixel uitgelegd

Verder lijken de voorlopige specificaties van het toestel al binnen te zijn. Een 5 inch Full HD display, 2 GB aan RAM-geheugen en Android 4.4 KitKat met Sense 6.0. Op processorgebied wordt gesproken over een Snapdragon 800 MSM8974. De Snapdragon 800 is al enige tijd verkrijgbaar en wordt onder meer toegepast in de Nexus 5 en Note 3. Toch hoeft dit niet slecht nieuws te zijn. De MSM8974 kent namelijk drie verschillende types waarvan de twee nieuwsten sneller geklokt zijn (zowel CPU als GPU).

Bron: Forbes.com, @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • m8
 • ultrapixel

ts HTC One Bench

Nokia weet HTC-telefoons in Duitsland te verbieden

Telecomnieuws ·

Wederom slechts nieuws voor HTC in de rechtbank. Ditmaal in Duitsland. Het is Nokia gelukt om een verbod op te leggen voor alle Android-telefoons van HTC. Een flinke tegenvaller voor het al in problemen verkerende bedrijf.

Nokia weet HTC-telefoons in Duitsland te verbieden

HTC kan nog in beroep gaan maar het ziet er niet echt goed uit voor het bedrijf. Het draait allemaal om EP1148681, een patent waarin een methode beschreven wordt voor het overdragen van hulpbroninformatie zoals een website-link. Intussen maakt ook Google zich zorgen omdat dit Nokia-patent ook andere Android-fabrikanten raakt. Google probeert het patent ongeldig te laten verklaren maar dat kwam te laat voor deze uitspraak. Mocht de uitspraak blijven staan dan zou HTC enkele eigenschappen kunnen verwijderen via een software-update om de verkoop van haar telefoons zoals de One te kunnen garanderen. Nokia heeft HTC al langer op de korrel. Er lopen inmiddels rechtszaken in diverse landen waaronder Nederland en Engeland.

Bron: Foss Patents.com

 • Tags:
 • duitsland
 • htc
 • nokia
 • verbod

ts HTC Judge

Rechtszaak Nokia-HTC geeft lanceerdatum opvolger One prijs

Telecomnieuws ·

Tijdens de rechtszaak tussen Nokia en HTC in Engeland waarbij de One mini een verkoopverbod werd opgelegd werd mogelijk de lanceerdatum van de One prijsgegeven. Namelijk zo vroeg als februari.

Op zich is dit niet verwonderlijk. De One werd namelijk begin dit jaar aangekondigd, 19 februari om precies te zijn. Zoals veel telecomfabrikanten wordt ook van HTC verwacht met een jaarlijkse releasecyclus te werken. Al moet worden opgemerkt dat de HTC One door allerlei productieproblemen werd uitgesteld tot april.

HTC logo rear

Dat een opvolger in de startblokken staat lijkt nu in deze rechtszaak te zijn bevestigd. Toen rechter Richard Arnold opmerkte dat de One in het eerste kwartaal van 2014 en mogelijk zelfs in Februari een opvolger krijgt werd dat niet door HTC tegengesproken. Misschien zegt het niets, misschien zegt het alles. De opvolger van de One heeft nog maar weinig losgelaten in het geruchtencircuit. Mogelijk gaat het om een 5 inch toestel met quadcore Snapdragon 800.

Bron: Bbc.co.uk

 • Tags:
 • htc
 • m8
 • one

ts HTC One Dual Sim

Engeland krijgt HTC One met Dual SIM

Telefoonnieuws ·

HTC gaat de versie van de One met Dual SIM-ondersteuning en verwijderbare achterzijde ook in Engeland verkopen. Het model was al langer in China en Japan verkrijgbaar maar maakt nu dus de overstap naar Europa.

De HTC One Dual SIM kent nóg een trucje en dat is dat deze variant externe geheugenkaartjes slikt. Dat is goed nieuws voor wanneer 32 of 64 GB toch echt te weinig voor je is. Al kunnen we dat in deze tijden met streaming muziek en cloud-opslagruimte moeilijk voorstellen.

HTC One Dual SIM
HTC One Dual SIM

De variant op de One staat in de Engelse online shop op pre-order voor een bedrag van £494,99. Dat is omgerekend ongeveer 595 euro. Dat is niet misselijk, vooral als je bedenkt dat de reguliere One hier voor los 470 euro verkrijgbaar is. HTC Nederland laat tegenover NieuweMobiel.NL weten nog niets te kunnen zeggen over een mogelijke beschikbaarheid hier.

 • Tags:
 • htc
 • onedualsim

ts HTC One goud Official

HTC brengt ‘betaalbare’ gouden versie One uit

Telefoonnieuws ·

Het is maar goed dat de crisis op z'n einde loopt want HTC brengt een gouden uitvoering van de One uit in Europa. Foto's van een in goud gehulde One lekte eerder al uit en nu blijkt dat de geruchten waar bleken te zijn.

HTC brengt ‘betaalbare’ gouden versie One uit

HTC had de One eerder al in een zeer gelimiteerde oplage in het goud gehuld. Die speciale MOBO-uitvoering was echter onbetaalbaar. Deze versie moet wat goedkoper zijn. Denk aan de normale adviesprijs. Bovendien is hij wat lichter van kleur en daarmee direct wat minder opzichtig. Al koop je een gouden uitvoering natuurlijk niet om niet op te vallen. HTC zegt de gouden variant in Europa aan de man te brengen maar vergeet daarbij specifieke landen te vermelden. Laat ze hieronder in de comments gerust weten of je op een dergelijke telefoon zit te wachten.

 • Tags:
 • goud
 • htc
 • one

ts Antutu

Onbekende HTC-telefoon scoort hoog in AnTuTu benchmark

Geruchten ·

Een nog onbekende HTC-telefoon heeft een AnTuTu-score neergezet van 36.532, waarmee hij de LG G2, Xperia Z1 en zelfs de Galaxy Note 3 achter zich laat. Mogelijk gaat het hier om de M8, het nieuwe vlaggenschip dat de One moet opvolgen.

Informatie over de opvolger van de HTC One zijn schaars. De M8 zou qua uiterlijk nauwelijks verschillen en mogelijk van vingerafdrukscanner voorzien zijn. Al zij de meningen over die laatste verdeeld. Helaas geeft deze AnTuTu-score ook weinig duidelijkheid. Mogelijk dat de M8 draait onder een Snapdragon 800-processor.

HTC 0P6B120 M8

Veel minder zal het niet zijn om een dergelijk hoge score neer te zetten. Het scherm zou een Full HD-resolutie hebben op een diameter van 5 inch. Verder ligt voor de hand dat HTC de M8 uitrust met ANdroid 4.4 KitKat dat vergezeld wordt door het nieuwe Sense 6.0. Je begrijpt, er zijn nog veel onduidelijkheden. Hopelijk komt daar snel verandering in want de opvolger van de HTC One wordt begin volgend jaar verwacht.

Bron: Ameblo.jp

 • Tags:
 • 0p6b120
 • htc
 • m8

ts HTC M8 achterkant Eprice

Achterkant nieuw vlaggenschip HTC M8 mogelijk uitgelekt

Geruchten ·

Het volgende vlaggenschip van HTC heet mogelijk de M8. Het gaat voorlopig om een codenaam waar momenteel niet veel meer bekend van is dat hij de eerste is met Sense 6.0. Nu duikt ook een foto op van z'n vermoedelijke achterkant.

Dat wil niet zeggen dat de opvolger van de HTC One een verwijderbare achterkant krijgt. Vermoedelijk gaat het hier om een component die rechtstreeks uit de fabriek. Opvallend is dat er naast de uitsparing voor de camera en flitser er nog een derde gat zit. Deze zit helemaal bovenaan en is kleiner dan die voor de camera. Er wordt gesuggereerd dat dit een vingerafdruk-scanner is die HTC ook in de One Max heeft toegepast. Daar is hij alleen vele malen groter en we betwijfelen daarom of dit daadwerkelijk een vingerafdrukscanner is.

HTC M8 flagship

De HTC M8, voorlopig nog een codenaam, krijgt volgens de laatste berichten een Qualcomm Snapdragon 800 processor met vier cores, 3 GB aan RAM-geheugen en de nieuwste versie van Sense. Het scherm zou ergens tussen de 5 en 5,2 inch groot zijn en mogelijk een 2K-resolutie draaien. Verwacht een officiële aankondiging niet voor februari 2014.

Bron: ePrice

 • Tags:
 • htc
 • m8

ts HTC One Glamour rood One Mini Vivid blauw

HTC One en One mini nu ook in blauw en rood

Telefoonnieuws ·

Wie z'n zinnen had gezet op een HTC One of One mini moest tot voor kort kiezen uit zilver of zwart. Die keuze wordt nu een stuk moeilijker want HTC kondigt ook de rode en blauwe variant aan voor Nederland.

HTC One en One mini nu ook in blauw en rood

Officieel heten de nieuwe kleuren waarin zowel de One als de One mini verkrijgbaar zijn 'Glamour Red' en 'Vivid Blue'. Het gaat om een zogenaamde limited edition. Waarschijnlijk is het een marketingtruc, je hoeft dus niet bang te zijn voor lege schappen. Beide kleuren waren al eerder aangekondigd maar nog niet voor Nederland. In september meldde het bedrijf nog dat het geen plannen had deze blauwe variant hier uit te brengen. Blijkbaar hebben ze zich bedacht bij HTC en dat is misschien maar goed ook. Een beetje kleur kan namelijk geen kwaad.

 • Tags:
 • glamourred
 • htc
 • one
 • onemini
 • vividblue

ts Lorain Wong

Hoofd PR van HTC stopt al na 4 maanden

Telecomnieuws ·

Het rommelt al een tijdje binnen HTC. Er zijn recentelijk al veel hooggeplaatste medewerkers vertrokken en nu geeft ook Head of Global PR Lorain Wong er na een zeer korte termijn de brui aan.

Hoofd PR van HTC stopt al na 4 maanden

Wong, die voorheen functies bij AT&T en CBS beklede, was nog maar 4 maanden werkzaam voor het Taiwanese HTC. Volgens Chief Marketing Officer Ben Ho is ze vanwege persoonlijke reden afgetreden. Ze blijft de komende maanden wel beschikbaar als consultant. Pijnlijk is dat Wong de derde hooggeplaatst PR-manager in twee jaar is die opstapt. HTC heeft al langer moeite om met een uitgekleed assortiment marktaandeel te winnen of zelfs te behouden. Ondanks dat modellen zoals de One erg goed ontvangen worden in de pers. De problemen zijn goed te zien in de beurskoers van het bedrijf. Die ging de afgelopen twee jaar met maar liefst 90% naar beneden.

Bron: Bloomberg.com

 • Tags:
 • htc
 • wong

ts HTC achterkant

“Lenovo en HTC in overnamegesprekken”

Geruchten ·

Volgens een gerucht afkomstig van een Taiwanese bron zitten HTC en Lenovo al sinds augustus in overnamegesprekken. De computerbouwer zou met name in HTC geïnteresseerd zijn om ook buiten China marktaandeel te verkrijgen.

Lenovo en HTC in overnamegesprekken

HTC zit al langer in de problemen. Zo meldde het laatst voor het eerst een kwartaalverlies te hebben geboekt, is de marktwaarde in slechts 2 jaar 90% gedaald en wil het maar niet lukken om met modellen zoals de One en One mini op te boxen tegen concurrenten zoals Samsung en Apple. Een overname of zelfs maar fusie werd tot nu toe hardnekkig tegengesproken. Lenovo kennen we vooral als bouwer van computers. Naast PC's maakt het Chinese bedrijf ook telefoons. Op het gebied van smartphones staat het merk zelfs op de 5e plek wereldwijd. Dat komt vooral omdat het in thuisland China veel succes geniet. Het bedrijf zou haar telefoons ook graag buiten China aan de man willen brengen dus een overname van HTC lijkt niet ondenkbaar.

Via: Android Authority

 • Tags:
 • htc
 • lenovo
 • overname

ts HTC Trouble Bloomberg

HTC verloor 90% marktwaarde in slechts 2 jaar

Telecomnieuws ·

Dat het slecht gaat met BlackBerry hoef je niemand te vertellen. Maar het gaat HTC ook niet bepaald voor de wind. Het bedrijf zag z'n beurswaarde over de afgelopen twee jaar dalen met een ongelofelijke 90 procent.

HTC verloor 90% marktwaarde in slechts 2 jaar

En hoe minder HTC waard is, des te makkelijk het een overnameprooi wordt. Toch is het volgens analisten nog steeds te duur voor een overname of fusie. Het aandeel HTC krijgt bij veel beursanalisten dan ook het advies 'verkopen'. HTC ziet al acht kwartalen op rij haar telefoonverkopen teruglopen. In 2011 zag het er een stuk positiever uit voor de Taiwanese fabrikant van smartphones en bedroeg de totale beurswaarde nog 37 miljard dollar. Hiermee was het zelfs voor het eerst een tijdje meer waard dan Nokia. Momenteel is daar nog weinig van over en kost HTC nog 'maar' 3,8 miljard dollar. Hopelijk haalt HTC de kerst en ligt de One ook volgend jaar nog in de schappen.

Bron: Bloomberg.com

 • Tags:
 • htc
 • marktwaarde

ts HTC One Simcard Slot

HTC en Qualcomm moeten processor One aanpassen

Telecomnieuws ·

HTC en Qualcomm moeten de Snapdragon 600-processor aanpassen die onder andere in de One en Butterfly S zit. Dit is het directe gevolg na een gerechtelijke uitspraak naar aanleiding van een Nokia-klacht.

HTC en Qualcomm moeten processor One aanpassen

Het lijkt voorlopig alleen te gaan om Amerikaanse modellen van de One. Als HTC de processor niet aanpast en het hoger beroep blijft staan dan volgt een importverbod. De rechtszaak zou betrekking hebben op het afhandelen van radiosignalen door de processor. De gewraakte processor, de Snapdragon 600, wordt door Qualcomm gemaakt. Samen zullen ze met een passend alternatief moeten komen om de verkoop van HTC's vlaggenschip niet in gevaar te brengen. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Nokia z'n pijlen richt op HTC. Eerder al dreigde het met een importverbod omdat HTC ten onrechte gebruik zou maken van een door Nokia gepatenteerde microfoon.

Bron: Wall Street Journal

 • Tags:
 • htc
 • importverbod
 • qualcomm
 • snapdragon600

ts HTC One Max Galaxy Note3

HTC One Max vergeleken met Samsung Galaxy Note 3

Geruchten ·

Dat de Galaxy Note 3 van Samsung groot is staat vast. Sommigen vinden hem zelfs té groot. De HTC One Max is ook groot. Hoeveel groter zie je hier.

Het is namelijk een foto met daarop de Galaxy Note 3 naast de HTC One Max. Pas dan wordt goed duidelijk hoe groot deze One Max daadwerkelijk is. Hij is gigantisch. Toch is hij niet zo groot als de Xperia Z Ultra van Sony zo lijkt.

HTC One Max next to Samsung Galaxy Note 3

De One Max moet het grotere broertje worden van de HTC One die onlangs gezelschap kreeg van de One mini. Het toestel krijgt volgens de laatste geruchten een 5,9 inch groot beeldscherm mee en een UltraPixel camera. Ook zou het toestel beschikken over een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Over de toegepaste processor bestaat onduidelijkheid. Eerder werd gesuggereerd dat dit een Qualcomm Snapdragon 800 zou zijn maar de ouder Snapdragon S4 Pro of een minder krachtige Snapdragon 600 zou ook goed kunnen.

Bron: Weibo.com

 • Tags:
 • htc
 • onemax

ts HTC One Max uitsnede

HTC One Max specificaties duiken samen met nieuw beeldmateriaal op

Geruchten ·

Een afbeelding met daarop de specificaties van de HTC One Max lijkt te zijn uitgelekt. We krijgen hierdoor samen met vers uitgelekt beeldmateriaal een steeds beter beeld van HTC’s phablet.

Zo lezen we dat de One Max over een 5,9 inch Full HD display beschikt, een 1,7 GHz processor meekrijgt en de batterij 3.300 mAh groot is. Probleem is echter dat dit informatie is die we al eerder wisten. Gelukkig staat er ook dingen op die we nog niet (zeker) wisten. De lanceerdatum van oktober 2013 bijvoorbeeld. Ook krijgt het toestel vermoedelijk dezelfde 4.0 UltraPixel camera als in de One.

HTC One Max specs

Ook de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde lijkt steeds zekerder. Welke doeleinden HTC hiervoor in gedachten heeft is nog onbekend al lijkt een vorm van authenticatie wel vrij zeker.

HTC One Max leak 2

Voorheen waren telefoons met dergelijke vingerafdrukscanners geen unieke verschijning, echter waren ze tot voor kort helemaal uit het straatbeeld verdwenen. Apple heeft onlangs het fenomeen weer nieuw leven ingeblazen met de introductie van de iPhone 5S waarin de scanner in de homeknop is ingebouwd. Of HTC daarvoor de scanner ook gaat gebruiken is onduidelijk. De locatie, aan de achterzijde van het apparaat, maakt snel unlocken van het toestel niet erg logisch.

Bron: Weibo.com

 • Tags:
 • 8088
 • htc
 • onemax

ts HTC goud

Gouden HTC One duikt op

Geruchten ·

Een foto is uitgelekt met daarop wat lijkt op een goudkleurige One. Het vlaggenschip van HTC was al in het zilver en zwart verkrijgbaar maar worden die kleurschema's binnenkort gecomplimenteerd met goud? Doet ons denken aan, precies die ja!

Goudkleurige telefoons zijn niets nieuws, dus weinig reden om aandacht aan te schenken zou je denken. Maar nu Apple haar iPhone 5S is het goud heeft gedoopt is het ineens vol in de aandacht en iedereen die vanaf nu een goudkleurige telefoon aankondigt is een copycat. Natuurlijk niet,... maar helaas zijn er velen die er zo over denken. Het zal HTC vermoedelijk roest zijn, zij vinden een goudkleurige One er blijkbaar erg aantrekkelijk uitzien.

HTC One gold

De One werd onlangs ook al in het blauw gespot en zelfs aangekondigd. Helaas heeft HTC Nederland geen plannen die variant hier uit te brengen. Laat ons weten wat jij van deze goudkleurige One vindt hieronder in de comments.

Bron: Weibo.com

 • Tags:
 • goud
 • htc
 • one

ts HTC One Mini blauw

Blauwe HTC One en One mini onderweg

Telefoonnieuws ·

Fan van de kleur blauw? HTC brengt de One en de One mini vanaf het vierde kwartaal uit in het blauw. Beide modellen waren al in het zilver en zwart voor Nederland aangekondigd.

Hiermee komt een een derde kleuroptie beschikbaar. In sommige landen wordt ook de rode versie gevoerd. Zowel de HTC One en One mini zijn HTC's belangrijkste toestellen waarvan de One momenteel het vlaggenschip is.

HTC One blue
Blauwe HTC One

Hoe de blauwe uitvoering exact gaat heten is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat de nieuwe kleurvariant voor het einde van het jaar in de winkel verkrijgbaar is, net op tijd voor de feestdagen.

Update: HTC Nederland meldt dat het geen plannen heeft de blauwe variant hier uit te brengen.

 • Tags:
 • blauw
 • htc
 • one
 • onemini

ts Tom chien blog

Vertrekkende HTC-designers opgepakt voor bedrijfsspionage

Opmerkelijk ·

Enkele HTC-medewerkers die op punt stonden het bedrijf te verlaten zijn vandaag opgepakt op verdenking van het stelen van bedrijfsgeheimen. Het zou gaan om topdesigners die onder andere verantwoordelijk waren voor het ontwerp van de One.

Vertrekkende HTC-designers opgepakt voor bedrijfsspionage

De medewerkers in kwestie zouden Vice President van Product Design Thomas Chien, R&D Director Wu Chien Hung en Design Team Senior Manager Justin Huang zijn. Alle drie waren van plan HTC de rug toe te keren en de eerste twee zouden een nieuw bedrijf willen oprichten. Saillant detail is dat Huang grotendeels verantwoordelijk is voor het ontwerp van het vlaggenschip One. Volgens onbevestigde berichten zou Chien betrapt zijn op het kopieren van gegevens over het nog nieuw aan te kondigen Sense UI 6.0. Bovendien zou het trio verdacht worden van het versturen van valse facturen. Naast de drie topontwerpers zijn er nog twee personen ondervraagd. Chien en Wu zitten nog vast.

Via: Engadget.com

 • Tags:
 • htc
 • spionage

ts HTC And Beats

Beats Electronics en HTC mogelijk weer uit elkaar

Geruchten ·

Volgens geruchten zou Beats Electronics de resterende 25% aandelen die HTC in bezit heeft willen overnemen. De overeenkomst zou niet hebben gebracht waarop werd gerekend.

Beats Electronics en HTC mogelijk weer uit elkaar

In 2011 nam HTC een belang van 50,1% in Beat Electronics, de maker van de populaire Beats by Dr. Dre headsets. De bedoeling was om de techniek en producten mee te leveren met HTC-telefoons om zodoende het marktaandeel in de Verenigde Staten te vergroten. Vorig jaar nog kocht Beats de helft van de aandelen terug. Nu zou Beats ook voornemens zijn om de resterende aandelen terug te kopen. Het belang van HTC zou niet geleid hebben tot meer omzet. We vinden de Beats Audio techniek onder andere terug in de HTC One en One X+.

Bron: WSJ

 • Tags:
 • beats
 • htc

ts HTC One Max

Persfoto grote HTC One Max lekt uit

Geruchten ·

Een mini-versie hebben we al, maar een grotere versie van de HTC One nog niet. Erg lang kan dat niet meer duren getuige deze persrender van de HTC One Max.

Persfoto grote HTC One Max lekt uit

Van de HTC One Max wordt gezegd dat deze een 5,9 inch display krijgt met Full HD-resolutie, een 3.300 mAh grote batterij en een Qualcomm Snapdragon 800-processor die op een gezellige 2,3 GHz geklokt is. We mogen van HTC ook bij deze One Max niet over megapixels praten, het zijn UltraPixels, net als in de HTC One en One mini dus. Er valt ons wel wat vreemds op bij deze render, zo zien we geen Beats Audio-logo. Vermoedelijk krijgt deze One Max dat wel gewoon mee en dat betekent dus extra werk voor de tekenaars van HTC. Die hebben vermoedelijk nog wel een maand de tijd voordat de One Max officieel wordt aangekondigd.

Bron: @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • onemax
 • t6

ts HTC One Max Eprice

Vermoedelijke foto’s van HTC One Max uitgelekt

Geruchten ·

Dit hier is de HTC One Max, of HTC T6 zoals hij in de wandelgangen ook wel heet. Het grote toestel met het opnemen tegen de Galaxy Note's, Optimus G Pro's en Xperia Z Ultra's van deze wereld.

Eigenlijk kunnen we het kort houden, de One Max is een reguliere One maar dan groter. Zo is er de UltraPixel-camera, BoomSound en vermoedelijk ook BlinkFeed. Alleen het beeldscherm lijkt anders; 5,9 inch beeldscherm. Zelfs de resolutie is gelijk gebleven; Full HD.

HTC One Max T6 leak

Toch is het niet het enige verschil. Zo is er ook de mogelijkheid om zelf geheugen bij te plaatsen in de vorm van microSD(HC)-geheugenkaartjes. Binnenin ligt naar verluidt een 3.300 mAh groter batterij en een rappe Qualcomm Snapdragon 800 processor die op een comfortabele 2,3 GHz geklokt is. Wat ons erg aanspreekt is dat de schermrand lekker dun is gebleven. Verwacht dat HTC rond september deze One Max officieel gaat toevoegen aan de reeds bestaande One en One mini.

Bron: ePrice

 • Tags:
 • htc
 • onemax
 • phablet
 • t6

ts HTC One Series

“HTC One Max phablet komt uit in september”

Geruchten ·

HTC's eerste phablet, de One Max, komt mogelijk in september uit. Het toestel dat eerder als 'T6' uitlekte moet de concurrentie aangaan met de toekomstige Galaxy Note 3.

HTC One Max phablet komt uit in september

Het is voor HTC wel te hopen dat het ze dit keer wel lukt om de One Max eerder uit te krijgen dan de concurrentie van Samsung. Zo werd weliswaar de HTC One eerder aangekondigd dan de Galaxy S4, de beschikbaarheid van beide toestellen ontliep elkaar niet veel. Iets soortgelijks overkwam HTC ook al met de One X. Volgens eerdere berichten moet de One Max een phablet met 5,9 of 6 inch scherm worden, met een 2,3 GHz Snapdragon 800-processor, 2 GB aan RAM-geheugen en een stevige 3.200 mAh batterij. Er wordt ook gesproken over een stylus. Qua uiterlijk verschilt de One Max niet veel van de bestaande One. Dezelfde bron denkt ook te weten dat de eerder uitgelekte One mini nog deze maand wordt aangekondigd. Wij zelf denken aan begin augustus maar het ontloopt elkaar dus niet veel.

Bron: MobileGeeks.de

 • Tags:
 • htc
 • onemax
 • onemini
 • t6

ts Firmwareupdatefriday

Firmware Update Friday - Week 28

Telefoonnieuws ·

Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de HTC One en Butterfly.

HTC One - Android 4.2.2

De belangrijkste update deze week is voor de HTC One. Ten tijde van het uitkomen van HTC's vlaggenschip draaide hij versie 4.1 van Android dus niet de nieuwste versie. Nu HTC begonnen is met het uitrollen van Android 4.2.2 komt daar een einde aan. Google Now is nu beschikbaar door de homeknop omhoog te vegen en het notificatiescherm heeft een snelkoppeling om zaken als WiFi en Bluetooth snel aan- en uitzetten. Daarnaast is Instagram toegevoegd aan BlinkFeed. Het uitrollen van versie 4.2.2 is begonnen voor Europese en unlocked modellen.

HTC Butterfly - Android 4.2.2

Het is niet de enige update van HTC deze week, ook de Butterfly krijgt dezelfde Android-versie als de One. Het lijkt om nagenoeg dezelfde update te gaan waarbij Sense 5 is klaargestoomd voor Android 4.2 Jelly Bean. Er zijn meldingen uit Taiwan binnen dat de update wordt uitgerold, wanneer wij de update krijgen is nog onbekend.

 • Tags:
 • butterfly
 • firmware update friday
 • htcone

ts HTC One In Hand

HTC One weet HTC niet uit het slop te halen

Telecomnieuws ·

De introductie van de HTC One heeft het tij niet weten te keren voor HTC. Het bedrijf kondigde haar kwartaalcijfers aan en die waren slechter dan verwacht.

HTC One weet HTC niet uit het slop te halen

Zo bedroeg de winst over het tweede kwartaal 41,6 miljoen dollar, terwijl door analisten was uitgegaan van tussen de 70 en 89 miljoen. Een daling van 83% over dezelfde periode vorig jaar. Toch zijn de cijfers niet zo slechts als vorig kwartaal. Toen daalde de winst 98%. Helaas weet de One het tij dus niet te keren, iets waar wel op gehoopt werd. De HTC One zag een verlate introductie vanwege productieproblemen en een tekort aan componenten en moest het daardoor opnemen tegen de Galaxy S4. Volgens onbevestigde berichten heeft HTC rond de 5 miljoen exemplaren van de One verkocht. De teller voor de Galaxy S4 staat inmiddels al boven de 20 miljoen. Veel managers hebben HTC inmiddels al verlaten. Topman Peter Chou weigert vooralsnog op te stappen.

Bron: Bloomberg.com

 • Tags:
 • htc
 • one
 • winst

ts HTC Desire 200

Kleine HTC Desire 200 gespot

Geruchten ·

Telefoons vandaag de dag moeten vooral groot zijn, zo lijkt. Echter zijn er ook genoeg mensen die genoegen nemen met een iets kleinere smartphone of er zelfs helemaal bij zweren. Met name voor die groep maakt HTC telefoons zoals de Desire 200.

Als we het hier tenminste over correcte informatie beschikken. Met de bewijsvoering lijkt het wel goed te zitten, foto's en zelfs een video die de komst van de Desire 200 lijken te bevestigen. Een telefoon die duidelijk familie is van de grotere One.

HTC Desire 200
HTC Desire 200

Het toestel zelf lijkt te beschikken over een 3,5 inch QVGA-resolutie display met binnenin een 1 GHz processor die de beschikking heeft over 512 MB aan RAM-geheugen. Met name dat laatste gegeven doet vermoeden dat de Desire 200 niet de allerlaatste Android-versie meekrijgt. In de demo draait het toestel Ice Cream Sandwich wat inderdaad alweer enkele Android-generaties geleden is. HTC kondigde onlangs nog de Desire 600 aan waarmee tevens ruimte overblijft voor een Desire 400.

Bron: The Gioi Di Dong.com

 • Tags:
 • desire200
 • htc

ts HTC One Mini onderkant

HTC One mini laat zich fotograferen naast grotere broer

Geruchten ·

Er is een foto van de kleinere HTC One mini opgedoken. Wat opvalt is dat het toestel naast de grotere One helemaal niet zo ‘mini’ is als gesuggereerd. Het verschil is vrij minimaal.

De HTC One mini, met codenaam M4, kent een iets kleiner beeldscherm; 4,3 inch in tegenstelling tot de 4,7 inch op de grotere One. Ook de resolutie is er iets op achteruit gegaan maar lijkt op een keurige HD-resolutie uit te komen. Drijvende kracht lijkt een dualcore processor maar die heeft wel de beschikking over 2 GB aan RAM-geheugen.

HTC One mini M4
HTC One mini M4

Wel gelijk met z'n grotere versie is de UltraPixel-camera. De HTC One mini zou in theorie dus prima foto's in het donker kunnen schieten. Mocht HTC de One mini aankondigen dan zou dat een prima alternatief voor de Galaxy S4 mini kunnen zijn. Echter, volgens de bron wacht HTC nog tot augustus voor een officiële aankondiging. Onze verwachting is dat er tegen die tijd al heel veel S4 mini's zijn verkocht en dus potentiële kopers al zijn overgestapt.

Bron: Forte.delfi.ee

 • Tags:
 • htc
 • m4
 • onemini

ts HTC Logo groen Glow

“HTC T6 phablet heeft 5,9 inch scherm en Android Key Lime Pie”

Geruchten ·

We wisten al dat HTC met een grotere One bezig is, vermoedelijk een phablet. Nu weten we hoogstwaarschijnlijk ook enkele specs dankzij een nieuw lek.

Zo meldt een nieuwe bron dat de HTC T6, een codenaam, beschikt over een display met een schermdiagonaal van 5,9 inch en een Full HD-resolutie. Onder de motorkap treffen we een 2,3 GHz quadcore processor aan. De bron spreekt van een MSM8974 wat overeenkomt met een Snapdragon 800, momenteel de krachtigste processor van Qualcomm.

HTC T6 leak

Deze processor heeft 2 GB aan RAM-geheugen om mee te werken en haalt z'n energie uit een 3.300 mAh grote batterij. HTC lijkt ook voor de T6 te kiezen voor een UltraPixel-camera met OIS, net als bij de One het geval is. Verwacht dus niet veel megapixels maar dat moet bij UltraPixel ook niet uitmaken. Interessant is dat de bron meldt dat het toestel onder de nog uit te komen Android-versie Key Lime Pie draait. Het gerucht gaat dat Android 4.3 komende zomer wordt aangekondigd. Het is niet bekend of Key Lime Pie ook daadwerkelijk versienummer 4.3 meekrijgt. Met de komst van de HTC T6 zou tevens nog uit te komen Galaxy Note 3 er wederom een flinke concurrent bij krijgen. Eerder nog lekte uit dat Sony met een phablet bezig is.

Bron: TheUnlockr.com

 • Tags:
 • htc
 • keylimepie
 • phablet
 • t6

ts HTC One Nexus

HTC kondigt One Google Edition aan met stock Android

Telefoonnieuws ·

Hij werd ontkent maar ook verwacht; een versie van de HTC One die voorzien is van stock Android. De speciale HTC One Google Edition is vanaf 26 juni verkrijgbaar in de Play Store en biedt de Nexus gebruikerservaring.

HTC kondigt One Google Edition aan met stock Android

De HTC One Google Edition is voorzien van 32 GB en beschikt over de allerlaatste en allernieuwste Android-versie. De updates worden door Google zelf verzorgt waardoor je niet alleen de verzekerd bent van de allerlaatste versie, met de One loop je ook nog eens met één van de mooiste Android-telefoons rond. Het toestel moet 599 dollar kosten en is vooralsnog alleen in de VS verkrijgbaar. Andere landen volgen maar HTC maakt niet bekend welke en wanneer. Eerder al bracht Samsung een speciale Google Edition uit van de Galaxy S4.

 • Tags:
 • google
 • htcone
 • nexus

ts HTC One blauw Pocketlint

Mogelijk binnenkort blauwe en rode HTC One

Geruchten ·

Momenteel is de HTC One alleen verkrijgbaar in ‘Stunning Silver’ en ‘Beautiful Black’. Maar een vandaag opgedoken gerucht zegt dat daar binnenkort blauw en rood aan wordt toegevoegd.

Alhoewel de bron een foto van een blauwe HTC One toont melden ze er wel eerlijk bij dat ze deze snel in elkaar gephotoshopt hebben om een idee te krijgen. Toch is het goed nieuws voor wie wat meer kleur in z'n leven wil én met één van de mooiste Android-telefoons van vandaag de dag wil rondlopen. De rode variant lekte eerder nog kort uit op HTC's eigen website.

HTC One in Blue
Een blauwe HTC One

Het gerucht volgt op een ander gerucht dat HTC een Google Edition wil uitbrengen van de One, net als Samsung met de Galaxy S4 heeft gedaan. Echter, HTC heeft in eerste instantie dit gerucht ontkent en al zou het bedrijf met een kale Android-versie van de One komen dan is het nog maar zeer de vraag of deze naar Nederland komt. Immers, ook de S4 Google Edition zal hier niet verkrijgbaar zijn.

Bron: Pocket-lint.com

 • Tags:
 • blue
 • htc
 • one
 • red

ts HTC One Sim Tray

"Grotere HTC One in de maak"

Geruchten ·

Er is een tijd geweest dat we de HTC HD2 maar een belachelijk grote telefoon vonden. Inmiddels is daar de HTC One die flink groter is maar toch blijkbaar niet groot genoeg is. Althans, als deze geruchten over een grotere HTC T6 kloppen.

"Grotere HTC One in de maak"

De HTC One beschikt over één van de beste, zo niet het beste, scherm wat je vandaag de dag in een telefoon kunt hebben. Toch is het toestel niet kleiner dan bijvoorbeeld de Galaxy S4 die over een 5 inch scherm beschikt. En dat terwijl het scherm van de HTC One 0,3 inch kleiner is. Het is maar waar je je druk om kunt maken, maar omdat ze bij HTC niets aan het toeval willen overlaten komt er toch een grotere phablet-versie van de One. Hoe groot het scherm van deze 'T6' moet zijn is nog onbekend, maar het is veilig aan te nemen dat dit ergens tussen de 5 en 6 inch is.

Bron: Pocket-lint.com, @evleaks

 • Tags:
 • htc
 • one
 • phablet
 • t6

ts Blink Feed Blog Header

HTC: Tegen de 5 miljoen HTC One's verkocht

Telefoonnieuws ·

Na weken van negatief nieuws leek het HTC verstandig enkele positieve cijfers te geven over de verkoop van het vlaggenschip de One. Volgens het Taiwanese bedrijf zijn er 'tegen de 5 miljoen' exemplaren van verkocht.

HTC: Tegen de 5 miljoen HTC One's verkocht

Dat is een mooi getal maar het hadden meer One's kunnen zijn als HTC geen problemen had met de toevoer van onderdelen. Vooral de UltraPixel-camera zou problemen hebben opgeleverd. Volgens HTC zijn die problemen inmiddels verholpen en draait de productie op volle capaciteit. Hoe mooi 5 miljoen exemplaren ook zijn, het is nog maar de helft van het aantal Galaxy S4's wat tot nu toe over de toonbank ging. Eerder al zaaide HTC verwarring met de populariteit van de One. Veel media namen dat bericht over, maar later bleek het om pre-registraties te gaan in plaats van pre-orders. Benieuwd wat wij van de HTC One vonden? Lees hier de uitgebreide One-review.

Via: The Verge

 • Tags:
 • htc
 • one
 • verkopen

ts HTC One Mini

Persfoto’s kleinere versie HTC One lekken uit

Geruchten ·

Terwijl velen nog wachten op de HTC One is HTC al druk bezig met het kopieren van een strategie die anderen al langer met succes toepassen; het verkleinen van je telefoonassortiment. Deze HTC One mini is daar het eerste bewijs van.

Want op het eerste gezicht lijkt deze telefoon op een HTC One. Niets is minder waar, want het gaat hier toch echt om een ander toestel. Voorlopig staat dit toestel bekend onder de naam HTC M4, maar het komt wellicht op de markt als de HTC One mini.

HTC One mini M4

Het toestel deelt dezelfde unibody als z'n grotere broer, maar dan kleiner. Zo is het scherm 4,3 inch groot en kent een HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Er ligt onder de motorkap naar verluidt een 1,7 GHz dual core processor van Qualcomm die de beschikking heeft over 2 GB aan RAM-geheugen. Ook bij deze past HTC de UltraPixel camera toe die tot nu toe voor zoveel problemen zorgt. Met name deze nieuwe cameramodule wordt gezien als reden voor het enkele malen uitstellen van de One. Verwacht de One mini daarom niet snel op de markt, ondanksdat gesproken wordt over een lancering in het tweede kwartaal van 2013.

Bron: PhoneArena.com

 • Tags:
 • htc
 • m4
 • onemini

ts Haac MicrophOne

Verkoopverbod dreigt voor HTC One vanwege Nokia-patent

Telecomnieuws ·

HTC heeft in de nieuwe One onrechtmatig gebruik gemaakt van een door Nokia ontwikkelde microfoon, aldus een Amsterdamse rechtbank. Het is nog onduidelijk wat Nokia gaat doen, het zou een Europees verkoopverbod kunnen vragen.

Verkoopverbod dreigt voor HTC One vanwege Nokia-patent

Het is een vreemd verhaal. HTC heeft een HAAC microfoon toegepast in de HTC One. Deze HDR microfoon is één van de speerpunten van het toestel. De chip is gemaakt door ST Microelectronics maar is ontwikkeld en ook eigendom van Nokia die het toepast in de Lumia 720. Vraag is dus hoe komt deze chip in de One terecht? Eigenlijk is hier ST Microelectronics dus in overtreding en zit HTC met de gebakken peren. Door deze uitspraak zou Nokia een Europees verkoopverbod kunnen vragen. Nog meer problemen dus voor HTC en gaat het hoofdpijndossier rondom de One vrolijk verder. Inmiddels druppelen de eerste leveringen binnen maar nog lang niet genoeg om aan de vraag te voldoen.

Bron: Engadget.com

 • Tags:
 • haac
 • htcone
 • nokia

ts HTC One Finger

Vertraging HTC One oorzaak laagste winst ooit

Telecomnieuws ·

HTC heeft haar laagste winst ooit gemeld; 2,8 miljoen dollar over de laatste drie maanden. Dat is een immense daling van 98% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Reden hiervan is vermoedelijk de vertraging van de HTC One.

Dat het slecht ging met HTC wisten we al, en je zou zeggen dat een bedrijf leert van haar fouten. Maar het dreigt dezelfde kant op te gaan voor de HTC One. Een uitstel van het vlaggenschip waardoor mensen kiezen voor topmodellen van de concurrentie. Dit is overigens al het zesde kwartaal op rij dat de winst van HTC daalt. Hoe lang kan dit goed gaan zonder dat er koppen rollen?

HTC One launch Peter Chou
Zijn de dagen van Peter Chou geteld?

De marketingmachine van HTC doet het al niet veel beter. De Nederlandse persafdeling van HTC heeft tegenover NieuweMobiel.NL bevestigd dat het voor heel Nederland niet meer dan zes reviewtoestellen beschikbaar heeft, wat veel te weinig is. Die worden verdeeld over de Nederlandse media waarna ze per toestel ongeveer twee weken de tijd krijgen voor een beoordeling. Een probleem wat door HTC zelf in stand wordt gehouden want de One ligt inmiddels in Duitsland al volop in de winkel en is daar prima op voorraad. Je hoeft op korte termijn dus geen review van de HTC One te verwachten want wij staan niet bovenaan de lijst.

Je zou dus zeggen dat als de One de redding van je bedrijf moet zijn je dit iets beter voor elkaar hebt. We wensen HTC het beste, maar als de One flopt dan hebben ze dat helemaal aan zichzelf te danken.

 • Tags:
 • htc
 • one
 • winst

ts HTC One Launch

HTC zaait verwarring met hoeveelheid pre-registraties One

Telefoonnieuws ·

De HTC One ligt nog niet in de winkel, maar er zijn al wel genoeg in geïnteresseerd. Volgens HTC zijn er in de VS alleen al enkele honderd duizenden mensen die een pre-registratie hebben ingevuld. Dat is dus wat anders dan een pre-order.

HTC zaait verwarring met hoeveelheid pre-registraties One

Een pre-registratie is niets meer dan dat iemand zijn e-mailadres heeft afgegeven om op de hoogte te worden gebracht als de One in de winkel ligt. Het is dus wat anders dan een pre-order waarbij het artikel al besteld is. Het aantal pre-registraties mag dan wel nooit hoger zijn geweest bij HTC, het zegt nog niets over hoeveel One's er daadwerkelijk over de toonbank zullen gaan. Het lijkt daarom meer op een marketingstunt dan op werkelijk succes. Toch hopen we voor HTC dat de One het goed gaat doen, een mager verkoopsucces zou dramatische gevolgen voor HTC kunnen hebben.

Bron: AndroidCommunity.com

 • Tags:
 • htc
 • one
 • preregistratie

ts HTC One Update

Update nog uit te komen HTC One verbetert camerakwaliteit

Telefoonnieuws ·

Hij ligt nog niet in de winkel maar hij heeft al wel een update te pakken; de HTC One. Vooral de scherpte van foto's gaat er op vooruit.

Update nog uit te komen HTC One verbetert camerakwaliteit

HTC gebruikt een apart soort camerasensor voor de One, iets wat ze UltraPixel noemen. De individuele pixels zijn groter en vangen daardoor meer licht op. De sensor zelf is alleen kleiner; 4 megapixel waardoor dit argument op het eerste gezicht direct weer teniet wordt gedaan. De eerste testresultaten lieten ook geen duidelijke verbeteringen zien ten opzichte van bijvoorbeeld de iPhone 5 of de Nokia Lumia 920 met z'n PureView-technologie. Hopelijk weet deze update daar verandering in te brengen, de eerste testfoto's zien er alvast veelbelovend uit.

Bron: Hardwarezone.com.sg

 • Tags:
 • htc
 • one
 • ultrapixel
 • update

ts HTC Quietly Not So Brilliant

HTC laat slogan “Quietly Brilliant” vallen

Opmerkelijk ·

HTC heeft blijkbaar genoeg van alle grappen die worden gemaakt met haar 'Quietly Brilliant'-slogan want ze laten de kreet voortaan achterwege. Vanaf nu wil het bedrijf duidelijker en 'luider' laten weten waar het voor staat.

HTC laat slogan Quietly Brilliant vallen

HTC heeft een imagoprobleempje. De toestellen zijn prima, zien er goed uit en werken uitstekend maar ze verkopen alleen niet zo goed. Tijd om met een wat agressievere houding de bühne op te gaan om de nieuwe One te promoten. Vooral Samsung lijkt het te moeten ontgelden. Zo werd de Galaxy S4 al "The Next Big Flop" genoemd. Naar verluidt is het marketingbudget met 250% ten opzichte van 2012 toegenomen en kun je de komende tijd dus wat One-reclame verwachten.

Bron: Wall Street Journal

 • Tags:
 • htc
 • slogan

ts Peter Chou One

“Baas HTC stapt op als vlaggenschip One flopt”

Telecomnieuws ·

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Wall Street Journal zou Peter Chou, huidige CEO van HTC, tegen andere hooggeplaatste topmannen gezegd hebben dat hij opstapt mocht de HTC One niet het succes zijn waarop gehoopt wordt.

HTC zit momenteel in zwaar weer. Ondanks dat de producten van HTC er doorgaans zeer aantrekkelijk uitzien en goed worden ontvangen in de pers wil het met de verkoop ervan maar niet lukken. Mede doordat de marketing ervan niet in orde is, en het bedrijf problemen ondervindt ze tijdig op de markt te brengen.


HTC probeert op Times Square de aandacht af te leiden van de Galaxy S4-lancering

Helaas lijkt het met de nieuwe One dezelfde kant op te gaan. In diverse markten, waaronder Nederland, is de One al voor enkele weken uitgesteld. Volgens geruchten komt dit door productieproblemen met de nieuwe UltraPixel-camera. De problemen zouden de kop kunnen kosten van mede-oprichter Peter Chou. Hij geeft zijn positie op als de verkoop van de HTC One tegenvallen. Jij kan de baan van Chou veiligstellen door alvast een One te bestellen.

Bron: WSJ

 • Tags:
 • chou
 • htc
 • one

ts HTC One uitsnede

HTC bevestigt uitstel One tot april

Telefoonnieuws ·

Weer problemen voor HTC. Het bedrijf meldt dat het nieuwe vlaggenschip de One enkele weken wordt uitgesteld. Verwacht de HTC One niet voor april op de markt. De concurrentie ruikt kansen.

HTC bevestigt uitstel One tot april

De One is één van de beter uitziende telefoons van vandaag. Toch lijkt het toestel hetzelfde lot te ondergaan als de One X die pas na flinke tijd na z'n introductie op de markt kwam. Hierdoor kozen mensen toch voor een Galaxy S3 of andere telefoon. Laten we voor HTC hopen dat het met de One anders afloopt. Alhoewel, morgen wordt de Galaxy S4 aangekondigd en die wordt waarschijnlijk snel uitgebracht.

Bron: Slashgear.com

 • Tags:
 • htc
 • one
 • uitstel

ts Sense 5

HTC Sense 5 komt ook naar oudere telefoons

Telecomnieuws ·

Goed nieuws voor mensen met een HTC One X, One X+, One S en die enkeling met een Butterfly; Sense versie 5 komt ook naar jullie toestel toe! Er zit wel een addertje onder het gras.

Want niet alle functies van 'New Sense', zoals HTC het nu noemt, komt naar de vorige generatie telefoons. Dit zijn vooral functies die vanwege gebruikmaken van de nieuwe hardware in de HTC One, zo laat het bedrijf weten aan Android Police.

HTC response

Wanneer Sense wordt uitgerold naar onder andere de One X+, One X, One S en de Butterfly blijft even in het midden, maar HTC spreekt over "enkele maanden". Toch is het goed nieuws. Toen HTC de One X met Sense 4 aankondigde kregen oudere modellen alleen een aangepaste Sense 3-versie.

Bron: AndroidPolice.com

 • Tags:
 • htc
 • newsense
 • sense5

ts Close Up On The New HTC One Ultrapixel Camera

HTC’s 4 megapixel UltraPixel-techniek uitgelegd

Telecomnieuws ·

Met de aankondiging van de HTC One hebben we er een nieuwe techniek bij in mobiele telefoonland; UltraPixel. Het klinkt verdacht veel als een marketingtruc dus alle reden om uit te zoeken wat een UltraPixel nou eigenlijk is.

Wie de specificatiepagina van de HTC One bekijkt zou wel eens kunnen schrikken. "Een vlaggenschip met maar 4 megapixel?" Het is daarom ook niet verwonderlijk dat je op HTC's eigen website geen enkele vermelding tegenkomt van het aantal megapixels. Vooral omdat de nieuwe HTC One blijft steken op 4 megapixel. Maar laat je niet misleiden door megapixels.

HTC One product detail

Grotere pixels

De camerasensor van de One is er eentje van 1/3 inch groot en van het type BSI (Back-Illuminated Sensor). Hebben camerasensors van de concurrentie pixels ter grote van 1,1 µm (micrometer), HTC's UltraPixel camera heeft pixels van 2 µm. Iedereen weet dat de kwaliteit van cameratelefoons achteruit holt zodra het donker wordt. Door het gebruiken van grotere pixels wordt meer licht opgevangen. Niet alleen zijn de pixels groter, ze zijn ook nog eens lichtgevoeliger. Dit alles resulteert in 330% meer lichtopname.

We horen je nu denken "resulteren grotere pixels niet in een korreliger beeld?". Het antwoord is nee, niet per definitie. Het is maar waarop je geschoten foto's bekijkt. Doe je dat op de One zelf, dan zijn foto's haarscherp want het scherm heeft minder pixels dan de uiteindelijke foto. Pas wanneer je foto's groter dan 15 x 20 cm gaat afdrukken zal kwaliteitsverlies te zien zijn.

HTC One camera lens

28mm f/2.0 en IOS

Een camera bestaat uit meer dan alleen een sensor, ervoor zit namelijk een lens. En die is misschien nog wel belangrijker. De lens is een 28mm f/2.0 autofocus lens. Het is trouwens dezelfde lens als de One X. Dit alles is net als bij de Lumia 920 voorzien van optische beeldstabilisatie die kleine onbedoelde schokken absorbeert. Door het toepassen van grote pixels, een bewezen lens en beeldstabilisatie moet van de HTC One een geweldige cameratelefoon maken.

Grote gok

Er is alleen één maar. De techniek moet zich nog in de praktijk bewijzen. De Lumia 920 heeft een even grote 1/3 inch grote camerasensor en daarvan weten we inmiddels dat die belachelijk goede foto's schiet. Vooral omdat HTC groots inzet op de camera-eigenschappen van de One en het een onbewezen techniek is lijkt het een grote gok. Er staat veel op het spel want HTC probeert uit alle macht marktaandeel terug te winnen. We hopen maar dat ze hiermee niet op het verkeerde paard gewed hebben.

 • Tags:
 • htc
 • one
 • ultrapixel

ts HTC One Official

HTC toont nieuwe One smartphone met Ultrapixel camera

Telefoonnieuws ·

HTC heeft tijdens een persevent dat gelijktijdig in New York en in Londen plaatsvond de nieuwe One smartphone aangekondigd. Alle geruchten bleken te kloppen; een 4,7 inch Full HD telefoon met 'UltraPixel' camera.

HTC stond al bekend vanwege z'n goede beeldschermen, de One doet daar nog een schepje bovenop. Een 1080p resolutie geeft haarscherpe beelden op een scherm van 4,7 inch groot. Dit alles wordt beschermd door Infinity Glass dat je scherm krasvrij moet houden.

HTC One silver front
De HTC One

UltraPixel

De HTC One is voorzien van een speciale cameramodule die exclusief voor HTC gemaakt is. De pixels zijn groter dan conventionele cameramodules waardoor ze 300% meer licht absorberen en daardoor ook in lastige lichtomstandigheden prima foto's schieten. Nadeel van deze Ultrapixel techniek is dat de maximale resolutie waarin je foto's kunt schieten op 4 megapixel blijft steken. Hiermee krijgt de Lumia 920 van Nokia er een concurrent bij al moet in de praktijk nog maar blijken hoe goed HTC's techniek werkt. Wat in ieder geval helpt is dat de HTC One net als de Nokia Lumia 920 over optische beeldstabilisatie beschikt.

HTC BoomSound

Beeld is één ding, geluid is een ander. HTC brengt de One uit met stereo luidsprekers aan de voorzijde met ingebouwde versterker. Natuurlijk ontbreekt Beats Audio niet.

HTC One black

Je hebt de keuze uit een zilerkleurige en een zwarte uitvoering en als alles goed gaat ligt de HTC One in de tweede helft van maart in de winkel. De adviesprijs is met € 699 aan de relatief hoge kant.

 • Tags:
 • htc
 • m7
 • one

Beknopte specificaties van de HTC One

Afmetingen 137,4 x 68,2 x 9,3 mm
Gewicht 143 gram
Artikelcode 801n
Codenaam HTC M7
EAN codes 8716406029669, 8712421513480, 8712421513473, 4718487644759, 4718487642519, 4718487642502, 4718487641918, 4718487637393, 4718487631414, 4718487631407, 4718487631124, 4718487630462, 4718487630455, 4718487630448, 4710937395259, 4710937394108, 4710937394092, 4710937394090, 4710937394085, 4710937394080, 4710937394078, 4021114184260, 1111111111114, 1111111111113, 0471848762519, 0000006350000 Toon nog 12 anderen, 4718487630448, 4710937395259, 4710937394108, 4710937394092, 4710937394090, 4710937394085, 4710937394080, 4710937394078, 4021114184260, 1111111111114, 1111111111113, 0471848762519, 0000006350000
Platform
Android 4.1 (Jelly Bean)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.7 inch, TFT
Hardware
Camera 4 MP
Processor 1.7 GHz, Qualcomm Snapdragon 600, quad core
Selfiecamera 2.1 MP
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 2300 mAh

Alle HTC One specificaties


Video’s over de HTC One

HTC verstuurt nu ook video teasers voor de One M10 #powerof10

HTC One A9 video sample: via @YouTube

De autofocus van de Sony Xperia M5 is razendsnel. Dat zie je goed in deze vergelijking met de HTC One M9+

Deze vergelijking tussen de Samsung Galaxy S6 en HTC One M9 laat zien wat je aan optische beeldstabilisatie hebt

HTC heeft Robert Downey Jr weer aan het werk gezet voor een promo voor de One M9


Alternatieven van de HTC One

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
HTC One (801n)
Apple iPhone SE (2020) (A2275)
Apple iPhone 8 (A1863)
Apple iPhone 7
Apple iPhone 6s (A1633)
 Huidig product    
Android4.1 (Jelly Bean)
Kleurenbeeldscherm4.7 inch, TFT4.7 inch, IPS4.7 inch, IPS4.7 inch, IPS4.7 inch, IPS
Camera4 MP12 MP12 MP12 MP12 MP
Processor1.7 GHz, Qualcomm Snapdragon 600, quad coreApple A13 BionicApple A11 Bionic, quad coreApple A10 Fusion, quad core1.8 GHz, Apple A9, dual core
Selfiecamera2.1 MP7 MP7 MP7 MP5 MP
4G (LTE)
Intern geheugen32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen)256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij2300 mAh1821 mAh1821 mAh1960 mAh1715 mAh

Volledige vergelijking HTC One en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de HTC One